Fashion

My one and only Bomber!

Hotter dan hot in de lente/zomer 2016 is het Bomber-jacket! Het Bomber idee is al een tijd, maar dit voorjaar ga ik ervoor. Het Bomber-jacket is nu zo fashionable. Voorheen is het Bomber-jacket alleen stoer geweest. Deze zomerjas is niet alleen stoer, maar op en top fashion. Ik ga voor het Bomber-jacket 2016.

image1

Mix and Match!

Met mijn zomerjasje kan ik mixen and matchen. Nu draag ik mijn Bomber iets stoerder op een spijkerbroek van J. Brand. Ik ga deze stijl met mijn jas natuurlijk nog uitbreiden. Ik ga deze Bomber mixen met een rok (lang/kort/wijd/smal), jurk (lang/kort/wijd/smal), culotte of andere jeans (bootcut/skinny/kort/lang). Dit wordt een ‘no ending story’. Helemaal iets voor mij. Volg me op Instagram en je ziet hoe ik match en mix met mijn Bomber-jacket.

image5
image2

image4

Buy one!
Mijn Jacket heb ik gekocht in België en de brand is Acne Studio’s. Dit jacket is niet alleen fashionable, maar ook warm. Perfect voor het voor- en najaar. De strepen zijn wit, zwart en blauw van kleur. Moeilijk combineren? Juist niet! Strepen kun je nu combineren met alle soorten patronen, dus ook weer op strepen. Hoe makkelijk is dit. Helemaal het modebeeld van nu. Ik ben voorzichtig en combineer de look met een witte bloes van Atos Lombardini, de Bull Boxer laarzen, Celine tas en de Dior zonnebril. This is streetwear. Met een Bomber-jacket ga je knallen!

BY ONE,
HAVE A BOMBER!!!

image3