Fashion

Summer MUST-HAVES, be trendy

Ik heb voor jullie de trends van dit seizoen (lente/zomer 2018) op een rij gezet. Misschien heb je al trendy items in je kast of ben je tevreden met je huidige kleding. Toch is het een aanrader om weer eens kritisch in je kast te duiken en je kleding weer een boost te geven. Dit kan met trendy must-haves items zonder daarbij een hele partij kleding te kopen. Ik heb voor jullie de trends op een rij gezet en jij kan kiezen wat bij jou past. Blijf wel kritisch en blijf bij jezelf. Ontdek de trends en boost je kleding. Kijk mijn nou, alle trendy items in één look. Ha ha, genoeg mode inspiratie om trendy de zomer te trotseren.


ZOMER zotheid

Trendy items zijn meestal opvallend en geven een statement. Bij velen stopt de zomer inspiratie hier, omdat men liever kiest voor een behoudender look. Juist niet doen!!! Kies voor je veilige kleding en boost daarbij je kleding met trendy items. Je look wordt vrolijker en het werkt vernieuwend. De verrassende look vormt je stijl tot een hedendaagse look. De ZOMER zotheid slaat toe in je kledingskast met nieuwe trendy items. Doe eens gek en fleur je mode op met nieuwe trends.

Alles in één look

Less is more, maar vandaag ga ik voor more is fun. Vandaag wil ik de trends in één look verwerken. Dit is natuurlijk too mutch, maar wel funny. De retro bril, de statement oorbellen, de dad sneakers, de micro bag en mijn jumpsuit zijn samen een trendy spektakel. Laten we eerlijk wezen,  één van de vijf items in een look is ook al genoeg om een statement te zetten. Dus begin maar met afvinken en kies één item wat jou aanspreekt. Ik ga met jullie de items één voor één na om je keuze te vereenvoudigen. Feel free en join your must-have!


LOUD & PROUD

De logo hype is er nog steeds. De merken groot en klein laten hun logo volop zien in kleding, knopen, riemen, tassen etc. Tja, daar is niet iedereen blij mee. Niet iedereen wilt reclame lopen voor een brand. Anderen daarentegen wel en zijn trots op het imago. Toch wanneer het een trend is, accepteert de fashionwereld deze trend. Wat vind jij van deze trend? Merken profileren zich op t-shirts waar iedereen al aan gewend is. Op de knopen van mijn jumpsuit staan de letters van de designer, MM6 Maison Margiela. Mijn Fendi tas laat ook het herkenbare logo duidelijk zien. Kies jij voor LOUD & PROUD?

The UGLY of DAD sneaker

Heb jij nog Stan Smiths sneakers in je kast? Laat deze maar in de kast en kies nu voor opvallende lookalike oude-vader-sportschoenen. Ik bedoel sportschoenen/sneakers met brede en dikke zolen, want dat is nu de trend. Deze sneaker mag gedragen worden onder jeans, maar ook onder een jurk/rok. Grote merken zoals Chanel, maar ook Nike hebben deze oversized sneaker. Een oversized sneaker vind ik ruig, maar soms zijn de trendy sneakers zo lelijk ….! De ugly sneaker heeft dan te veel kleur en is te ruig voor mij. Daarom heb ik gekozen voor een middenweg en ben verliefd op mijn trendy sneakers. Ik draag de Alexander McQueen Sneakers op alles, helemaal happy.

Retro-montuurtjes

Zonnebrillen hebben we allemaal, maar soms kan het echt niet meer. Een verouderde zonnebril verraad je leeftijd, kies voor een trendy bril en stay young. Het is nu tijd voor een nieuwe zonnebril. De retro-montuurtjes zijn weer helemaal hip. Van de futuristische Star Trek-zonnebril tot de gekleurde, smalle zonnebril van Anastasia. Wat past bij jou? Misschien een hartjes montuur of een cat-eye zonnebril. Ik heb mijn rode cat-eye zonnebril gevonden bij Zara , miauwwww! Kies een must-have zonnebril en be trendy.

Micro bag meets shopping bag

Ja hoor, we gaan switchen met ons tassen gedrag. We gaan niet meer zoeken naar onze iPhone in een te grote tas. We kiezen nu voor een kleine tas, waar de belangrijkste dingetjes in thuis horen. Alle andere spullen die je steeds wilt meeslepen kunnen in een shopping bag. Super handig deze trend en daarbij ook nog milieu vriendelijk. Zo kunnen alle geshopte spullen in de grote tas en niet meer in de milieu onvriendelijke plastic tassen. Mijn Fendi micro tas is trendy en past in het modebeeld van nu. Nu nog een trendy shopping bag vinden!

Oorbellen statement

Je oorbellen gedrag gaat deze zomer veranderen. We gaan deze zomer blitsen met te grote oorbellen. ‘Nee hoor, mij niet gezien’, denk je. Toch is deze zomer, het seizoen van de opvallende oorbellen. De oren hebben elke dag feest met te grote gouden oorringen, kleurrijke kwastjes of plastic hangers. Mijn dochter Rachelle heeft waanzinnige gekleurde kwasten in haar oren, zo vrolijk. Perfect voor die jonge meiden, maar ik heb een alternatief  gevonden bij Zara. De vrolijke plastic hangers maken een statement in mijn look. Maak een statement, so easy!

Wijde pijpen

Een broek met wijde pijpen is helemaal mijn ding. Ik draag al jaren deze look en nu heeft deze look gewonnen van de skinny jeans. Yesss, het mag nu allemaal wat losser. Het maakt niet uit welk model,  als de pijpen maar wijd zijn. Het straatbeeld juicht de losse beweging toe. Maak kennis met de wijde pijpen en zeg dag tegen alle skinny’s! Mijn jumpsuit van MM6, Maison Margiela heeft ook oversized pijpen. Zie het leven niet zo eng, maar wat losser 😉

Plastic fantastic

Plastic (doorzichtig) schoenen zijn de trend. Een gekleurd sokje onder je plastic schoen en je look is top. Vernieuwend en verrassend lopen de trendsetters in deze outfit. Best wel heftig zo’n look, maar andere plastic items zijn er ook nog. Zoals plastic tassen waarin alles te zien is wat je meesleurt op een dag, is ook nieuw op dit gebied. Zelfs een plastic transparante top en plastic slippers zijn te koop. Is plastic fantastic ook iets voor jou?
Ik moet aan deze look nog even wennen en ga nu nog niet mee met deze trend.

Heb je al een keuze gemaakt?
Deel je reactie op Facebook, ik ben nu al nieuwsgierig 😜

Follow the trends,
be trendy!

 

Tags: