Fashion

Seebymiriam lanceert SBMweekly!

Het is weer eens tijd voor iets nieuws. Velen kennen mij van Facebook, mijn blog, mijn Closetsale en/of Instagram. Mijn onderwerpen zijn veelzijdig, maar het onderwerp fashion is het meest aanwezig. Nu heb ik een nieuw idee en daar heb ik jullie hulp bij nodig. Wekelijks wil ik op mijn Instagramaccount een “tip van de week” gaan uitlichten. Dat kan een accessoire zijn, kledingstuk, maar ook een leuk interieur of beauty item; zelfs een leuk restaurant! En hiervoor kunnen jullie ook input aanleveren. We gaan samen op zoek naar items die zo vernieuwend zijn, waardoor S(een)B(y)M(iriam) weekly een hotspot wordt waar iedereen elke week naar uitkijkt. Doe je mee?

 #SBMweekly doen we samen

Iedereen kan items aandragen voor de nieuwe SBMweekly. Een moment van de week dat SBMweekly op Instagram iets laat zien wat inspirerend is. Dat kan zijn iets spannends, iets groots/klein, duur/goedkoop, een fashionitem, een schilderij, een lijst, meubels, porselein, cosmetica, boetiek, kookboek, restaurant, etc. Te veel om op te noemen, daarom is het zo mooi om dit samen te doen. Jullie, mijn volgers, kunnen op deze manier mij inspiratie bieden en zo via mijn bereik weer meer mensen inspireren. Een product wat jullie zelf leuk vinden of onlangs gespot hebben, of misschien heb jij wel een restaurant, winkel of merk? Er zit wel een “maartje” aan! Het gekozen onderwerp/item moet aansluiten bij het Seebymiriam gevoel, mijn stijl en smaak. Stuur je idee naar info@seebymiriam.nl of via DM op Instagram/Facebook. Ik zal alle input serieus bekijken en wanneer het past, contact opnemen voor opname in SBMweekly. Dus… heb jij iets te bieden wat zo Seebymiriam kan zijn, dan wordt dit item op mijn Instagram gepost met een begeleidend Instagramstory en het item met direct swipe-up naar betreffende website/webshop. Iedere woensdag zal er een nieuwe SBMWeekly gepost worden en de stories blijven zichtbaar in mijn SBMWeekly verhaal bovenaan mijn Instagramaccount. Ik ben nu al benieuwd naar jullie ideeën.  

#SBMweekly wordt gelanceerd bij LABELS

Bij LABELS start ik met de lancering van SBMweekly. Waarom? LABElS is een vooruitstrevend fashion boetiek in het Zuiden van Nederland, Sittard.

De eigenaren van Labels zijn actief in het selecteren van toonaangevende ready-to-wear designer merken en luxe accessoires. Deze boetiek is het neusje van de zalm wat betreft fashion. Lees mijn verhaal van LABELS en klik op: Shoppen is een beleving bij LABELS.

Vader (Rob), moeder (Margot) en zoon (Ramon) runnen met veel enthousiasme hun boetiek. Vooral hun zoon blijft zoeken naar nieuwe en/of opkomende designers fashion. Hier heb ik ook mijn eerste SBMweekly item gevonden. Bij hun koop je mode met een verhaal, mode beleving. Stap binnen bij LABELS en je beland in een andere wereld. Bestaat die andere wereld? Echt wel bij LABELS in Sittard kun je even alles vergeten.

De BOKJA Urbon Robe in SBMweekly

Mijn lancering van SBMweekly begint bij LABELS met de Urbon robe Aubossun Ottomania van het merk BOKJA.

Deze soort van Kimono is wel heel apart in zijn design. Achter deze zijde robe zit een verhaal van twee designers, Hoda Baroudi en Maria Hibri. Deze twee Libanese ontwerpers werken vanuit hun designstudio in het hart van Beiroet. Hier worden eigenzinnige meubels, kussens en andere textiel verweven met sprookjes en ondeugende humor.

Stoffen met gedurfde prints in een eindeloos reeks levendige tinten, zo mooi. Dit moet je zien, dit moet je beleven. Zelfs Christian Louboutin, Kate Hudson, Sandra Bullock en Julia Roberts gaan voor dit merk.

Het design duo ziet hun handwerk als hun passie. De motieven nemen je mee naar het hart van de designer. De textiel vertelt het verhaal op een humoristische luchtige manier en laat je zien dat niets is wat het lijkt.

Mijn robe vertelt ook een verhaal en kan tweezijdig gedragen worden. De prints zijn van beiden zijden waanzinnig mooi. Draag de kimono/jas/robe los over je dagelijkse kleding.  Bij LABELS styled Margot de robe met een jurk, maar ook met een pantalon en blouse. Het design, kwaliteit en originaliteit is voor mij SBMweekly proof.

SBMweekly proof 

Dus heb jij een idee voor SBMweekly laat het mij dan weten. Ken jij iemand met een bedrijf of heb jij een shop met net dat leuke kussen of die aparte lantaarn stuur mij een bericht. Ook wanneer je een tof item hebt gespot online of in een magazine. Alle inspiratie is welkom en wanneer het geselecteerd wordt voor mijn SBMweekly zal ik het item presenteren op Instagram met de bijbehorende Instastories. Wees creatief om net dat item te kiezen waarmee je mijn volgers kunt inspireren. Dat zou zo tof kunnen zijn voor jou en iedereen. Diegene die ik SBMweekly proof vind, krijgt zeker een reactie en maakt kans om gedeeld te worden in mijn SBMweekly. Hoe leuk is dat! 

SBMweekly is gelanceerd,

doe je mee?

Tags: