Fashion

Kerst vieren in mijn pailletten feestjurk van See by Chloe!

Nog een paar dagen te gaan en dan is het kerst. Top drukte in de stad, maar ook in mijn kledingkast. Welke feestjurk trek ik dit jaar aan.

Banken met mijn pailletten jurk!
Mijn feestjurken zijn meestal zwart of blauw, altijd safe (dus goed). Behalve mijn jurk van See by Chloé , deze jurk heeft pailletten en springt eruit. Een glamour jurk en toch fashion. Honderdduizend pailletten versieren deze jurk. Een jurk om in weg te dromen. Past altijd, ook bij een paar kilo meer. Dus kom maar op met al dat lekkers. Met mijn jurk van See by Chloé kan ik tafelen, banken en feesten.

Bling-bling, is met kerst mijn ding!
Blingen met de feestdagen is een must. De een blingt wat meer dan de ander, maar blingen met de kerst moet je zeker doen. Een haarspeldje met een steentje laat je outfit al stralen. Gouden of zilveren schoenen voor wie dat durft. Dit is nu helemaal hot. Speel met je bling-bling items en straal met de kerst. Ik ga deze kerst ook weer stralen met bling-bling.

Zwart en zilver sieren mijn kerst-look!
Mijn pailletten jurk schittert zodra je deze aan trekt. Bling-bling genoeg! Toch match ik mijn look met zilveren schoenen van de Zara en juwelen. De Louis Vuitton tas draag ik cross-over. Mijn haren draag ik nonchalant en het diadeem schittert er door heen. Mijn kerst-look straalt en ik ook. Mijn kerst-look is klaar. Nu jullie nog!!

Zwart/zilver is mijn kerst-look,
voor welke kerst-look kies jij?

Tags: