Fashion

CLOSET SALE by Seebymiriam

Eindelijk is het zover, mijn CLOSET SALE gaat beginnen. Wekelijks zoek ik items uit mijn kast voor de closet sale. Een moeilijke beslissing voor mij, want elk kledingstuk heeft zijn verhaal en is met veel plezier gedragen door mij, Seebymiriam. Hoe leuk is het als een Seebymiriam-item straks bij jou in de kast hangt! Mijn closet sale items verdienen geen vuilniszak, maar een nieuwe kast. Heb jij nog plek voor Seebymiriam?

Orgineel en Individueel

Orgineel en individueel zijn mijn kledingstukken. Denk daarbij niet alleen aan BIG brands, maar ook aan vintage, klassiekers, customized items, modeketen items en stukken van jonge ontwerpers. Jullie weten een goede smaak en stijl wordt niet langer meer bewezen door een beroemde it-bag aan je arm. Goede smaak en stijl zit hem momenteel in de perfect match. Mijn kast hangt vol met items en alles kan gematched worden. Zo is mijn stijl nooit saai en lijkt het steeds alsof ik weer iets nieuws aan heb. De stukken waarvoor ik ooit voor “op jacht” bent geweest zijn vaak niet meer te koop. Door mijn Closet Sale kun jij straks dit item kopen. Hoe leuk is dat?! Ook jij bent dan weer orgineel, want jij hebt het kledingstuk bij mij gespot en blaast er nieuw leven in. Individualiteit en orgineel, maar alleen goedkoper. Toppie, toch?

Wie is aan de beurt? 

Welk kledingstuk kies ik als eerste voor mijn Closet Sale? Dit moet een uniek stuk zijn met een verhaal. Tja, daar ga ik. Afstand doen van mijn stukken is moeilijk. Toch ben ik super enthousiast en weet waarvoor ik het doe. Mijn kasten puilen uit en nieuwe mode vraagt naar een plekje in mijn kast. De Closet Sale verkoop vind ik ook een uitdaging. Daarbij kunnen mijn volgers de Closet Sale via Facebook delen, zodat familie/vrienden ook een kans krijgen voor dat unieke stuk. Mijn kledingstukken gaan van Zara tot Prada in Closet Sale prijzen, voor iedereen wat wils. Mijn eerste kledingstuk van de Closet Sale is een leren jas. Niet alleen de jas is aan de beurt, maar misschien jij ook ????

Mijn leren jas van Kiki Niesten Maastricht 

Al wat jaartjes geleden heb ik mijn bruine leren jas gespot bij Kiki Niesten in Maastricht. Een prachtig jas om zowel in de herfst en/of de winter te dragen. This coat keeps you warm. Deze jas was zo duur, maar hij bleef in mijn gedachte. Na een brainstormsessie met mijn man, zijn we samen teruggegaan en heb ik toch de jas gekocht. Ik heb mijn stoere/elegante jas altijd met veel plezier gedragen. Zoals Kiki altijd met zorg haar kleding inkoopt, is deze jas een uniek stuk gebleven. Mijn jas verdient nu een ander ‘baasje’ om weer mee te flaneren. Jij kunt straks in mijn Closet Sale deze jas kopen en nog jaren met veel plezier dragen.

Closet Sale is dubbel leuk

Waarom gaan bepaalde kledingstukken, tassen, schoenen en modejuwelen in de Closet Sale? Er zijn regels in de mode, zoals wanneer je het kledingstuk een seizoen niet draagt, je dan eigenlijk afscheid moet nemen van dit item. Ik ben niet altijd zo snel, maar de regel is wel juist. Een niet gedragen kledingstuk verdwijnt steeds dieper in de kast en je weet nog niet meer dat het er is. Zo kan het ook zijn dat een kledingstuk jou niet meer flatteert, maar een ander juist wel. Daarom is een Closet Sale dubbel leuk. Closet Sale maakt de koper en verkoper blij. Ik zoek kledingstukken uit voor in de Closet Sale en jullie spotten dat item wat bij jou past. Ik krijg ruimte in mijn kast voor nieuwe items om jullie mee te inspireren en jullie flaneren met een Closet Sale item.

Spotten + kopen =  draagplezier

Op de homepage van mijn website www.seebymiriam.nl staat de Closet Sale op jullie te wachten. De Closet Sale maakt door middel van een foto zichtbaar, wanneer een item de verkoop in gaat.  Zodra het artikel verkocht is zal de foto met bijbehorende tekst verdwijnen. De verkoop gaat via de betaling van Molly en is exclusief verzendkosten.  Het pakketje kan ik opsturen of jullie kunnen dit afhalen bij Selected By Hensgens, Kruisweide 3, Nieuwstadt. Zo bespaar je de verzendkosten. Verder zal ik het Closet Sale item mooi inpakken met een persoonlijk briefje. Spannend!

See you,
at the Closet Sale ????????
Tags: