Fashion

2018, HET JAAR VAN DE OORBELLEN

Dit jaar neem ik jullie elke maand mee in de sprankelende wereld van Oorbellen van Marthje. Oorbellen van Marthje is een juwelen brand, waarvan ik niet genoeg kan krijgen. Niet alleen ik, maar velen anderen zijn liefhebbers van dit stijlvolle en unieke merk. Voor diegene die Oorbellen van Marthje nog niet kennen en/of de brand beter willen leren kennen, zal ik jullie dit jaar meenemen in de sprankelende wereld van Oorbellen van Marthje. Een spannend jaar vol inspiratie voor jou, jou , jou en jou! Stay tuned en geniet van de mooie momenten waarin ik jullie zal ontvoeren. Lees verder over de zeven W’s….…….

WAAROM naar Oegstgeest

Vandaag gaat mijn ritje naar Oegstgeest, want daar ligt het atelier van Oorbellen van Marthje. Ik ben nog nooit in het WALHALLA van Oorbellen van Marthje geweest en dat is daarom een ritje waard. Oegstgeest is een buurtgemeente van Leiden, waar je je meteen thuis voelt. Het navigatie brengt me naar een oud gebouw (het oude Duinzigt Klooster) waar nu een bedrijfspand in zit. Parkeren kan ik voor het oude klooster. Ik kijk rond, OEPS, ben ik hier goed?! Ja hoor, bij de deur hangt het uithangbord van Oorbellen van Marthje.

Ik bel aan en herken de stem van Marthje, “zuster Marthje”. Ik ben vandaag op bezoek om een super leuk idee te bespreken. Oorbellen van Marthje heeft mij namelijk gevraagd om een jaarsamenwerking aan te gaan. Als jullie goed hebben opgelet, heb ik al twee keer over dit mooie merk geschreven (Ik ben uniek: Oorbellen van Marthje en The Christmas feeling) en komen de oorbellen geregeld terug in mijn Instagramposts. Deze samenwerking grijp ik met twee handen aan, want Oorbellen van Marthje en Seebymiriam hebben een match. “A match made in heaven”, we delen de passie van creativiteit, mooie spullen en unieke looks! Let’s brainstorm!

WIE zijn Oorbellen van Marthje

Op de eerste etage maak ik kennis met het drietal, Marthje, Esther en Marianne. Zij zijn de eigenaressen van deze mooi, unieke juwelen collectie. Op hun website OorbellenvanMarthje.nl staan alle ins & outs van dit drietal en shop je met plezier hun juwelen. Voordat ik het besef sta ik midden in hun atelier, omringd met oorbellen, oorbellen en nog eens oorbellen. De eigenaressen werken met hun drietjes vanuit dit adres en niet alleen ik maar ook jij bent hier welkom op afspraak. Marthje en Marianne zijn de crea’s en Esther is de marketingcommunicatrice. Ze weten wat ze willen en zijn enthousiast om een jaarplan met Seebymiriam aan te gaan.

WANNEER post ik ……

De vergadering start wanneer we allemaal voorzien zijn van thee, koffie en koekjes. De bedoeling is dat ik jullie meeneem in de sprankelende wereld van Oorbellen van Marthje. Meestal worden juwelen gekocht naar aanleiding van een gebeurtenis. Een dierbaar moment, bekroon je dan met juwelen. Oorbellen van Marthje kan dan dit moment versieren met hun prachtige juwelen. Zij verfraaien momenten zoals: een verjaardag, opening, doopfeest, Valentijnsdag, bruiloft, slaagfeest enz. Mijn leven zit vol verrassingen dit jaar en ik zal deze momenten met jullie gaan delen. Elke maand wordt een moment van mijn leven versierd met Oorbellen van Marthje. We gaan dit jaar twaalf keer genieten! Gelukkig heeft Oorbellen van Marthje héél veel juwelen. By the way, zijn jullie al nieuwsgierig?

WELKE juwelen

Marthje is de starter van Oorbellen van Marthje, vandaar deze unieke naam. Haar oorbellen zijn een succes en het bedrijf is van daaruit alleen maar gegroeid. Nu met drie vrouwen sterk verkopen ze oorbellen niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. De sieraden liggen verspreid in vitrines, hangen aan rekjes en liggen in dozen. Zoveel sieraden in één ruimte. Tussendoor neem ik een kijkje en herontdek de sieraden met hun geheel eigen signatuur. Elk sieraad is zo uniek! De handgemaakte oorbellen worden voornamelijk gemaakt van edelstenen, zilver en goud op zilver. De creativiteit kent hier geen einde, zo vind ik ook oorbellen met hars en zelfs nepbont! Wanneer je toch geen keuze kunt maken dan maken ze voor jou oorbellen op maat. Dit jaar gaan jullie op verschillende wijze kennis maken met de sieraden en hoe je de juwelen kunt dragen. Welke sieraden zal ik dit jaar dragen, vragen of krijgen?

WAT gaan we doen

Elke maand een ander thema, elke maand andere sieraden. Zoals jullie al van mij gewend zijn zal ik de sieraden met zorg uitzoeken. Ik pas deze aan bij de nieuwste modetrends en geef jullie een beeld how to wear Oorbellen van Marthje. Naast veel inspiratie, krijgen jullie dit jaar ook de mogelijkheid om te genieten van kortingscodes en winacties met Oorbellen van Marthje. Is dat even boffen! Verder mogen jullie een kijkje nemen bij de voorbereidingen van de bruiloft van mijn dochter. Er komen vakanties met de looks van Oorbellen van Marthje. Het is bijna te veel om op te noemen. So much Oorbellen van Marthje, so much Seebymiriam!

WEET je wat…

Het is tijd om te proosten op 2018, het jaar van de oorbellen. Esther heeft een lunch voorbereid en het atelier verandert in een restaurant. Marianne en Esther verzorgen de tafel en Marthje en ik hebben plezier in het schieten van mooie foto’s. Ik zeg: ”De oorbellen zijn zo mooi, ze zijn om op te eten!” Zo gezegd, zo gedaan.

We hebben plezier en zijn blij met onze samenwerking. Een goed gevoel is een goed begin. De lunch is overheerlijk en de juwelen zorgen voor de perfecte achtergrond. Volgens mij heb ik het virus van Oorbellen van Marthje te pakken. Ik kan toch niet naar huis zonder nieuwe oorbellen? Today is the day, vandaag kan ik kiezen uit een groot assortiment.

Ik kijk naar mijn sjaal en selecteer zo de juiste oorbellen. Deze oorbellen zijn te gek….. inpakken en wegwezen….DOEI!!!!!

WATCH OUT!
Watch out voor het nieuwe virus, het Oorbellen van Marthje virus! Heb je het virus al te pakken 😜

Ik mag jullie verwennen! NU 20% korting met code MEETOVM bij aankoop in de webshop van Oorbellen van Marthje.

 

Tags: