Fashion

The Christmas Feeling…………….

Met kerstmis denk je aan mooie momenten die je laten schitteren van binnen en van buiten. Liefde, familie en samenhorigheid maken van kerst een ‘juweel’, een ‘juweel’ wat schittert. Oorbellen van Marthje kan dit gevoel evenaren, want Rachelle en ik hebben de magie van de oorbellen mogen ervaren tijdens onze fotoshoot. Moeder en dochter gaan deze kerst in stijl schitteren met Oorbellen van Marthje, zowel van binnen als buiten.

Oorbellen van Marthje komt met de post

Vandaag komt met de post een pakketje van Oorbellen van Marthje. Via een foto op what’sapp, heb ik de feestelijke Oorbellen van Marthje al mogen bewonderen. De kleuren van kerst vind ik terug in deze kleine kunstwerkstukken. Ze zijn allemaal zo verschillend en uniek. Er blijft altijd een magie boven deze oorbellen hangen. Zelfs op afstand voel ik het kind weer in me, “ik wil ze allemaal”. Esther doet ook niet moeilijk en stuurt ze allemaal per post naar mij. Zo kunnen Rachelle en ik onze looks straks optimaal verfraaien. Ja hoor, daar gaat de deurbel en de postbode geeft mij het pakketje. Jippie, de schatkist is binnen. Oorbellen van Marthje verpakt de oorbellen feestelijk, waardoor je het gevoel krijgt dat de kerst met de deur in huis valt. Misschien wat vroeg zo’n twintig dagen voor kerst, maar net op tijd om jullie te inspireren.

Het draaiboek van Rachelle en mij

Het is inmiddels zondag en vandaag na ons ontbijt schieten we in de kleren, make-up en oorbellen. Rachelle wilt de fotoshoot voor het ontbijt doen. Nee schat, dat lijkt met niet zo’n goed idee. Laat ons gezicht even bijkomen van de nacht… En ja hoor, na het ontbijt zijn onze gezichten klaar voor de dag en onze fotoshoot. Onze kleren en oorbellen hebben we al klaargelegd voor de shoot. De oorbellen liggen verdeeld tussen onze kleding en zorgen nu al voor een feestelijke stemming. Oorbellen van Marthje zijn makkelijk te combineren, makkelijker dan je denkt. Zo kan een setje oorbellen eenvoudig met verschillende looks gecombineerd worden. Rachelle en ik hebben het uitgeprobeerd en zijn sprakeloos. We checken de setjes die we samen dragen op de foto’s en zijn er redelijk snel uit. Mijn kleedkamer is opeens te klein, want Karl loopt er ook nog eens tussendoor. Inderdaad hij moet ook in de kleren, want onze Karl/fotograaf kan niet naar buiten in zijn pyjama. Hi hi hi!

Let’s shoot!

Karl, Rachelle en ik zijn in de kleren, let’s shoot! Met zorg is onze make-up voor deze feestelijke shoot opgebracht. Een beetje meer, net zoals de feestelijke oorbellen van Oorbellen van Marthje. Oorbellen van Marthje geven aan elke look, die unieke uitstraling die ik zoek. Wanneer je deze oorbellen draagt, voelt het alsof Marthje deze oorbellen voor jou, op aanvraag heeft gemaakt. Zoals jullie weten kan dat ook, maar er is ook altijd een unieke verzameling aan oorbellen verkoop klaar: hier mochten wij mee schitteren vandaag.

We schieten foto’s buiten, half buiten, half binnen en binnen bij de kerstboom. We hebben plezier wanneer we samen op de foto gaan. Ik straal wanneer ik mijn dochter fotografeer met haar gekozen oorbellen, zo mooi.

Het goud, het zilver en de edelstenen in de oorbellen sieren onze looks. Bij elke shoot wordt het kerstgevoel meer, meer en nog eens meer. “Mam, daar horen bubbels bij”’ zegt Rachelle. CHEERS!

Moeder en dochter schitteren

Wanneer Rachelle naar Limburg komt dan is dat al een feestje. Haar verhalen vullen de kamers en haar acties ook. Mam, jij mag vanavond de schoen zetten, inclusief wortel en zingen. Daar sta ik dan op zaterdagavond Sinterklaasliedjes te zingen. Maar wie was als eerste onder zondagmorgen? Ik en in mijn schoen ligt mijn fashionbijbel, L’Officiel Collection spring/summer 2018. Thnx, Chellie! Zo is onze moeder/dochter relatie, wij schitteren van binnen en buiten.

Oorbellen van Marthje doet er dit weekend nog een schepje bovenop zoals jullie kunnen zien. Rachelle en ik hebben ondertussen onze keuze gemaakt en gaan voor de oorbellen die we dragen op de foto hier boven. Genoeg geïnspireerd? Christmas feelings? Bezoek Oorbellen van Marthje en ga deze kerst schitteren. Mijn kerst gevoelens zijn er al, dankzij Rachelle en Oorbellen van Marthje.

Nu 20% korting* met code ILOVEMIRIAM bij aankoop in de webshop van Oorbellen van Marthje: leuk als cadeau of voor jezelf 😉

Cheers to Christmas,
Cheers to Oorbellen van Marthje!

*korting is geldig t/m 1 januari 2018 bij aankoop via de webshop Oorbellen van Marthje

Tags: