Fashion

No black, maar stralend wit tijdens de feestdagen!

De feestdagen staan voor de deur en jullie feestjurk hangt vast en zeker al klaar. Wedden dat de kleur van jullie feestjurk zwart is? Ja hoor, de meeste van ons grijpen naar zwart. Zwart is makkelijk en altijd goed. I love black! Laatst was ik op een kerstdiner en 90 % van de gasten waren in het zwart gekleed, waaronder ik ook! Oeps, dit moet ik gaan doorbreken. Geen zwarte jurk voor mij deze feestdagen. Ik ga voor stralend wit en zal de feestjes oplichten met mijn witte look.

Waarom kiezen we toch altijd zwart

Zwarte kleding draagt bijna 90 % tijdens de feestdagen. Zwart staat chic en je valt er niet mee op, omdat bijna iedereen zwart draagt. Je voelt je één met de groep en koestert dit gevoel. Daarom kiezen velen onder ons voor zwart en voelen zich op hun gemak. Daarbij kleed zwart slank af en dat is natuurlijk ook top. Toch heeft zwart ook een minpunt, zwart absorbeert het licht en zo valt je look in een zwart gat. Dat willen we toch niet? Ik niet, ik ga shinen met de feestdagen. Ik kies voor wit, stralend wit.

Winter wit is de hit

Wanneer zwart het licht absorbeert, zal wit daarentegen het licht weerkaatsen. Witte kleding straalt en is daardoor aanwezig. Ik vind dat natuurlijk geweldig en kies voor een complete witte outfit. Is een complete witte look to much voor jou, dan kun je voorzichtig beginnen met een witte tas, een witte blouse en/of een wit colbert/vest. Let op, de witte winterstoffen zijn warmer en dikker van kwaliteit. Een dun katoenen/linnen bloesje is not done! Laat je zien deze feestdagen en ga voor winter wit. No black, maar wit is de hit.

Ton sur ton, winter wit

Bijna iedereen draagt zwart op een feest, jammer. Je ziet namelijk geen details van een zwarte outfit. Alles is zwart en alle extra’s vallen weg in dat zwarte gat. Alleen de zwarte pailletten vallen nog op en schitteren. Bij een witte winter outfit is dat anders. De verschillende tinten wit vallen meteen op. Roomwit, oesterwit, off-white en/of wol-wit creëren de mooiste winter looks, ton sur ton. Zo krijgt je look een warme uitstraling, een winterse uitstraling. De winterse materialen zoals fluweel, leer, wol, fur/fake fur en suède geven nog meer ton sur ton. Trek de witte winterse look door met witte oorbellen, riem, tas, sjaal, horloge en schoenen. Ga voor winter wit en deuren gaan voor je open. Hoezo? Jij brengt het licht ????

Mijn witte feest looks

Er zijn verschillende feestjes te gaan tijdens de feestdagen. Ik zal zeker één keer een winter witte outfit kiezen. Ik heb mijn winter witte kleding uit de kast gekozen en twee outfits gecreëerd. Ook jij kunt alvast in je kast duiken en je witte kleding gaan combineren. Het witte pak van Bymalenebirger is een ‘easy one’. Het bontje erover en mijn warme winter look zou al compleet kunnen zijn. Ik kies voor mijn Chloé tasje en de goud kleurige schoenen van Zara. De open schoenen kunnen makkelijk onder mijn winterse look, want de feestjes zijn toch altijd binnen. Ik roep mijn fotograaf Karl en hij lacht wanneer hij mij ziet. Hij zegt: “Wat heb je nu weer allemaal gecombineerd!” Niets nieuws en toch weer anders. Ik ga verder met mijn looks. De broek combineer ik met een wol witte koltrui (Akris) en schiet daaroverheen mijn jurk van Faith Connexion. This is high fashion and I love it! Laat de feestdagen maar komen, here I come! I am Snow White in a fashion way!

Winter wit met de feestdagen,
Sneeuwwitje wenst jullie ‘fashionable’ feestdagen  ????????????

 

Tags: