Fashion

FALL in love

De zomer is nu echt voorbij, jammer? Nee hoor, de herfst laat je hart ook sneller kloppen. De kleuren van de natuur omarmen de mode… en jou ook! Ik neem jullie mee in de natuur, waar de kleuren van de natuur en de mode elkaar aanraken. Geen poespas, maar spontane kiekjes met een kleurenpalet van typische herfstkleuren. Heerlijk vertrouwd spelen met aardse tinten, fashion en nieuwe verrassende trendy juwelen van Jewels by Marthje. Put on your boots en join the world of nature. De natuur spreekt en jullie hoeven alleen maar te genieten. Ik zie je in het bos, doei!
William Morris gaat mee
William Morris is een legende in de Britse art- and craftbeweging en creëerde de meest modieuze textiel en behang van de negentiende eeuw. De prints van Morris & Co zijn een van de meest herkenbare en geliefde prints ter wereld. H&M is nu een samenwerking aangegaan met dit iconische Britse merk. De Morris & en Co kledingstukken hebben prints, die terug komen op behang en stoffen in het interieur. Die vrolijke prints vind je nu terug in mijn H&M bloes en H&M rok die ik draag in mijn shoot. De prints doen het goed in de Limburgse natuur, een beetje ‘highland’ thuis.
Gemêleerde kleuren
Wanneer je door het bos loopt zie je het herfst kleurenpalet om je heen. Het kleurenspel van de bladeren dwarrelt, hangt of ligt op de grond. Zonder er iets aan te voegen zorgt de natuur in de herfst voor een gemêleerd kleurenspel. Fashion World danst mee en maakt gebruik van de warme aardse tinten.
Typische aardse trendy tinten deze herfst zijn: peer rood, olijfgroen, Ceylon geel, herfstig oranje en oudroze. Draag je deze kleuren dan weet je dat het herfst is, want in de herfst staan deze kleuren het mooist. Je voelt je één met de natuur en dat is altijd een magisch gevoel. Jewels by Marthje weet er alles van, want zij doen niets anders. Zij halen altijd de kleuren uit de natuur en laten dit dan ook terugkomen in de fotografie van hun collectie: meestal bij een rots, struik, bloem, boom, zee etc.
Ik neem de juwelen mee in mijn shoot en ik ben verrast.
Camouflage kleur of niet
De natuur staat bekend om zijn schutkleuren, zowel dieren als mensen dragen deze kleuren. Samen zijn we één, maar een uitschieter als kleur kan af en toe ook verrassend mooi zijn. Ongelooflijk mooi zelfs, want die uitschieter krijgt de aandacht.
Zoals een rode paddenstoel tussen de herfstbladeren, die laat je ook even stilstaan om te genieten. Oranje besjes trekken de vogels aan en maïskolven worden weer verwerkt in mooie bloemstukken. Zo halen we de natuur in huis. De natuur is een oneindig kleurenspel waar iedereen van kan genieten.

Zo draag ik ook de Jewels by Marthje, een keer als camouflage kleur en een andere keer opvallend anders. De Jewels by Marthje hebben hetzelfde effect als de natuur. Hoe natuurlijk kan een juweel zijn? De oorbellen van Jewels by Marthje zijn één met de natuur, zo mooi!
Hup, de natuur in
In een ietwat romantische look vertrek ik met de oorbellen van Jewels by Marthje in mijn Louis Vuitton tas. We belanden in het bos, waar de grond niet geëigend is voor mijn laarzen. Met de hakken van mijn Vetements laarzen zak ik in de grond, maar ik ben niet gevallen. Ik ruik de natuur en mijn fotograaf schiet met gemak de mooiste foto’s.
De wind jaagt door mijn haren, waardoor de oorbellen nog beter te zien zijn. Opeens zit het hengsel los van mijn tas, pfffffff ……. schroefje weg! Tja, dat vind ik natuurlijk nooit meer tussen de bladeren op de grond. Het leven van een blogger is zwaar, mmmm!
Na een omkleedpartij lopen we door en maken we foto’s op een brugje en op een houten hek. De oorbellen gaan verrassend makkelijk mee. Het maakt niet uit of de oorbellen schitteren, laag hangend, opvallend groot of kleurrijk zijn, ze passen zich steeds aan.
De kleuren van de edelstenen van de oorbellen vind je terug in mijn bloes, jas, tas of natuur. Jewels by Marthje is een natuur sieraad, voel de natuur met de oorbellen van Jewels by Marthje
Feel the nature,
Feel Jewels by Marthje

Tags: