Fashion

Gespot Duitse designer, maak kennis met Steffen…

Ik heb kennis gemaakt met de Duitse modeontwerper Steffen Schraut. Een modeontwerper waar je verliefd op wordt. Ik bedoel, je raakt meteen verliefd op zijn modecollectie. Daarbij ziet hij er ook goed uit en is heerlijk spontaan. Ik ben helemaal onder de indruk van Steffen Schraut en raak er niet over uitverteld. Ik neem jullie mee naar zijn showroom in Düsseldorf, waar Anja Relouw kleding inkoopt voor haar boetiek. Ik mag mee als influencer en heb daar het nieuwe fashionlicht gezien voor de herfst/wintermode 2019. Ik ben blij dat ik een vrouw ben, thnx to Steffen Schraut!

Wie is Steffen Schraut

Steffen Schraut is een Duitse modeontwerper sinds 2002. Zijn mode is stijlvol en trendy met dat bewuste vrouwvriendelijke component erin, super toch. Door deze combinatie ben ik gevallen voor deze toffe designer. Zijn mode is daarbij luxueus met een goed gevoel en met een knipoog naar sexiness. Bij Steffen staat het product centraal, belangrijk zijn; de fijne stoffen (kasjmier, jersey of zijde) en de heldere pasvormen (gecombineerd met onmiskenbare details tot in de perfectie). Maak kennis met de trendsetter en ontdek zijn gevoel van mode.

Op een zondagmorgen…

Op een zondagmorgen rijd ik met Anja naar Düsseldorf voor haar mode inkoop bij Steffen Schraut. Zij heeft pas twee jaar haar boetiek, maar weet de krenten uit de pap te halen wat betreft de mode voor haar boetiek.  Ik heb kennis gemaakt met Elna mode in Brunssum. Elke vrouw welke leeftijd dan ook kan bij haar slagen, zo knap van haar. We vertellen over haar mode, inkoop en klanten. Nu hoor ik het verhaal eens van de andere kant van de medaille en leer van haar kennis van zaken. De tijd vliegt en we zijn op de plaats van bestemming.

Seebymiriam is welkom als influencer

Anja heeft mijn naam van tevoren doorgegeven aan het team van Steffen Schraut en inderdaad ze verwelkomen mij als Seebymiriam.  Zo leuk! De begroeting is uitermate vriendelijk en onze jassen worden naar de garderobe gebracht. Met Paulien (sales agente) hebben we de afspraak en zij begeleidt ons door de nieuwe herfst/wintercollectie 2019. Anja wordt gecomplimenteerd met haar look, helemaal Steffen Schraut. Helaas ben ik nog niet zover, maar na de rondleiding ben ik betoverd door de collectie van Steffen Schraut. De volgende keer heb ik ook een Steffen Schraut look, want zijn mode is mijn ding.

Steffen Schraut mode is ook mijn mode

Dat ik voor een bepaald merk zo val komt niet vaak voor, Steffen Schraut is de primeur. Zijn mode is een mode voor elke vrouw en dat heb ik kunnen gezien. Er hangt een jurk (tijgerprint) in het rek, waar ik meteen op val. Pauline vertelt over de jurk en inderdaad deze jurk kan elke vrouw dragen, jong/oud en/of smal/gezet. Door het model is de jurk perfect, zo goed. De witte bloezen van dit merk hebben de perfecte afwerking aan de hals, boorden, kraag en/of onderkant. Zo’n bloes moet ik hebben, altijd goed. Dit gevoel blijf ik houden, hebben hebben hebben. Ik ben geen goede inkoopster, want ik vind veel te veel leuk. De mode is zo draagbaar, mooi en trendy. Ik vind gewoon dat jullie dit moeten weten. Klik een keer op hun site Steffenschraut.com en geniet van zijn mode zoals ik al gedaan heb.

De catwalk met Steffen Schraut

En waar is Steffen? Ik heb hem natuurlijk al meteen zien zitten, maar hij is druk in gesprek. Hij heeft een interview en wij wachten geduldig op ons moment. Ondertussen gaan we zitten en genieten van een kopje thee en de lekkerste koekjes van Düsseldorf. Steffen is nog druk en ik dus nu ook, ha ha ha.

Ja hoor, Steffen is vrij. Wij geven elkaar de hand en ik ben trots om kennis te maken met deze man. Hij spreekt me aan met Miriam en ik voel me super trots. Ook hij heeft zich ingelezen en we complimenteren elkaar. Hij haalt twee goodiebags voor Anja en mij, dat staat natuurlijk leuk op de foto. Ready for the photoshoot! Steffen gaat met ons op de foto en hij doet alsof we elkaar al jaren kennen. Knap hoor, ik voel me thuis hier. Tot slot lopen we met z’n drietjes de catwalk, een ideetje van Steffen. De goodiebags verfraaien de catwalk en we zetten ons beste beentje voort. We bedanken elkaar hartelijk en ieder gaat weer zijn ding doen.

Dag mooie showroom

De showroom van Steffen Schraut is prachtig aangekleed. De paspoppen zijn natuurlijk perfect gestyled, net zoals de modellen die tijdens ons bezoek ook in de showroom rondlopen. De paspoppen worden omringt met prachtige lamellen, een super decor idee.

Er is ook nog een kleinere afdeling met schoenen/laarzen. Hier moet Anja ook even zijn en we hebben samen de leukste en mooiste laarsjes uitgezocht voor herfst/winter 2019. Natuurlijk heeft Anja nog meer gekocht, maar dat is natuurlijk een verrassing voor jullie. Woon je in de buurt, breng dan eens een bezoekje aan Elan damesmode, te Brunssum. Anja zal je verrassen met haar mode, een mode voor elke vrouw. Onze tijd is voorbij en we krijgen onze jassen terug. Dag mooie showroom, het was me een genoegen. Tot snel maar weer!

Ontdek Steffen Schraut,

ontdek jou mode!

 

 

Tags: