Fashion

Ik ben uniek: Oorbellen van Marthje!

Hebben jullie al eens kennis gemaakt met Oorbellen van Marthje? Vandaag heb ik een afspraak met Esther, mede-eigenaresse van dit stijlvolle oorbellenmerk. Esther is dit weekend in het Zuiden en onze ontmoeting vindt plaats in het Hotel Merici, te Sittard. De zon schijnt en ik verheug me op onze eerste kennismaking. Laat ik nu even eerlijk wezen, eigenlijk vind ik het nog leuker  Oorbellen van Marthje ‘live’ te bewonderen. Hopelijk heeft Esther een gedeelte van haar collectie meegenomen. Yes! Dan ga ik niet alleen kennis maken met Esther, maar óók met haar oorbellen. Spannend! Nog een paar minuten lopen en dan weet ik meer…….


Hoe het verhaal begint: Oorbellen van Marthje

Het verhaal begint 5 jaar geleden in Italië, waar Marthje tijdens een zomervakantie geïnspireerd raakt door de mooie edelstenen in de winkels daar. Daarbij is Marthje opgegroeid in een artistiek gezin met een vader als beeldhouwer en een moeder werkzaam in de textiel. Zo ontstaat bij Marthje het gevoel voor kleur, vorm en gevoel voor verschillende materialen. Na twee jaar kunstacademie kiest Marthje toch voor het zakenleven en blijft hier 25 jaar werkzaam. Naar verloop van tijd overwint het gevoel voor creativiteit en haar passie komt tot leven. Marthje creëert oorbellen van mooie edelstenen en wordt oprichtster van Oorbellen bij Marthje. Haar oorbellen worden goed ontvangen en ze groeit al snel. Een goede vriendin Esther vindt haar weg in het jonge bedrijf en met haar talent op marketingcommunicatie wordt ook zij mede-eigenaar. Ze vullen elkaar aan en het bedrijf groeit, groeit en groeit. De derde vriendin, maar inmiddels ook eigenaresse Marianne (ontwerpster) komt in beeld om de groei op te vangen. Nu is Oorbellen van Marthje drie vriendinnen sterk. Zo sterk zijn de Oorbellen van Marthje.

YES, ik ontmoet de Oorbellen van Marthje

In het hotel ontmoet ik de vriendelijke Esther met haar moeder, zo leuk. Esther en haar moeder genieten van een gezellig zakelijk/privé weekendje, want de moeder heeft haar roots in het Limburgse. We hebben daardoor meteen een klik en Esther vertelt over het wel en wee van Oorbellen van Marthje. Ondertussen kijk ik rond en mijn ogen zoeken een doosje, een doosje met oorbellen. Ja hoor, ik zie zelfs twee doosjes op de tafel liggen. Bla bla bla bla, maak de doosjes nu maar open Esther. Sorry Esther, maar ik vind het zo spannend. Het kind  in mij komt naar boven en ik glunder wanneer de doosjes worden geopend.

Ik volg Oorbellen van Marthje op social media, maar in het echt zijn ze zo waanzinnig mooi. De stenen, de materialen, de vormgevingen, het goud en het kleurenspel zorgen voor kippenvel. Ik kijk Esther aan met een blik van ‘mag ik’? Ja hoor, ik graai meteen naar de oorbellen die ik ‘geliked’ heb op instagram. In mijn hoofd krioelt het van combinaties met Oorbellen van Marthje in mijn fashion wereld.

Oorbellen VAN of VOOR Marthje

Oorbellen van Marthje zijn oorbellen die meegaan in de fashiontrends, maar ook aansluiten bij een klassieke uitstraling. Perfect voor mij, want mijn looks zijn ook elke dag anders. Oorbellen van Marthje past bij iedereen, de keuze is aan jou. Hou je van “bling bling” of ga je voor een klassieke look. Goud, zilver en andere materialen spelen een grote rol wanneer jij een keuze maakt die bij jou past. Sowieso zijn alle oorbellen te gek. Wanneer Marthje oorbellen ontwerpt kan het zelfs zo zijn dat ze er geen afstand van kan doen. Ze stelt zichzelf dan de vraag:” Zijn deze oorbellen VOOR of VAN Marthje”. Uiteindelijk kan iedereen dit gevoel krijgen, omdat de oorbellen ook op maat worden gemaakt. Ze luisteren naar jou en creëren voor jou Oorbellen van Marthje, met haakjes, stekers of clips. Een tip voor iedereen,  bezoek de website van oorbellenvanmarthje.nl. Ontdek de collectie en lees alles over hun verkooppunten. Wanneer je geen online ‘buyer’ bent, kijk je naar een verkooppunt bij jou in de buurt. Oorbellen van Marthje maken je blij. Mij maken ze super blij, want ik ga met  twee dozen vol oorbellen naar huis. Dit weekend ben ik bezet………. Volgende week gaan de oorbellen namelijk weer terug naar het atelier in Oegstgeest.

M&M met de stijl van Marthje

Ik zeg dag tegen Esther en haar moeder en loop bijna huppelend naar huis. Eenmaal thuis bekijk ik de oorbellen in alle rust en zie het vakmanschap. Alle oorbellen zijn uniek, waardoor ze een eigen identiteit uitstralen. Ik slaap er nog een nachtje over en morgen ga ik mixen en matchen. Today is the day, vandaag ga ik M&M.

Normaal bedenk ik eerst mijn outfit en als laatste match ik mijn juwelen erbij. Vandaag kies ik echter eerst mijn oorbellen uit en dan mijn outfit. Ik mix vandaag Oorbellen van Marthje in mijn fashion wereld. Kleren gaan uit en aan, de haren gaan los en worden opgestoken. Er is chaos op mijn eerste verdieping, maar ik heb plezier zodra ik Oorbellen van Marthje draag.

Pas dan is mijn look compleet. En ja hoor, er is een match. Ongelooflijk wat Oorbellen van Marthje met je look doen. Ze geven je stijl. De ‘magic’ van de oorbellen is niet alleen te zien, maar je voelt het ook. Oorbellen van Marthje maakt je gelukkig.

 

Oorbellen van Marthje got style, just try ????????

Tags: