Fashion

New style: WILD ROMANCE

De lente laat zich van zijn romantische kant zien. We worden vrolijker, we gaan naar buiten en worden verliefd of zelfs verliefder. De temperatuur stijgt, de vogeltjes zingen hun hoogste lied en zo ontstaat op natuurlijke wijze de romantiek. De mode doet mee, maar deze keer met een stoer randje. Zwierige kleding met stoere details is de nieuwe stijl. Hiervoor hoef je geen nieuwe kleding te kopen, maar gewoon een andere stijl toepassen: WILD ROMANCE

Nieuwe stijl, net even anders

De wilde romantische stijl is er voor iedereen. Deze stijl geeft je romantische look net wat meer karakter en je kan er zo mee de deur uit. Met deze match hoef je niet te wachten voor een date-night. Voel je vrij en stap vrolijk in deze look. Hoe? Match je zwierige dunne bloes op een stoere jeans of match je luchtige zomerjurk met boots. Grijp nu al naar een zomerjurk en gooi er een grof gebreid vest overheen, geweldig. Ben je jong, dan draag nu je korte zwierige jurkjes op overknee laarzen of cowboy-boots. Draag je dunne bloezen/jurken onder leren jasjes en maak ze zo al draagbaar. Match je zoete romantische stijl met stoere items en je stijl is net even anders.

Magic zit in de oorbellen

Accessoires in de mode ondersteunen een look, ze zijn de kers op de taart. Oorbellen van Marthje zullen mijn looks deze keer weer ondersteunen. Ik ben naar Oegstgeest gereden, waar Oorbellen van Marthje haar atelier heeft. Voor meer info lees mijn blog: 2018, het jaar van de oorbellen. Ik ben daar voor een afspraak met de eigenaren (Marthje, Esther en Marianne) van het atelier om daar de oorbellen voor de bruiloft van Rachelle te laten creëren, zo spannend! Rachelle heeft een heel moodboard op Pinterest gemaakt: we gaan aan de slag.

Ook probeer ik verschillende stijlen en bekijken we de diverse materialen en kleuren. In juni schrijf ik hierover een apart blog: hoe je bij Oorbellen van Marthje mee kunt denken in het uniek ontwerp van jouw oorbellen. Na de bruiloft (juli) zal ik jullie de uiteindelijke oorbellen en complete looks van ons op de bruidsdag laten zien in een wedding verslag blog. Maar ik ben hier vandaag om nog een extra reden, een op maat gemaakt cadeau voor mijn moeder: en die draagt geen oorbellen… Mijn moeder wordt dit jaar 85 jaar en het cadeau is natuurlijk een verrassing, dus in mei (na haar verjaardag) schrijf ik het blog hierover. Alle Oorbellen van Marthje zijn uniek en handgemaakt, maar naast oorbellen is er dus nog meer! De deskundigen zullen aan het werk moeten om Rachelle, mijn moeder en mij van unieke sierraden te gaan voorzien. So stay tuned, want een ding weet ik zeker wat zullen we alle 3 zullen stralen.

Tot slot zoek ik mijn oorbellen uit voor de shoot, WILD ROMANCE. Er zijn zoveel mooie oorbellen en velen zijn geschikt voor mijn new style. De oorbellen van Oorbellen van Marthje werken vaak als een kameleon, ze weten steeds hun plek te vinden. Met een hand vol oorbellen kan ik weer naar huis, de buit is binnen. Met een schat aan stenen zit ik happy achter mijn stuur. Dit is wat de Oorbellen van Marthje doen, it’s magic !

WILD ROMANCE in de lente

Deze stijl is zo geschikt in de lente, omdat de temperatuur het toe laat. De ochtenden en avonden zijn in de lente frisser. Daardoor zijn laarzen, vesten, leren jasjes vaak een uitkomst. Zo kun je langzaam aan de blote benen wennen, want de laarzen houden je warm. Het vest geeft toestemming aan je zomerjurk en langzamerhand kan de winterkleding vertrekken. Andere accessoires zoals kettingen, hoedjes, ringen en/of sjaals kunnen meedoen in de WILD ROMANCE look. De romantische look mag gerust overheersen, maar de touch of een stoer item blijft een statement. Doe gerust mee deze keer, want ook mijn looks zijn niet over de top. Mijn stoere laarzen laten zien dat ze elke keer de look versterken, cool!

Wild shoot

Vandaag ga ik voor de shoot de tuin in, richting houtsnippers. Toevallig is Rachelle thuis en is zij mijn fotograaf. Moet ik ook door de houtsnippers? Ja hoor Rachelle, het leven van een model en fotograaf is zwaar, heel zwaar. Ha ha! Eigenlijk loopt de shoot best vlot, maar wanneer ik ga liggen op mijn vest op de houtsnippers gaat het mis. De ligsessie gaat goed, maar wanneer ik het vest optil plakken er wel honderd houtsnippers aan mijn vest. Tja, dat wordt plukken. Met mijn laarzen trotseer ik verder de shoot. Rachelle heeft ook problemen. Ze heeft ruzie met haar slippers, hommels en de robotgrasmaaier blijft haar achtervolgen. Het is een wilde shoot!

Love my looks

Vandaag style ik mijn kleding anders, ik match mijn overknee laarzen van Stuart Weitzman met zomerkleding. Ik begin met mijn een zomerjurk. Het zwierige Burberry jurkje met Ralph Laurent blazer is minder formeel en stoerder met de laarzen en de bruine oorbellen van Oorbellen van Marthje. De look blijft alsnog wild en romantisch wanneer ik de bruine oorbellen verwissel voor de roze. De roze stoere riem van Off White verandert de look, maar de stijl blijft hetzelfde.

Het vrolijke pakje van Bruuns Bazaar is mijn tweede look. De Zara bloes maakt de look romantisch en de laarzen zorgen weer voor een stoerdere uitstraling. De felgekleurde kraaltjes van de oorbellen frissen de look op, maar de laarzen zorgen ook hier weer voor de sportievere bewegende sfeer.

Wanneer het jacket uitgaat komen er andere oorbellen bij de look. Deze oorbellen werken nu als een kameleon bij de bloes.

In mijn laatste look is de kleur taupe aanwezig . Mijn robuust vest van Bymalenebirger overruled de look. De kleur van het vest is hetzelfde als de Ralph Lauren tas, laarzen en Wolford t-shirt. De goudkleurige oorbellen met zwarte ringetjes geven nu de look extra kracht, wild en stoer.

Het vest gaat half uit en en de gele oorbellen komen in de look. De outfit krijgt kleur en oogt meer romantisch met de gele H&M rok. De platte laarzen houden de look losjes, cool en wild.

Nu kunnen jullie aan de slag, I am done!

Have fun, be wild en romantic!

Tags: