Fashion

‘Dear to wear’, winter wit!

Als je van simpel en tijdloos houdt is de all-in-one-color trend de trend voor jou. Ik houd van veel trends, dus ook van deze trend. Een makkelijke trend, die iedereen kan dragen. Dit seizoen kies ik voor winterwit en steel de show van alle andere praktische winter kleuren. Mijn frisse neutrale look is beslist niet saai, maar maakt juist indruk. Ik ga voor saai met karakter!

Monochroom of all-in-one-color!

Deze twee trends lijken veel op elkaar. Ze gaan beiden voor één hoofdkleur. Alleen monochroom fashion gaat verder. Deze look speelt met verschillende texturen van een hoofdkleur. Een hoofdkleur heeft meerdere mooie tonen. Met de juiste mix van deze tonen creëer je monochroom fashion. Ik ga voor all-in-one-color, lekker makkelijk en is altijd goed. Niet alleen ik, maar ook streetstyle bloggers als Chiara Ferragni en Pernille Teisbaek springen deze winter in all-white outfits. Gewoon doen! Wij gaan met z’n allen deze winter in all-in-one-color outfits en zijn streetstyle proof.

Winter wit met tips en tricks!

Winterse dagen laten je eerder grijpen naar donkere kleding. NIET DOEN! Ook wit kan prima bij je winterse garderobe, maar dan wel met winterse stoffen. Stoffen zoals katoen en linnen geven je look een zomers tintje. Ga daarom voor échte winterse items zoals warme jassen, sweaters, sjaals of een wollen hoed. Je kunt ook verschillende kleuren wit met elkaar mengen. Crème wit, grijs wit en parel wit zijn allemaal winterse kleuren. Door verschillende kleuren wit te gebruiken creëer je een echte winterse look. Kies voor donkere accessoires om je look nog meer winters te maken. Zoals mijn blauwe boots bij mijn witte outfit. Tot slot kun je nog de verschillende texturen mixen in een look. Zoals een dik gebreide trui onder een leren jas met een spijkerbroek en een wollen sjaal. So funny and so wintry!

Geen winterdip, maar winterwit!

Met meer pit de winter door, dat willen we toch allemaal? Voor mij is dat niet moeilijk, want met de juiste outfit kan mijn dag niet meer stuk. Ik heb geen tijd voor een winterdip. Mijn winter garderobe is ongeduldig en wilt gedragen worden. “White and bright ” is mijn look vandaag. Twee winterwitte kledingstukken van verschillende textuur zijn de items voor mijn look vandaag. Mijn wollen witte trui van Acne Studios en mijn leren rok van Bymalenebirger zijn all-in-one-color. De parels, de Gucci sjaal en de Chloé zonnebril zijn mijn accessoires. De Laura Bellariva laarsjes zijn van suède en blauw van kleur. Blauw zit ook in de riem van mijn rode Gucci tas. De accessoires maken mijn look meer winters. Geen winterdip met deze look, maar een sneeuwwitte winterlook.
Winterwit is hip,
maar zonder winterdip!

Tags: