Lifestyle

Een nieuwe auto? Ik ben benieuwd…

Zoals velen van jullie weten zijn wij eigenaar van meerdere autobedrijven en sta ik daardoor kort bij de bron wat betreft auto’s. Twee keer per jaar vinden mijn man en zoon dat ik van auto moet wisselen, een stukje reclame voor de zaak. Oké, maar welke auto? Ik ben daar niet zo in thuis, maar mijn mannen wel. Het is voorjaar en mijn nieuwe auto staat klaar in de afleverruimte van de zaak, spannend! Ik weet dat de auto die ik krijg zwart van kleur is, dus ga ik in een fleurig jurkje naar de Hensgens Mobiliteitsgroep in Nieuwstadt. Gaan jullie mee? Maak kennis met ons modern en vernieuwd autobedrijf, ons tweede thuis 😉

Wie zijn wij?

Wij hebben meerdere autobedrijven namelijk, Hensgens Mobiliteitsgroep  heeft zowel een vestiging in Nieuwstadt als in Maastricht. We zijn een echt familiebedrijf sinds 1956. Onze zoon Carlo is de derde generatie, waar Karl en ik super trots op zijn. Karl en Carlo zijn samen sterk en vernieuwen het bedrijf constant. Op deze manier blijven onze bedrijven jong en dynamisch. Onze medewerkers zijn ook jong, denken actief mee in ons familiebedrijf. Zo leuk! Het is een feestje om naar onze bedrijven te gaan, want er staat altijd de koffie klaar met een stukje vlaai. Extra lekker voor klanten die van ver komen. Hun ervaring is dan ook: ‘Het voelt als een stukje vakantie om hier te zijn’. Top, toch?!

Daar ben ik…

Ik parkeer mijn auto voor het bedrijf en loop naar binnen. Daar word ik welkom geheten door de jongens aan de tafel. Hier wordt gewerkt, maar er is altijd tijd voor een goedendag. Daar word ik zo vrolijk van. Karl loopt meteen met me mee, want vandaag krijg ik de aandacht zoals de klant die normaal ook krijgt. Eigenlijk best leuk voor mij, want normaal neemt Karl de nieuwe auto mee naar huis, geeft me de sleutels en zegt: ‘Je weet toch wel hoe het werkt, hè Miriam?’ Vandaag is een feestje en ik ben de klant. We gaan ook meteen aan de koffie en gebak, gezellig. Vanuit daar ga ik naar Patrick aan de balie, die me de sleutel van mijn auto overhandigt. De sleutel verraadt het merk, een Audi!

De snoepjes van de zaak

Zo noemt Karl zijn collectie aan auto’s. Nog niet zolang geleden waren wij dealer van vier automerken. We hebben het roer bewust omgegooid en hebben onze dealer samenwerkingen ingeruild voor ons eigen merk “Selected By”. Wij selecteren namelijk nieuw en gebruikte auto’s uit heel Europa voor onze klanten. Net zoals met kleding heb je ook auto’s die trendy zijn. Ons team selecteert de meest gewilde auto’s voor een prijs die jou aan staat, geweldig toch?

Daarom is de beleving in ons bedrijf zo van nú en voor iedereen. Ik stap in verschillende ‘snoepjes van de zaak’, zodat jullie een beeld krijgen van onze collectie.

Deze showroom presenteert aan u kleinere auto’s, maar ook grotere auto’s van alle merken. Geniet met me mee van de ‘snoepjes van de zaak’.

Het rode doek valt

Het is eindelijk zover, we gaan naar de afleverruimte. Ik sta voor een zwart gordijn en daarachter staat mijn nieuwe auto. Spannend! (Vergeet niet te kijken naar de Instastories, want hier staan de meest hilarische shoots van deze dag). Het gordijn gaat open en daar staat mijn auto ingepakt onder een rode hoes.

Huh? Er staat gelukkig een info paal voor de auto. Op de info paal staat mijn naam SEEBYMIRIAM en welke auto ik krijg. OMG, het is een Audi A5 Cabrio. De auto oogt zo groot, nu duurt het mij te lang. De hoes moet er nú van af en daar staat een veel te grote auto voor mij. ‘Valt wel mee ‘, zegt Karl. Alles went, zelfs deze auto. Ha, ha, ha.

Inspiratie gezocht of eigen inspiratie

Op gebied van fashion heb ik een onuitputtelijke inspiratie, maar dat heb ik dus niet met auto’s. Gelukkig heb ik daar mijn mannen voor en ben ik daar super blij mee. Voor je eigen auto inspiratie kun je eens rustig snuffelen op onze website om een beter beeld te krijgen. Door de zoekfuncties kun je aangeven wat je ‘auto-wensen’ zijn en wat wij in deze categorie momenteel op voorraad hebben. Verder maak je op onze website ook al kennis met onze medewerkers, onze moderne showroom en onze verdere diensten. Volg je ook al de Hensgens Mobiliteitsgroep Facebookpagina en Instagramaccount voor extra auto inspiratie en de laatste acties?

Degene met eigen auto inspiratie, kunnen wij ook verder helpen. Weet jij al heel goed wat je wensen zijn? Ben jij die autoliefhebber, die precies weet wat hij/zij wilt? Dan helpen en begeleiden wij jou graag in de zoektocht naar jouw droomauto. Wij zoeken namelijk ook in opdracht naar auto’s. Ons team gaat dan aan de slag om juist die auto te selecteren en regelt verder alles voor jou. Binnen jouw wensen en budget, realiseren wij dat jouw inspiratie in de afleverruimte klaar staat. Knap hè?  Voor inspiratie of eigen inspiratie kun je altijd vrijblijvend een afspraak maken via ons contactformulier, maar ook gerust even bellen met ons salesteam: Maastricht of Nieuwstadt.

Pak je laptop of wip eens binnen, genoeg inspiratie voor iedereen.

Met open dak naar huis!

Met Carlo proost ik op mijn nieuwe auto en we hebben pret voor tien. Hij zegt: “Mam, ook nog even een foto maken bij onze nieuwe bedrijfswagens!”.

Dit is ook weer een nieuwe tak binnen ons bedrijf. Een nieuw product met een nieuw logo: HELO! Say helo to HELO!
 Veel klanten hebben een bedrijf en kunnen nu bij ons terecht voor een bedrijfswagen, Say helo to your new van. Carlo dropt mij in een bedrijfswagen en slaat de deur zo hard dicht, dat ik schrik van de klap. (Kijk ook hier weer naar Instastory voor meer hilarische shoots).

Ik bedank mijn mannen en ga met Karl naar buiten, waar mijn auto in de zon staat te shinen.

Ik krijg nu voor de eerste keer uitleg van mijn nieuwe auto, superfijn. Ik maak nog een ereronde op ons buitenterrein en rijd naar huis.

Eenmaal op de weg ziet natuurlijk niemand dat ik een nieuwe auto heb, maar ik weet beter. Helemaal blij met mijn muziekje aan rijd ik naar huis. Thuis stap ik uit de auto en zie dat op de achterbank een grote plastic zak ligt. Wat is dat? Ja hoor, dat is de was van Carlo die net terug is van een weekje vakantie. Och ja, daar ben je moeder voor. Toch?

Selected for Seebymiriam

Selected by our team

Selected for you?

 

Tags: