Fashion

‘Garden party’ bij H&M

Een schot in de roos deze lente zijn de bloemenprints. H&M is er als de kippen bij en laat de fleurige print terug komen in bloezen, rokken en jurken. Zin in een ‘Garden Party’? Zoals jullie zien ben ik er al geweest. En weten jullie waarom? Ik wil toch geen muurbloem zijn!

Niets meer te verbloemen

De bloemenprints zijn een schot in de roos deze lente. Er is niets meer te verbloemen. De bloemenprints zijn er altijd al geweest, alleen nú nog meer. Dolce Gabbana is altijd trouw gebleven aan haar bloemenprints. De andere merken gaan echter nu ook voor “floral”. Balenciaga showt op de runways koffers en pantalons in bloemen print, zelfs ook nog jurken met laarzen in dezelfde print. Prada, Miu Miu en Michael Kors showen sandalen, suits, tassen, jassen, sokken en jurken met complete tuinen erop. Deze trend is niet meer te verbloemen en daar moet je zeker aan mee doen. Je wilt toch geen muurbloem zijn?

Van muurbloem tot weelderige pluktuin

We gaan deze lente de bloemetjes buiten zetten. We maken er een compleet feestje van en gaan voor een weelderige look. De vrolijke print komt overal terug, zowel buiten als binnen. We gaan met z’n allen overdrijven, want dat is het modebeeld. Draag gerust een bloemenprint jas over een bloemenprint jurk met “floral” sneakers. Combineer een bloemenprint suit met een bloemenprint blouse, helemaal te gek. De weelderigheid slaat ook toe op tassen. Gucci heeft zomer 2016 zijn Gucci Garden stijl al op de markt gebracht, denk aan de borduursels op hen tassen en kleding. Nu zijn de natuurlijke prints doorgeslagen tot de grote modeketens. De bloementrend is niet moeilijk. Je bent deze lente/zomer geen muurbloem, maar plukt alle bloemen die je leuk vindt. We mogen alle bloemen plukken, totdat we een weelderige boeket hebben. De weelderige pluktuinen vind je nu bij H&M, “Join the Garden Party”.

Mijn H&M jurk is vrolijk, maar ‘gevaarlijk’

De “floral” jurken van H&M zijn top, waarom? Ik heb vorig jaar namelijk ook al een “floral” jurk van H&M gekocht. Ik vind hem nog steeds helemaal te gek en ben super tevreden over deze aankoop. Mijn jurk is een maxi dress en kun je heel goed door dragen: super handig! Een maxi dress doet het namelijk goed op vakantie met een slipper of sandaaltje, maar ook op feestjes of als street-wear. Chic met een hakje of stoer met boots, aan jou de keus! De kwaliteit van mijn H&M “floral” jurk is ook nog eens super: wassen en strijken is echt “too easy”! Daarom ben ik er als de kippen bij, want nog zo’n H&M “floral” jurk zie ik wel zitten. Oké, mijn nieuwe jurk is niet zo lief als mijn eerste H&M dress. Mijn nieuwe H&M “floral” jurk heeft namelijk een tijger in de tuin. Je ziet zijn silhouet steeds terug komen in de print, zo stoer. Nu heb ik twee “floral” jurken met verschillende looks, lieflijk en stoer. De lente is in het land en ik trek mijn nieuwe jurk aan, watch out!

Wild style, my style

Mijn maxi dress is stoer vanwege de tijgerprint tussen alle bloemenpracht. Ik stijl mijn jurk daarom met een choker, met een knipoog naar de tijger. Ik blijf in de ‘wild style’ sfeer met mijn legwear van Acne, grrrrrrrrrrr. Mijn Prada boots en Louis Vuitton tas beklemtonen de zwarte ondergrond van de jurk. Mijn jurk is versierd met (romantische) rouches, wat je veel terug ziet komen op de catwalks. Lief en stoer gaan goed samen: My ‘Wild Style’ is ready to go!

Join the ‘Garden Party”
and watch out!

Tags: