Mijn naam is Miriam Hensgens, geboren 1961 in het Zuid Limburg. In dit zuidelijke stukje Nederland is er genoeg ruimte om te flaneren: mixen en matchen met kleding is mijn feestje. Maastricht is hiervoor een toonaangevende stad. In Maastricht kun je zowel modern, klassiek als uitbundig “flaneren”. De terrassen zijn perfect voor het bewonderen van deze creaties.

I’m always looking for inspiration!

Ik was altijd al creatief en dat is nooit veranderd. Rond mijn twaalfde begonnen bij mij de ‘fashion’- kriebels. ’s Avonds voor het slapen gaan, creëerde ik een look voor de volgende dag. Dit is iets wat ik nog steeds doe en altijd tijd voor vrij maak. Op mijn negentiende ben ik afgestudeerd als onderwijzeres van de basisschool. Toen kon ik mijn creativiteit kwijt in mijn klasje, later met mijn kinderen en huis.

Nu ben ik een volwassen vrouw en al 30 jaar getrouwd met de meest geweldige man. Ons motto: Samen zijn we sterk! Deze band delen we ook met onze zoon en dochter, die inmiddels al volwassen zijn en beide hun eigen leven leiden. Ondanks alle drukke levens, doen we ons best om toch verbonden te blijven. Mijn man en ik hebben onlangs ons droomhuis gebouwd en leven weer zoals we zijn begonnen, met z’n tweetjes. Onze twee hondjes vullen het huis met gezelligheid en zijn onze ‘grote vrienden’.

Family is everything

Door middel van deze blog, wil ik jullie meenemen in mijn leven. Er is niets mooier dan iets te delen. Eind 2015 ben ik gestart met ‘jullie meenemen’ via mijn Instagram: @seebymiriam, voor inspiratie en een stukje vrolijkheid. Iedere dag haal ik zoveel positiviteit uit jullie comments en likes. Daarom heb ik nu de stap gemaakt om ook een blog te starten. Hier wil ik jullie uitgebreider voorzien van Fashion tips/tricks & trends, maar ga ik nu ook schrijven over Food & Lifestyle: spannend! Mijn uitdaging is om de fashionwereld te vertalen naar jullie toe, met eens stukje Miriam erbij. Seebymiriam staat voor: SEE (trends/inspiratie die ik heb gespot), BYMIRIAM (toegepast in mijn stijl).

Be happy!