Fashion

Xmas skirt in five ways

Nog geen idee wat je aantrekt voor de kerst? Geen probleem hoor, want ik heb de kerstinspiratie die je nodig hebt. Daarvoor hoef je niet de stad in, lekker makkelijk. Ik ga deze kerst mijn zwarte rok versieren en transformeer mijn rok in vijf verschillende stijlen. Nog een zwarte rok in je kast? Aan de slag voor je ultieme kerst-outfit in five ways. Ga jij voor comfy & sporty, of ga je safe in een klassieke stijl? Durf je te knallen met goud, of match jij je black skirt met de trendy retro style? Ik laat ze allemaal zien en eindig met mijn stijl, the fashion style!

Hot right now, black skirt

Laat je glitterjurk voor de kerst in de kast hangen en ga voor een basislook met the black skirt. Met een zwarte rok maak je een statement, je bent aanwezig. Er zijn zwarte rokken in meerdere varianten, zoals potloodrok, klokkende rok, mini/midi/maxi rok, plooirok, tulp rok, ballonrok en wikkelrok. Kies jouw lievelingsrok, waar jij je prettig in voelt. Ik kies voor mijn zwarte midi rok van Frenken. Je kerstboom is vast al ready, nu jij nog…

In style with sporty red

Rood is de kleur voor kerst, combineer rood met zwart en je Xmas-look is done, so easy. Wel kies ik deze keer voor een sportievere look en combineer ik de rode Frenken sweater  bij mijn Frenken midi zwarte rok. Een mooie sweater die door zijn kwaliteit warmte en gezelligheid uitstraalt. Ik stijl het geheel af met mijn feestelijke rode schoenen en tas van Valentino. Wanneer je voor deze look kiest, wilt iedereen jou gaan knuffelen want deze look voelt goed. Wil je nog sportiever gaan en helemaal in sporty style? Misschien omdat je veel in de keuken staat met Kerst, of gewoon geen hakken draagt. Dan kun je ook nette bikerboots onder deze look dragen, maar dan wel met een kerstneus. Hello, it’s Xmas!

The Classic way

Combineer je zwarte rok met een witte zijde bloes en de klassieke uitstraling spat ervan af. Mijn offwhite zijden blouse van Dolce & Gabbana heeft een lieflijke uitstraling door het dubbele kleine kraagje.

Ik versier mijn look met parels. Net zoals de kerstballen in de bomen mogen nu ook de parels all the way. Het mag allemaal wel wat meer: more is more in dit geval, want we willen niet op onze (oud)tantes lijken. De classic way is an old way, maar vandaag steken we deze wel in een nieuw jasje. Daarom leg ik nu een knoop in mijn parelketting en doorbreek daarmee een traditionele classic style. Moet je zeker ook een keer proberen, zo anders. Mijn Zara pumps en Marni tas onderstrepen mijn klassieke look. The classic way, the safe way.

The winner takes it all

De gouden plak is voor jou deze kerst, wanneer jij met gouden items je kerstlook versiert. Ik ga voor goud en verdien mijn eerste plak deze kerst.

Ga ook op zoek naar gouden items (tas, schoenen, riem, jacket, pantalon, jurk etc) en claim je eerste plaats voor best dressed lady. Mijn look houd ik sober wanneer ik mijn Dolce & Gabbana jacket combineer met mijn rok. Zo kunnen mijn gouden oorbellen van Marques/Almeida en schoenen/tas van Dries van Noten volop shinen. Helemaal niet fout, maar zo stijlvol. Ga helemaal over de top met goud of juist stijlvol met een paar items. Ben jij een subtiele winner? Kies dan twee items zoals gouden statement oorbellen en een mooie gouden clutch en houdt de rest van je look basic. Een totally-gold-look is helemaal top, maar niet voor iedereen. Be a lady, first lady!

In love, Retro style

Ik ga terug in de tijd met mijn retro blouse van Zara. De shawl blouse is nu weer helemaal terug van weggeweest (lees ook mijn blog waar ik nog meer over deze trend vertel), perfect te combineren met mijn zwarte rok. Een combinatie die toegankelijk oogt en meteen een gezellige sfeer neerzet.

Ik grijp daarom ook naar mijn etagère en nodig iedereen uit. Gezellig samen zijn, daar gaan we voor met de kerst. Dit doen we wel in stijl, in retro style. Mijn tas en riem van Gucci houden van de kerst en de oorbellen van JewelsbyMarthje passen ook perfect in de retro stijl. I love my Retro style.

Fashion style, my style

Tot slot ga ik voor the fashion style, my style. Ik combineer mijn rok met een koltrui van Atos Lombardini, Marques Almeida tas, Zara fluffi en Zara boots. Totally happy!

Wanneer ik over fashion spreek/denk gaat voor mij steeds weer een wereld van geluk open. Hier schuilt een portie creativiteit achter die ik zo inspirerend vind. Hier kan ik mijn looks stylen en gewoon mijn eigen ding doen. Niet iedereen kan of wilt mij hierin volgen, maar het is echt mijn ding. Hier word ik gelukkig van en velen die mij volgen ook. Elke dag mijn looks op Instagram posten blijft een feestje voor mij en voor mijn volgers. Samen deel ik mijn blogverhalen met jullie en jullie blijven mij volgen, zo mooi dit. Langs deze weg dank ik jullie voor alle reacties, want wat moet ik zonder jullie. You know: sharing is caring!

Wish you all the best,

Merry Xmas 

 

 

Tags: