FashionLifestyle

Kerstversiering, nu al?

Ik ben al bezig met de kerstversiering in huis, echt wel. Ik begin altijd vroeg, zodat ik er lang van kan genieten. Vlak voor de kerst alles versieren, dat ben ik niet. Geen stress vlak voor de kerst! Ik koop elk jaar een nieuw item voor de kerstversiering. Ik versier dan mijn huis stijlvol, zowel binnen als buiten. Dit jaar heb ik nep bomen gekocht en ga ze binnen versieren. Ik blijf versieren en vergeet daarbij mezelf natuurlijk niet. Wie versiert mij? Drie maal raden…

Elk jaar iets nieuws

Mijn creativiteit slaat op hol met kerst. Ik maak altijd eerst een inventarisatie van mijn kerstspullen. Daarna ga ik op zoek naar nieuwe verrassende kerstversieringen. Mijn huis is gelukkig groot genoeg voor al mijn creativiteit. Bij Intratuin in Geleen ga ik voor mijn inspiratie. Zodra ik op de kerstafdeling ben, word ik meegesleept door de magische kerstmuziek en de geëtaleerde kerstspullen. De thema’s zijn bewonderenswaardig mooi in kleur en attributen. Ik word er rustig van, maar ook weer onrustig. Deze keer zijn mijn moeder en haar vriend erbij. We blijven stil staan bij de kunst leibomen. Wat zijn ze mooi! Het gaat allemaal wat langzamer met de oudjes, maar dat is juist goed. Anders zou ik weer binnen tien minuten buiten staan. Ik geniet van hun aanwezigheid en ben dankbaar voor dit moment. De tour eindigt bij de zingende ijsberen: “All I Want For Christmas Is You”.

 

De leibomen zijn nep, de juwelen niet

Vandaag komen de bestelde leibomen binnen bij Intratuin, ik verheug me enorm op die dingen. Karl gaat de bomen voor mij afhalen. Het is het idee dat ik ze links en rechts van het open haard ga zetten, maar het is met zo’n dingen altijd even afwachten hoe het uiteindelijk staat. Het is etenstijd en Karl is wat eerder thuis om de bomen in elkaar te zetten, wat lief. Ja hoor, hoe ouder Karl wordt hoe meer ik van hem ga houden. Ha ha Karl, dit is al het begin van een mooie kerst. Ik ga verder met koken, want ik heb vijf eters. De pannen vliegen van links naar rechts en tussendoor wil ik die leibomen natuurlijk ook in de gaten houden. De leibomen staan op hun plek en ik vlieg Karl om de hals.

Ze staan super mooi en ja hoor, zelfs Karl glundert. Straks ga ik de bomen versieren met uilen en vogels, ik krijg er niet genoeg van. De kunstbomen gaan als achtergrond dienen voor de fotoshoot van de JewelsbyMarthje feestcollectie. Wat zullen de juwelen straks stralen bij de bomen met de lichtjes. Inderdaad de leibomen zijn nep, maar de juwelen niet.

Marthje brengt de sieraden

Marthje is twee dagen in het Zuiden en brengt de juwelen voor de shoot. Super leuk, want dan kunnen we even bijkletsen. Onder het genot van een kopje thee en vlaai komen de verhalen weer. Ze bruist van energie en vertelt over meerdere nieuwe sieradenlijnen die ze wilt gaan uitzetten. Haar enthousiasme vermengt zich weer met mijn enthousiasme en we zouden zo uren kunnen kletsen. Wat is ze toch een gezellig mens, die Marthje. De juwelen dozen liggen op tafel en ik maak een keuze voor de shoot.

De juwelen zijn weer verrassend mooi, ze blijven je fascineren. Ik kies voor bling bling, maar ook voor geen bling bling. Ik kies voor lange oorbellen, maar ook voor korte oorbellen. Ik kies voor harde kleuren, maar ook voor aardse tinten. Tot slot vergeet ik de mooie armbanden van JewelsbyMarthje niet.

Marthje gaat weer door en komt morgen haar juwelen weer ophalen. Ze roept: ‘Veel succes met de shoot!’

Fotoshoot met de uilen

Een fotoshoot vertelt meestal een verhaal en wat is mijn verhaal? Mijn verhaal gaat over het samenbrengen van de mooie dingen in het leven. Een samenspel van kleur, vorm, schoonheid, licht en wijsheid.

De uil is een symbool voor wijsheid, maar ook van domheid, zoals uilskuiken. Laten we in mijn verhaal het hebben over de wijze uil die vanuit de tak op de leiboom de schoonheid van de materialen ziet. Hij kijkt en observeert wat een mens kan creëren met juwelen en kleding.

Hij observeert en ziet creativiteit en schoonheid. Hij voelt geluk en liefde voor de materialen. Er heerst gezelligheid, er wordt gelachen. Er is een harmonie tussen mens, materialen, kleur, vormen en licht. Een uil ziet dingen die wij niet zien, maar ik laat jullie nu meekijken. Geniet van de shoot, met alvast een knipoog naar de kerst.

Fashion en Jewels

In mijn shoot zitten verrassingen zowel bij de juwelen als de mode. Bij de juwelen is vooral de kleur blauw verrassend. De bling bling juwelen zijn opvallend in lengte en de daarbij horende zwarte kwastjes.

Zo zie je maar weer dat ook JewelsbyMarthje gaat voor klassiek en trendy together, daar hou ik van. Ga eens mee in deze trend en zet een stap verder. Heb vertrouwen in JewelsbyMarthje en Seebymiriam.

Mijn fashion verrassingen zijn vooral de jurken van H&Moschino en ba&sh. H&M en haar laatste samenwerking met Moschino is een succes. Ik heb de zilveren pailletten jurk gekozen uit deze uitgesproken collectie. De jurk is opvallend, maar ook krachtig. Ik draag de jurk nu met pumps, maar kan ook stoer met overkneeboots. De look is jong en cool, like Moschino. De jurk van ba&sh is een overslag jurk met rushes aan het onderpand. Een romantische feestelijke jurk, anders dan je gewend bent. Het model van de blauwe Maje jurk is herkenbaar feestelijk, net zoals de grijze kralen jurk.

JewelsbyMarthje en fashion hebben elkaar nu ook weer gevonden in een feestelijke omgeving. In ieder geval genoeg inspiratie voor jullie richting de feestdagen, enjoy!

Maak een begin…

Geen stress met  kerst!

 

Tags: