Fashion

Fotoshoot in Düsseldorf

Een fotoschoot in Düsseldorf is weer eens wat anders. Ik neem jullie mee naar deze bruisende stad. Een stad waar je kunt shoppen, een terrasje kunt pikken, gezellig uiteten kunt gaan en wandelen. Voor deze shoot draag ik een herenpak. Ik hou namelijk van suits en al helemaal van dit pak. Laat je verrassen, want de oorbellen van Jewels by Marthje gaan een grote rol spelen deze dag. Karl verrast mij vandaag met een ontbijt in het Hyatt Regency Hotel in Düsseldorf. Daar zitten we dan aan het ontbijt op donderdagmorgen aan de Rijn in Düsseldorf, zo romantisch. Hallo, er moet ook nog gewerkt worden. Guten morgen Düsseldorf!

In het pak van Karl

Het is niet zo dat ik geen kleren heb, maar de Suitsupply pakken van Karl zijn vaak jaloersmakend mooi. Zoals ik al zei: I love suits. De damespakken zijn van model meestal zo passend/aansluitend en ik hou meer van een oversized pak. Op een dag valt het kwartje, wanneer Karl één van zijn winterpakken wil wegdoen. “De stof is zo mooi, helemaal van nu. Dit pak doe je toch niet weg”, zeg ik.  Wacht eens… Ik neem het colbert en trek het aan, vervolgens het giletje en daarna de broek. De volgende dag breng ik het pak weg om te vermaken en na een week haal ik het op. Eenmaal thuis pas ik het pak weer, helemaal te gek dit. Ik koop bij Suitstudio online een witte blouse voor onder het pak en zo is mijn look compleet. Vandaag is de shootdag in Düsseldorf. Het is koud, maar de zon schijnt gelukkig. Ik laat jullie zien hoe draagbaar dit ‘recycled’ pak is, perfect voor een dagje Düsseldorf.

Ontbijten in Düsseldorf

Op dondermorgen vertrekken we al vroeg naar Düsseldorf. Karl heeft een prachtige locatie uitgezocht om te ontbijten, want daar willen ook de foto’s nemen.

Het Hyatt Regency Hotel is een design hotel met een uitzicht over de Rijn en heeft een prachtige city skyline. De perfecte plek voor een fotoshoot, voor zowel binnen als buiten.

Karl en ik hebben zin ons ontbijt, maar eerst moeten nog foto’s van onze ontbijttafel gemaakt worden. Karl zit nu in de problemen en kijkt naar zijn bord: zijn gebakken eieren worden koud! Ik moet lachen, want ik weet hoe belangrijk zijn ontbijt is. Na het ontbijt gaan we naar buiten, want het uitzicht is hier prachtig.

De Rijn en de moderne architectuur zorgen voor de perfecte achtergrond. Langs de Rijn kun je wandelen, zo mooi. We nemen de auto en rijden richting centrum. Vijf kilometer verder parkeren we de auto in de Kö- Gallerie parkeergarage.

Jewels by Marthje draag je altijd

Wie kent de sieraden van Jewels by Marthje niet. Ik heb ondertussen een verzameling aan oorbellen van dit merk. Ik draag de oorbellen constant, zoals jullie kunnen zien op mijn Instagramaccount. Voor de shoot heb ik een deel van mijn collectie meegenomen om het perfecte plaatje te schieten.

Ik heb een keuze gemaakt uit mijn collectie en kies voor uitgesproken en ingetogen oorbellen. Daarmee wil ik jullie laten zien dat de oorbellen, hoe uitgesproken ze ook zijn, gewoon overdag gedragen kunnen worden.

Zelfs met mijn hoed van Bronte! Het is echt niet zo dat (zoals velen denken) glinsterende bellen alleen bij feestkleding gedragen kunnen worden…

Mijn oorbellen van Jewels by Marthje zijn mooi, ze zijn nooit uit de mode. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je er zelf op uitgekeken raakt. Dan bespreek je dat met Marthje en zij kan je ‘oude’ bellen weer restylen. Met de bellen van Marthje blijf je lachen. Het is ook eens leuk om een ander een plezier te doen met de sieraden van Jewels by Marthje. Maak je moeder/schoonmoeder/dochter/zus/schoonzus/kleinkind /vriendin blij met een sieraad van Jewels by Marthje. Kijk nu op hun Website, want daar ligt de nieuwe collectie voor jullie klaar. Kun je geen keuze maken, ga dan voor een cadeaubon. Voordat je het weet is het Kerst, dus shop nu op je gemak bij Jewels by Marthje. Zo stralen we straks allemaal met de kerst, zowel van binnen als buiten.

De , het shophart van Düsseldorf

Terug naar Düsseldorf. Er zijn zoveel mooie plekken om te bezichtigen in deze stad, maar de Köningsallee moet je zeker niet overslaan. Richting Kerst is deze kilometerlange Allee prachtig versiert. De grote kastanjebomen aan de Allee zorgen voor nog meer sfeer.

De 32 meter brede gracht waar de Düssel stroomt, is zo romantisch met haar bankjes aan weerszijde van de gracht. Ook vind je hier de meest luxe modehuizen, een droom om hier te flaneren. Vandaag zijn de terrassen nog open en hopsa daar zit ik weer.

De trottoirs op de zijn breed, ideaal om een terrasje te pikken. De zon schijnt, de terraslampen branden en mijn warme thee zorgen ervoor dat ik het niet koud heb. Karl kijkt een beetje jaloers naar mijn pak/zijn pak en zegt: “Jij zult het vast niet koud hebben in mijn pak”. Inderdaad, ik heb het aangenaam warm en Karl daarentegen niet. Zijn jeans kan niet op tegenover mijn warm pak. We schieten op de nog enkele foto’s en lopen dan verder.

Die schönen Dinge des Lebens

De mooie dingen in het leven vind je in het warenhuis Breuninger. Wanneer ik hier naar binnen loop ga ik bijna huppelen, zelfs nog op mijn leeftijd. Echt wel, dit warenhuis biedt exclusieve merken onder een dak. Dit warenhuis ligt im Kö-Bogen. Hier zie je de bekendste designermerken, trending newcomer-labels en de Musthaves van het seizoen. Ik wil hier mijn fotoshoot voortzetten, maar helaas… In Breuninger mogen geen foto’s worden gemaakt. Links van de entree ligt de Breuninger Confiserie.

Hier kun je zomer en winter op het terras genieten van champagne en overheerlijke patisserie. Hier vind je Karl en mij vaker. Ik met een glas champagne en Karl met één of twee overheerlijke gebakjes. De hoge tafels met krukken hebben een toegankelijk karakter. Tijdens de feestdagen is het hier booming. De Kerstmarkt grenst aan deze plek, zo gezellig hier. Zeker doen, een trefpunt voor de fashionista’s.

Flaneren met de ‘bellen’

Mijn shoot dag is een succes, dankzij Düsseldorf, de zon, Jewels by Marthje en mijn fotograaf Karl. Ik heb genoten en ik hoop jullie ook. Zie ik jullie straks ook flaneren op de Kö met de bellen van Jewels by Marthje? Maak van je leven een feestje. Versier jezelf met ‘bellen’ van Jewels by Marthje’.

Sieraden van Marthje,

draag ze nu.

Sieraden van Marthje,

draag ze altijd.

 

 

 

 

Tags: