Fashion

To the MAX with your dress

Deze zomer gaan we voor het maximale. Niet alleen in temperatuur, maar ook in de mode. Beiden gaan van hot naar hotter, to the MAX. Dit seizoen haalt de zomer het maximale uit de jurk. Tja, en dat zijn geen zomerjurken die al jaren in de kast hangen, maar iets anders. Ik heb online geshopt om voor jullie de maximale zomerjurk te zoeken. Is mij dat gelukt? Dat is weer een verhaal apart, waarbij Oorbellen van Marthje mij heeft gered.
Maxi dress to impress
Ja hoor, met een maxi jurk laat je heel veel vrouwelijkheid zien. Een maxi jurk maakt indruk, je voelt je mooi, sierlijk, chique en vrouwelijk. Een maxi dress haalt het maximale niet alleen uit je jurk, maar ook uit jezelf. Hoe dan? Er zijn wel bepaalde punten die je in acht moet nemen. Laat bijvoorbeeld altijd ergens in je jurk de vormen van je figuur zien. Denk aan blote schouders, een split in je jurk en/of een nauwsluitend bovenstuk of heupstuk. Kijk wat bij jouw figuur past en laat je vrouwelijkheid stralen. Impress iedereen deze zomer met je maxi dress, want de populariteit van de maxi dress is enorm. Draag maxi op het strand, als avondjurk of lekker casual naar de stad. Zoek jouw maxi dingetje en impress.
Op zoek naar een maxi jurk
Ik zit thuis op de bank voor de televisie en Google op mijn iPad naar een maxi dress. De populariteit aan maxi jurken is enorm. Toch kan ik geen keuze maken. Ik wil iets anders, iets indrukwekkends. Uiteindelijk beland ik bij mooie zwierende jurken die dan alweer veel te duur zijn. Dat schiet allemaal niet op en ik stop met zoeken. Ik scrol vertrouwd op Instagram voor nieuwe fashion inspiratie, uiteindelijk tref ik daar een advertentie van Pinksia.com. De mooiste jurken voor een spotprijs.
Ik vertrouw dit niet helemaal, maar de modellen zijn zo mooi. Hier gaan maanden overheen en uiteindelijk kom ik tot actie en zoek drie jurken uit op Pinksia.com. Ik heb mijn twijfels; zo mooi en zo goedkoop. Dit kan toch niet?! Mijn verwachtingen zijn niet groot, maar ik vind het wel spannend.
Het pakketje verdient geen schoonheidsprijs
Er is een een pakketje geleverd bij ons thuis. Eindelijk, de jurken zijn gearriveerd. Het pakketje verdient geen schoonheidsprijs, maar misschien de jurken wel. Ha ha ha, ik herken de jurken! De kleuren van de jurken zijn zo vrolijk, maar de kwaliteit is minder. De jurken zijn verkreukeld. Jammer, want ik zou ze zo graag mee willen nemen op vakantie. Ik vertik het om op vakantie mijn strijkijzer mee te nemen. Uiteindelijk neem ik toch mijn pas momentje en sta verstelt hoe leuk de jurken passen. De jurken stralen meer uit dan wat ze zijn. Ik combineer de jurken met de oorbellen van Oorbellen van Marthje en… I am so happy!
Oorbellen van Marthje doet het weer
Inmiddels heb ik een verzameling van oorbellen van Oorbellen van Marthje. De oorbellen draag ik geregeld en afwisselend. Ik ben altijd creatief in het maken van combinaties. Vandaag heb ik weer een uitdaging om mijn nieuwe maxi jurken te combineren met mijn oorbellen selectie. De sfeer van de jurken neem ik mee in mijn keuze van de oorbellen. Uiteindelijk past mijn hele collectie oorbellen bij de jurken, maar ik moet toch een keuze maken. De gekozen oorbellen versterken de look en brengt de kwaliteit van de look op een hoger level. Ja hoor, de magic van Oorbellen van Marthje is uniek.
De look voelt vertrouwd en dat is ook weer de kracht van Oorbellen van Marthje. Verder versier ik de look met de riem van Off-White, Chloé zonnebril en schoenen van Twinset. De riem van de strepen jurk draag ik als een bandeau om mijn hoofd. De bloemetjes jurk heeft meerder splitten, wat super vrouwelijk is. Laat de fotograaf maar komen…
Karl, kun je foto’s maken?
Karl moet weer tot actie komen om mijn looks te fotograferen. Hij lacht elke keer weer wanneer hij me ziet. De bloemetjes jurk met al zijn splitten vindt hij natuurlijk geweldig.
Karl houdt ook van kleur, dus de strepen jurk is ook goedgekeurd. Geen handtas bij de look, maar een magazine. Vandaag heb ik de nieuwe Vogue collection fall/winter 2018/2019 gekregen.
Dit is mijn modebijbel en elke keer ben ik zo blij als een kind wanneer hij weer binnen is. De kleuren van de kaft verraden de nieuwe fall/winter kleuren. Karl fotografeert verder en zoemt in op mijn oorbellen. “Ze staan weer mooi, die oorbellen van Oorbellen van Marthje”, zegt hij. Nou zeg, als dit je man zegt!? Mijn complimenten aan Oorbellen van Marthje.
Go to the MAX
and impress!
Tags: