Fashion

Knallen met rood in het nieuwe jaar

De kerst is voorbij, maar we blijven rood terug zien in de fashionworld deze winter. In knalrood trotseren wij het nieuwe jaar. Spetterend rood laat zien dat we er een gezellig, vrolijk en liefdevol jaar van gaan maken. Ik hou van rood en verzamel mijn rode kleding om voor jullie een inspirerende ‘modeshow’ neer te zetten. Neem een kopje koffie/thee en geniet van mijn eerste ‘modeshow’ dit jaar, knallen in rood!

De schaamte is voorbij

Rood is de kleur van de liefde en daarom houden we van rood. Maar zodra rood in onze kleding verschijnt, schrikken we. Er komen de volgende uitspraken: “O nee, geen rood! Ik ben blond, mij staat geen rood. Met rood val ik op en dat wil ik niet. Rood kan ordinair zijn, ik ga voor safe”. Misschien kun jij nog meer uitspraken erbij voegen om geen rood te dragen. Toch is nú deze schaamte voorbij en gaan we voor rood, rood, rood.

Rood is stijvol en bijna elke modeontwerper heeft zich aan rood gewaagd. Rood is een topkleur die aandacht trekt. Ik ben niet vies van een beetje opvallen en als een stier stuif ik op mijn rode kleding. Ja hoor deze winter mogen alle kleuren rood met elkaar gedragen worden. Hoe makkelijk is dat?

Maak een statement

Rood is een kleur die aandacht trekt. Kies je voor rood, dan laat je zien dat je niet bang bent om op te vallen. Perfect voor iedereen dus, be strong. Rood maakt je sterk, sterker dan je zelf bent. Je maakt een statement, je bent er. Dit is het proberen waard. Rood is ook de kleur van de liefde en passie. Deze winter gaan we voor een sensuele en passionele outfit waarin je opvalt. Niet alleen de vrouwen, maar ook de mannen zullen je zien. ‘Wie is die dame in het rood?”

Lady in red

Lady in red, dat kun jij zijn. Er zijn zoveel verschillende kleuren rood en je mag ze allemaal met elkaar combineren. Wat vroeger niet kon, is nú de trend. Ontdek hoe we deze winter rood dragen en doe mee met dit modebeeld. Niet alleen de kleding, maar ook laarzen, tassen, en schoenen mogen in rood. Er zijn zoveel verschillende kleuren rood: Steenrood, wijnrood, appeltjesrood, marsalarood, bloedrood, tomatenrood, bordeauxrood, blauwrood, donkerrood-aubergine, frambozenrood, warm dieprood, koraalrood, helderrood etc.
Welke kleur rood past nu bij jou? Wintertypes zoals ik kunnen gerust felrood dragen, het zomertype draagt licht rood, het herfstype draagt bordeauxrood en het lentetype draagt tomatenrood. (Weet je niet welke seizoenstype je bent, klik hier voor wat uitleg).

Be strong, jij kunt ook in rood deze winter. Kies deze winter voor lady in red.

Knallen in rood

Ik ga knallen in rood, I love red! Vandaag straal ik in rood en voel me sterk, warmhartig, sensueel en verleidelijk tegelijk. Mijn rode kleding zijn allemaal winterstukken. Het is voor mij ook even wennen, maar rood met rood kan. Mijn rode broek/jas/sweater zijn van MSGM en combineer ik met mijn leren rok van Bymalenebirger, flanellen rok van COS en mijn bomberjack van Atos Lombardini. Mijn Gucci tas en Prada laarsjes zijn steeds erbij. De tinten rood zijn allemaal verschillend, maar toch kan het samen. Een rood kleurenpallet om van te houden.

Just do it,
Lady in red

 

Tags: