Fashion

De catwalk van Rademakers

Rademakers is een specialist in stijlvolle jassen. Het bontatelier Rademakers bestaat al sinds 1965 en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van exclusieve bontjassen en lammycoats. Momenteel is de tweede generatie werkzaam in het familie bedrijf. Al jaren lang weet Rademakers telkens weer een top collectie in exclusieve jassen te presenteren.

De jassen van deze natuurlijke materialen (zoals bont, leer en lammy) zijn stijlvol, elegant en duurzaam. Er zijn twee shops van Rademakers, in Maastricht en Sittard. Mijn voorkeur gaat naar Sittard, want hier ligt het atelier. Huub Rademakers is de designer. Hij maakt hier jassen met veel vakmanschap, jassen voor jong en oud. Vrouwelijke schoonheid en elegantie zijn de leidraad bij Huub, als het gaat om het ontwerpen van jassen. “Een jas die soepel draagt, de juiste pasvorm heeft en een pure natuurlijke luxe uitstraalt, is de by Rademakers signature.” aldus Huub Rademakers.

In de shop zelf hangt altijd een selectie van prachtige modieuze jassen op jou te wachten. Deze jassen shop van Rademakers is zeker niet saai, daarvoor hangen te veel verschillende jassen in het rek. Jong of oud, Klassiek of modern, lang of kort, winter- of zomerjas, met kraag of zonder kraag, je vindt het hier allemaal!

Huub en zijn vrouw Selma maken samen met jou de beste keuzes. Elk ongemak aan de jas kan worden vermaakt, lekker makkelijk. De kwaliteit van de jassen is super en voelt als een tweede huid. Ook niet onbelangrijk is dat Rademakers voldoet aan verschillende kwaliteitslabels en keurmerken.

Samen met Helma neem ik de nieuwste modellen mee voor de fotoshoot. Ik zie ook de lente tassen staan, wat een vrolijke tassen! Die gaan ook mee op de foto. De meeste accessoires vind je in de Shop in Maastricht. Hier kun je gezellig tutten tussen de sjaals, sleutelhangers (bont), riemen, broeken, manchetten, mutsen, spelden en vesten. Alles passen is echt een feestje!

Seebymiriam neemt jullie mee op de catwalk van Rademakers.

Neem een kijkje bij Rademakers in Sittard aan de Engelenkampstraat 55 en bij Maastricht in de Stokstraat 16. Of kijk online op Rademakers Fur Fashion.