Fashion

The Off-Shoulder trend, mijn favourite look lente/zomer 2016

Mijn favoriete trend lente/zomer 2016 is toch wel de Off-Shoulder look. De Off-Shoulder look wordt gedragen door o.a. Alex Chung, Chiara Ferragni, Olivia Palermo en vele andere mode iconen. Ze zijn allemaal fan van de Off-Shoulder look. Deze look is fris en vrolijk. De look maakt je trendy en op en top fashion!!

Hangende mouwen?
Laat je mouwen hangen deze zomer. De Off-Shoulder look laat alle mouwen hangen. Bijna alle mode Designers gaan er voor. De High Fashion people gaan voor waanzinnige hangende mouwen. Dit kan een top natuurlijk niet alleen dragen. De truc is dan ook een lint aan de top. Het lint helpt zo de mouw te dragen. Zo anders, maar zo leuk en spannend. Deze trend is helemaal te gek!

FullSizeRender[2]

FullSizeRender[1]

Mijn rode Off-Shoulder H&M top
Ik heb mijn keuze gemaakt voor vandaag. Ik heb meerdere Off-Shoulder tops/bloezen, maar vandaag wordt het deze rode top. Mijn H&M top is luchtig en makkelijk te combineren met mijn rok van Aspesi. Vandaag is het broeierig dus de hele look is luchtig. Helemaal gematched, like ‘the Lady in Red’. De schoenen van Sergio Rossi en de tas van Marni breken de rode kleur. Summer, here I come!

FullSizeRender

Catwalk Prada Earrings spring/summer 2016
Deze oorbellen liggen al maanden in de kast. Vandaag is de première van mijn Prada oorbellen. Ze gaan de catwalk op bij mij thuis in de tuin. Het tuinpad is mijn Catwalk voor jullie. De oorbellen dansen tijdens mijn loop op het pad. Geweldig deze fashion look. Mijn schouders zijn bloot en zo krijgen de Prada’s alle ruimte om te sprankelen. 

FullSizeRender[3]

De Off-Shoulder look is the trend,
De Off-Shoulder look is the best this summer!

Tags: