Fashion

Vetements is “VET”

Vetements is een jong Frans merk en is een enorme rage. De fashionista’s vliegen er op af. Ik natuurlijk ook en daarom kies voor deze unieke Vetements jurk.

FullSizeRender[4]

Wie is de ontwerper van Vetements?
De hoofddesigner is Demna Gvasalia. Hij is het gezicht van Vetements. Hij werkt samen met andere jonge ontwerpers, die liever anoniem blijven. Samen ontwerpen ze onder het motto “having fun”. Na hun eerste presentatie in de herfst 2014 wilt iedereen Vetements. Hoe spreek je Vetements uit? Het betekent ‘kleding’ en je spreekt het uit als ‘vet-MAHN”. De ontwerpen komen vanuit een intuïtie en is altijd fashionable en functioneel. Truien, jurken en sweaters kunnen op verschillende manieren gedragen worden. Mijn jurk is ook ‘VET’! Mijn jurk kan ik op vier verschillende manieren dragen. My Vetements dress is to impress!

FullSizeRender[2]

Transformeren in mijn Vetements jurk.
Ik transformeer elke dag in nieuwe creaties. Iedere dag maak ik er een feestje van. Elke dag een nieuwe look, elke dag een nieuwe identiteit. Met mijn Vetements jurk transformeer ik vier keer binnen een minuut. Vier verschillende stijlen in een jurk. Mijn eerste transfotmatie van mijn jurk is klassiek. Alle knopen van mijn jurk zijn dicht en zo heeft mijn jurk een gesloten look en is stijlvol. Bij mijn tweede transfotmatie flapt mijn rug gedeelte uit de rok en de stijl is losser. Mijn look is nú sportiever. Mijn jurk transformeert voor de derde keer door één knoop in de zij los te maken. Zo flapt een punt van het rok gedeelte naar beneden en het broekje van Seebychloe is te zien. Zo verrassend kan een Vetements jurk zijn. Tot slot transformeer ik voor de vierde keer. Als een fashionista maak ik de andere knoop aan de zijkant los. Nu hangen alle twee de punten van mijn jurk naar beneden. Je ziet mijn shorty nu helemaal. Dit is zo fashion, dit is high-fashion!

FullSizeRender[3]

I love Vetements,
I love high-fashion!

FullSizeRender

Tags: