Fashion

De coltrui is back, met als topper 205 Calvin Klein

De coltrui is weer in fashionland, maar dan wel op de manier zoals Raf  Simons (modeontwerper van Calvin Klein) deze debuteert. Raf Simons haalt zijn inspiratie voor de herfst/wintercollectie 2017 uit Amerika. De diversiteit van Amerika vind je nu terug in zijn eerste damescollectie voor Calvin Klein. Daarvan is de coltrui een onderdeel. De coltrui is weer in beeld, maar anders. Mijn coltrui is ‘veramerikaniseerd ‘en het adres staat op mijn col. Ontdek de nieuwe coltrui, designed in Amerika.

Raf Simons ontwerpt in New York

Raf Simons is een Belgische ontwerper en heeft voor zowel Dior als Jill Sander met veel succes ontworpen. Nu is Calvin Klein aan de beurt. Raf brengt met zijn nieuwe collectie diversiteit, zonder de traditie van het merk uit het oog te verliezen. Hij is van België naar New York verhuisd om “Amerika” te voelen. Amerika is divers op vele gebieden en de mode van Calvin Klein nu ook. Zijn mode vertegenwoordigt Amerikaanse speelsheid en directheid. “Het is een afspiegeling van de maatschappij” zegt Raf Simons. Door de mix van fanfarekostuums, plastic beschermlagen, maatpakken voor de beursvloer, antiek borduurwerk, werkkleding en cowboy looks, wordt een unieke parade opgeroepen. Mijn coltrui is daar een klein onderdeel van, maar wel met een kenmerkend logo.

Maak kennis met CALVIN KLEIN 205W39NYC

Maak kennis met CALVIN KLEIN 205W39NYC, voorheen bekend als Calvin Klein Collection. De luxe ready-to-wear lijn van CALVIN KLEIN is een nieuw leven ingeblazen door Raf Simons, als Chief Creative Officer van Calvin Klein. Maar waar vandaan komt dan de naam van deze collectie? Nou, dit is het adres waar Raf Simons met zijn crew werkt. Op 205 West 39 NewYork City is Raf te vinden wanneer hij werkt. Daar is ook mijn coltrui ontworpen met op de col 205 gestikt. Mijn Amerikaanse coltrui heeft vandaag zijn debuut in ‘my closet’. Niet in NewYork city, maar gewoon lekker thuis.

Hoe combineer ik mijn coltrui?

De coltruien kun je weer naar voren schuiven in je kledingkast. Raf Simons verandert de coltrui weer in een fashion-item, een ‘musthave’. HOE? Jij mag vanaf nu je coltrui onder hemden en jurken dragen. Daarbij mogen de hemden tot bovenaan dichtgeknoopt zijn, je ziet dan alleen het kolletje. De mouwen van de coltrui mag je ook zien bij de manchetten. Bij Raf Simons worden de koltruien gecombineerd met stevige denim hemden en zijn tot bovenaan dichtgeknoopt. Draag je de coltrui singel? Combineer de coltrui dan met een wijde broek. Dit is ook een geweldige nieuwe look. Je coltrui kun je in alle kleuren van de regenboog dragen, maar het liefst wel in een uni kleur. Raf Simons gaat voor contrast, jij ook? Iedereen kan aan de slag met de nieuw coltrui rage. Pimp je kleding op met een coltrui, maar dan wel zoals Raf het doet.

205 rage, ik doe mee

Er is een Calvin Klein rage, waar de fashionista’s achter aan rennen. Ik vind de nieuwe collectie van Raf Simons geweldig! Zonder de hele 205W39NYC collectie aan te schaffen, kun je met één fashion item ook dit modebeeld neerzetten. Ik ga aan de slag met mijn coltrui! Bij Labels in Sittard heb ik mijn gele coltrui van Calvin Klein gekocht en vandaag ga ik deze combineren met mijn blauwe Prada outfit. De Dolce Gabbana zonnebril heeft ietwat geel getinte glazen, wat weer matched met mijn coltrui. De gele kleur flatteert geweldig bij mijn blauwe outfit. De coltrui verandert het twee jaar oude Prada pak in de look van nu. Dit is de kracht van Raf Simons en mijn gele coltrui van Calvin Klein ???? Overtuigd?

Draag je coltrui fashionable,
lekker warm en zó vernieuwend!

Tags: