Fashion

ROLL-UP NEWS! Opgerolde mouwen zijn hip

Opgerolde mouwen zijn een fashion statement geworden. In de moderne wereld ben je hip met opgerolde mouwen. Opgerolde mouwen geven vrijheid van beweging en laten een ontspannen sfeer achter. Speel met je mouwen en maak je outfit up-to-date. Mijn blazer heeft opgerolde mouwen en ik ga niet de afwas doen. Nee hoor, ik ben met mijn opgerolde mouwen hot en toonaangevend in de fashionwereld

Mijn opgerolde designer mouwen zijn bijdehand

Opgerolde mouwen hebben een ontwikkeling door gemaakt. De opgerolde mouwen geven houdingen aan zoals: een gevechtshouding, een werkhouding, een afkoel houding of een ontspanningshouding. Ik ga niet vechten met mijn opgerolde mouwen, want ik heb Roll-up designer mouwen. Mouwen die opgerold vast zitten aan mijn blazer. Mijn designer mouwen blijven altijd in vorm en rollen nooit af. Mijn onderarmen zijn nu bloot en ik heb bewegingsvrijheid. Nooit gedacht aan de voordelen van opgerolde mouwen. In een oog opslag kan ik zien hoe laat het is op mijn horloge. Ik blijf nergens met mijn mouwen in hangen, ook handig. Mouwen worden altijd smoezelig, maar mijn designer mouwen niet. Zij zitten namelijk hoog en droog. Mijn opgerolde mouwen zijn bijdehand.

ROLL-UP tips en tricks

Wil je niet de zoveelste blazer aanschaffen? Heb je al genoeg gezwaaid met je creditcard? Dan heb ik voor jou makkelijke stylingtips die je er verdacht moeiteloos gekleed laten uitzien. Moeiteloos, maar wat stiekem niet zo is. Een geklede opgeschoven mouw creëer je met een elastiekje. Het elastiekje zit dan halverwege je mouw en jij schuift de mouw tot waar jij het leuk vindt/het comfortabel zit, even wegmoffelen et voilà. Zo hoef je niet de hele dag je mouw op te trekken. De hele dag aan sjorren staat ook minder chic. Een andere trendy manier om je blouse op te rollen, is ook verbluffend mooi. Vouw je mouw halverwege om en trek helemaal naar boven. Vouw daarna het onderste deel nog een keer op tot net onder de manchet en je bent een fashion queen. Je jeans pijpen kun je ook trendy oprollen. Rol je pijpen vijf centimeter op en vouw daarna nog een keer dubbel. Laat de zoom er een stukje bovenuit piepen. Perfecte imperfectie!

Mijn bijdehante ZARA blazer uit de Sale

De wintermode hangt overal in de sale. Ik heb genoeg wintermode in de kasten en de zomermode kriebelt bij mij nú meer. Toch heb ik mij in de Zara laten verleiden tot de aankoop van mijn bijdehante Zara Blazer. Grappig dat ik deze blazer niet eerder gezien heb. Ik schiet snel de blazer aan en de blazer past perfect. Richting kassa loop ik langs de sjaals en zie een mooie effe grijze sjaal. De sjaal heeft een mooie dunne warme kwaliteit, perfect om te stylen. Zo is de basis gelegd voor mijn look vandaag. De blazer nodigt uit om te ‘layeren’, maar vandaag niet. Mijn grijze J Brand broek past perfect bij de basic look. Een beetje sober, maar so classy. De witte oorbellen en Hogan sneakers frissen de look op. Wit kan ook in de winter verrassend fris zijn.  Louis Vuitton komt ook om de hoek. Deze tas creëert meteen warmte, helemaal blij. Tijdens zo’n verkleedpartij zitten mijn mouwen nog steeds op zijn plek. Ik ben blij met mijn bijdehante blazer. Mijn mouwen blijven mooi en het is super handig. Ik ben helemaal verliefd op mijn fashion blazer.

Roll-up this winter
Roll-up, be fashionable

Tags: