FashionLifestyle

Pré-Moederdag, SURPRISE …

Wanneer je dochter in Amsterdam woont en jij als moeder in het Zuiden, dan zit je niet bij elkaar om de hoek. Ik ben er ondertussen wel aan gewend, maar heb natuurlijk mijn momenten dat ik haar mis. Die momenten heeft mijn dochter ook en dan voelen we ons beiden op afstand toch weer bij elkaar. De afstand maakt onze relatie ook wel mooier, want je bent in gedachte meer met elkaar bezig. Zo heeft Rachelle me weten te verrassen met een pré-Moederdag ontbijt met verrassingen van JewelsbyMarthje. Hoe ze dit allemaal weer heeft geritseld? Zo leuk, love you

Moederdag vier ik

De één vindt Moederdag commercieel of heeft er gewoon niets mee, terwijl de ander die dag viert. Tegenwoordig wordt Moederdag gevierd met veel toeters en bellen, vroeger alleen met elkaars aanwezigheid en misschien ook wel bloemetjes. Beiden zijn oké, als onze moeders maar het gevoel hebben dat aan hun wordt gedacht. Ik ben ook zo’n moeder, een moeder die heel erg gelukkig wordt van de teksten op de kaarten van haar kinderen.  Met tranen van blijdschap worstel ik me altijd door de tekst. Zo’n momenten zijn goud waard en daarom beleef ik ze ook nog steeds zo graag met mijn moeder. Deze Moederdag is Rachelle niet in het Zuiden, maar ze weet me toch met een pré-Moederdag weer ouderwets te verrassen.

SURPRISE

Daar staat ze dan, mijn dochter 31 jaar oud, voor de slaapkamerdeur met een enorm dienblad met ontbijt. ‘SURPRISE’, zegt ze met de handen op de rug. Karl maakt foto’s en ik kijk vragend rond. Rachelle heeft samen met Marthje van JewelsbyMarthje, oorbellen laten bezorgen om mij te verrassen. Rachelle tovert de doosjes naar voren en ik blijf haar vragend aankijken. “Mam, je hebt nu al meerdere oorbellen van JewelsbyMarthje. Ik kon geen keuze maken, dus heb ik meerdere laten afkomen in overleg met Marthje. Je mag er eentje uitkiezen en houden, love you and happy pré-Mothersday!”.

Met tranen in mijn ogen glunder ik van dit mooie moment. Dit is weer zo’n moment waar elke moeder van kan genieten. Ben ik even blij met zo’n handige dochter als Rachelle, love you.

We knuffelen en graaien beiden in de doosjes, samen genieten we van de juwelen en het ontbijt met bloemen. Zo gezellig dit moment, om nooit meer te vergeten.

Een zonnige zondag

Mijn pré-Moederdag wordt een gezellige en zonnige dag. We gaan met z’n allen verder buiten ontbijten en genieten van elkaar. De lente laat zich zien zolang het duurt, dus we maken er nu iets moois van. De zon gaat nog meer schijnen wanneer we bedenken een moeder/dochter shoot te doen met al deze mooie oorbellen van JewelsbyMarthje. Dit vind ik nu zo leuk om samen met mijn dochter weer eens een shoot te doen. Samen bezig zijn met fashion en elkaar mooi maken met de oorbellen van JewelsbyMarthje. Rachelle en ik bekijken nog eens de oorbellen, hoe verrassend is de nieuwe collectie toch weer. Dit vraagt naar nieuwe modekleurtjes. Rachelle en ik hebben snel een keuze gemaakt, welke oorbellen wie draagt. Let’s start the show.

JewelsbyMarthje weetjes

Zodra je gaat kijken naar de juwelen van JewelsbyMarthje komt de volgende vraag: “Welke oorbellen passen bij mij?”

Dit is een veel gestelde vraag en daarom geef ik jullie hetzelfde advies als Marthje: Kijk naar de kleur van je ogen, haren en huid. Deze kleuren zijn constant en hebben effect op je eerste kennismaking met de juwelen van JewelsbyMarthje. Nog meer weetjes?

  • Zoals jullie weten werkt Marthje met mooie edelstenen die je look kunnen versterken. Heb jij groene ogen, dan zullen oorbellen met groene edelstenen je uitstraling maximaliseren.
  • Maximaliseer je oorbellen bij een minimalistische look en visa versa. Zo blijft je look in balans.
  • Gevorderde JewelsbyMarthje fans matchen de oorbellen/sieraden met hun look of juist andersom. Soms wil je gewoon die oorbellen in en pas jij je look hierop aan.
  • Lang of korte oorbellen kiezen? Hmmmm, dat is ook voor velen een issue. Het is meestal even wennen, maar probeer het gewoon eens uit. Zo zul je zien dat lange oorbellen jou juist wèl mooi staan en kun je al snel van gedachte veranderen.
  • Rachelle en ik dragen de oorbellen met liefde, zowel lange en korte oorbellen. Leeftijd speelt geen rol bij deze oorbellen, want alles kan op maat gemaakt (zie: unplugged wending, Rachelle did it) worden zoals jij het wilt. Niet alleen de oorbellen, maar ook jij bent uniek. So let’s try!

Lazy/fashion afternoon

Rachelle en ik bereiden ons voor op de fotoshoot. Beiden hebben we twee outfits bedacht met de oorbellen. Rachelle gaat voor twee keer lange oorbellen en ik voor lang en kort. Eigenlijk zijn de oorbellen van JewelsbyMarthje verslavend, want ik ben meestal verliefd op ze allemaal. Ik ben al zo gewend aan deze sieraden dat ik met gemak de leukste outfits kan bedenken.

Rachelle kan er ook al wat van, want de jurk van & Other Stories staat geweldig bij haar gekozen oorbellen. De paardenstaart maakt de look nog vrolijker en haar oorbellen zijn nu beter te zien.

Ik draag mijn Frenken suit met korte oorhangers met verschillende kleurtjes, waaronder de roze kleur toch het meest uitspringt. Zowel op afstand als kortbij passen de kleurtjes geweldig bij het pak.

Rachelle weet haar superleuke lente look te combineren met opvallende goudkleurige oorbellen. De gele H&M rok en oorbellen matchen geweldig. Ze straalt net zoals haar oorbellen.

Zo leuk gedaan, die oorbellen wil je toch ook voor de zomer hebben?!

Mijn groene Zara blouse combineer ik met oorbellen van groene edelstenen. Daarbij heb ik ook nog groene ogen, dus ik voel me helemaal oké in deze look.

Rachelle en ik kunnen zowel even doorgaan, maar we willen ook nog even genieten van de zon. Zowel Rachelle als ik hebben een stel oorbellen gekozen, mag jij raden welke?

Willen jullie ook nog iemand verwennen voor Moederdag of gewoon jezelf? Ga dan nog even shoppen bij www.jewelsbymarthje.com. En dan heb ik ook voor jullie een cadeautje: ik mag jullie een speciale Moederdag korting aanbieden op alle juwelen van JewelsbyMarthje!  Vul bij afrekenen de mijn speciale kortingscode SEEBYMIRIAM20 in en geniet van maar liefst 20% korting. Speciaal van JewelsbyMarthje en mij, voor jullie mijn lieve volgers: Happy Motherday!

Nieuwsgierig naar de oorbellen die Rachelle en ik gekozen hebben? Volg ons beiden dan op Instagram @Seebymiriam en @Mrs_Kock.

Pré-Moederdag,

JewelsbyMarthjes dag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: