FashionLifestyle

BLING BLING event bij mij thuis

De maand december is een mooie maand, waar we elkaar nog eens extra willen verwennen. Daarom organiseer ik deze maand iets leuks voor mijn vriendinnen. De kerstsfeer in huis is er klaar voor. Waar kan ik mijn vriendinnen mee inspireren? Ik denk aan JewelsbyMarthje en zie mijn vriendinnen nu al glunderen. Ik vertel Marthje van mijn idee en zij heeft zelfs nog een briljanter idee. Ja hoor, ik ga mijn vriendinnen eens lekker verwennen op een gezellige zondag met veel bling bling. Mogen de mannen mee? Natuurlijk, hoe meer zielen hoe meer vreugde.

Hoog bezoek op zondag

“Nou doe maar gewoon, ik ben het maar”, zegt Marthje als ik haar welkom heet bij mij thuis. Ik vind het toch wel heel bijzonder dat Marthje vandaag mijn vriendinnen zal verrassen. Waarmee? Dat vertel ik jullie later, nu gaat Marthje eerst haar schatkisten naar binnen dragen. De dozen worden geëtaleerd rondom mijn gedecoreerde bloemenvaasjes op de kamertafel.

Tussendoor zegt Marthje:” Wat ziet het er toch gezellig uit, Miriam”! Wanneer alles op zijn plek staat laat ik haar de hapjes en natuurlijk de Limburgse vlaai zien. De roots van Marthje liggen in het Zuiden, dus een stukje vlaai lust ze wel. Pim, de man van Marthje is ook erbij. Hij zit al snel bij mijn mannen, Karl en Carlo. Done!

Het bezoek druppelt binnen

Het is een hele klus om spontaan op zondag in december een event te regelen. Druk druk druk, heeft iedereen het. Zeven vriendinnen zijn vrij deze zondag en zullen met of zonder man komen. De eerste zijn geland en langzamerhand druppelt de rest binnen. Marthje zit helemaal in haar rol en vertelt over haar juwelen.

Het is ongelooflijk, de dames hebben alleen maar oog voor de juwelen. Er is bijna géén oog voor de hapjes, koffie, vlaai en zelfs wijn. De sieraden van Marthje heeft hun harten al gestolen. Oké, mission completed!

Maxima en JewelsbyMarthje

Mijn vriendinnen volgen mij online en hebben ondertussen kennisgemaakt met JewelsbyMarthje. Ze ervaren nu wel, zodra je de sieraden life ziet ze nog mooier zijn.

Ze blijven vragen stellen, die Marthje rustig beantwoord. Marthje vertelt over haar vader (Frans Timmermans), beeldende kunstenaar. Daar heeft ze haar creativiteit van, die ze nu in haar sieraden kan toepassen. Ze vertelt over haar klanten, die bij Marthje komen voor een passend sieraad bij een nieuwe outfit. Welke vrouwen kopen nu eigenlijk Jewelsbymarthje? Vrouwen met stijl, ongeacht hun leeftijd, type of kledingkeuze.

Verder krijgen we te horen dat het koningshuis ook de sieraden van JewelsbyMarthje draagt. We durfen het bijna niet te vragen; “En Maxima? Ja hoor, zelfs koningin Maxima kiest voor JewelsbyMarthje. Nou wat Maxima kan, kunnen wij ook. Let’s go.

Welke oorbellen passen bij mij?

Dit is wel de meest gestelde vraag aan Marthje deze middag. Marthje is daar heel duidelijk in en zegt:” Kijk niet naar je kleding, maar naar de kleur van je huid, haar en ogen. Jij blijft namelijk hetzelfde, maar je kleding verandert steeds”.

Iedereen raakt steeds meer vertrouwd met de juwelen. De oorbellen gaan van hand tot hand en van oor tot oor. De kleine spiegel wordt voorgehouden of ze lopen naar de grote spiegel in de gang. Sommige vriendinnen dragen nauwelijks oorbellen of kleine oorbellen, ze zijn voorzichtig in hun keuze.

Gaandeweg komt daar verandering in en raken ze geïnspireerd.

Iedereen helpt elkaar, er is rust en tijd. De mannen hoor je op de achtergrond lachen, die hebben plezier. Bij ons staan ondertussen ook meer wijnglazen op tafel en wordt er tussendoor lekker gesmuld, zo gezellig.

Marthje en haar briljant idee

Het idee om met vriendinnen en juwelen een middag door te brengen is leuk bedacht door mij. Toch is het idee van Marthje nog leuker. Zij gaat deze middag oorbellen op maat maken, jij bepaalt wat jij draagt: aan de slag!

Nu wordt de keuze moeilijker of makkelijker. Voor iemand die liever een clip aan een oorbel wilt hebben is de keuze makkelijk. De clip kan dan geleverd worden in zilver of goud op zilver. Is een oorbel uit de collectie te lang of te kort kan Marthje die in een handomdraai veranderen.

Toch wanneer je een oorbel zelf wilt samenstellen wordt het wel wat ingewikkelder. Om kleur en vorm van edelstenen te combineren is een vak apart, maar met de hulp van Marthje worden deze middag mooie oorbellen samengesteld. Het is aanpoten dames, voor wat hoort wat! Ik zou zeggen neem nog een glaasje…

De doosjes liggen klaar

De rust keert terug, keuzes zijn gemaakt. Marthje is bezig haar laatste oorbellen samen te stellen en dan kunnen ook deze in een doosje. Tussendoor blijf ik foto’s schieten en hoor ik een vriendin zeggen: “Eigenlijk moeten we een keer met z’n allen naar het atelier in Oegstgeest gaan”.

Inderdaad dat is leuk, ook is het interessant om haar te volgen op Facebook. Je blijft dan op de hoogte op welke events zij staat met haar sieraden. Misschien is ze een keer bij jou in de buurt op een event of als het wat verder is combineer je het met een weekendje weg. Een aanrader is ook om haar website https://www.jewelsbymarthje.com/nl/ te bezoeken, daar vind je ook een overzicht van winkels (Nederland & België) die JewelsbyMarthje verkopen. Tot slot gaan we met z’n allen op de foto met onze gekozen en handmade oorbellen!

We glunderen van plezier, wat een geweldige middag.We wensen iedereen sprankelde kerstdagen, cheers!

BLING BLING in stijl, heel liefs van Marthje en mij!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: