Fashion

Fashiongroen is een blijver

Groen is toch wel de kleur van dit fashion seizoen. Een kleur die eigenlijk nooit is weggeweest. Groen is een blijver! Daar ben ik blij mee, want groen geeft rust en dat is wat we tegenwoordig nodig hebben. Toch staat de fashionwereld niet stil: online en via magazines word je gebombardeerd met de meest uiteenlopende modeflitsen. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Opeens wordt alles toch weer hetzelfde, denk je. Vanuit de groene natuur neem ik jullie mee in een stukje nieuwe mode van dit seizoen. Mode gecombineerd met de sieraden van Jewels by Marthje. Momenten om in weg te dromen, echt wel.

Geniet van de mode

Een nieuw seizoen betekent meestal een nieuwe garderobe. Veel fashionliefhebbers worden onrustig of raken zelfs in paniek en gaan volop aan de slag. Er wordt geshopt onder het motto “Straks is alles weg!”. Dit gedrag is bij iedereen wel herkenbaar, want ik heb hetzelfde gedaan.

Er is zoveel leuks te koop! Zoveel mooie modewinkels, met daarbij alle online shops … je komt gewoon tijd te kort! Het modeaanbod is groot. Is de jurk die jij toevallig wilt niet meer verkrijgbaar? Dan zoek je verder naar deze jurk bij verschillende online shops of je vindt wel iets anders. Misschien nog wel iets mooiers!

Laat je inspireren door nieuwe collecties, de magazines en Instagram, zo blijf je groeien in je smaak. Dus geniet van de nieuwe mode en laat je verrassen. Laat de trends op je inwerken en blijf bij jezelf.

Mijn trend keuze

Ik ben mijn modetijdschriften meegenomen op vakantie en kan zo ontspannen genieten van de nieuwe mode. Op vakantie wordt niet geshopt of in ieder geval bijna niet. Dat hangt eigenlijk ervan af of Karl erbij is of niet. Mijn man heeft namelijk een gruwelijke hekel aan shoppen, helaas. Daardoor is er wel rust en kan ik langzaam de mode op me laten inwerken. Om mijn keuze met jullie te delen, heb ik enkele trends voor jullie op een rij gezet.

  • De kleur groen is trendy en daar ben ik blij mee. Kies voor volop groen of gewoon een item. Beiden zijn mooi, omdat groen rust uitstraalt.
  • Ook leer is weer helemaal terug op een stijlvolle manier. Geen strakke leren leggings, maar mooie leren highwaist rokken en bandplooibroeken. Prachtig, helermaal mijn ding.
  • Zo ook de lange jurken blijven trendy en daar ben ik heel erg blij mee. De jurken hebben nu meer volume, dress biggerThe bigger the better, zelfs de mouwen zijn opgepoft. Je gaat terug in de tijd met deze mode, heerlijk toch.
  • De tassen gaan van uitbundig groot naar heel erg klein. De kleinste tas hang je als een ketting om je hals. De grootste tas blijft de shopper.
  • Disco overdag! Shiny boots in zilver of goud is een trend. Moet je durven, maar je kunt ook kiezen voor één glitter kledingstuk.
  • De winterjassen zijn BIG, dat is echt mijn ding. Zo makkelijk in de winter, daar kun je alle dikkere winterkleding onder kwijt, ziezo.
  • De sieraden van Jewels by Marthje hoort bij elke look, vergeet ze niet. Ik kies voor deze sieraden, omdat ze mijn gezicht versterken en tenslotte de look afmaken.

Jewels by Marthje volgt de trends

De mode geeft kleur aan elk seizoen. De juwelen van Jewels by Marthje spelen daar heerlijk op in. Marthje weet als geen ander dat kleur je dag kan maken.

Daarbij haalt ze de kleuren uit de natuur waardoor de sieraden ook die typische Jewels by Marthje uitstraling hebben. Haar edelstenen versterken keer op keer je uitstraling.

Elk seizoen creëert ze een collectie die weer aansluit bij de trends. Zijn de oorbellen nu groot of klein, het grandioze effect blijft. Haar creaties passen met gemak in het modebeeld, zoals jullie op de foto’s kunnen zien, toch?

Opvallende lange hang oorbellen is het modebeeld van nu, herfst/winter 2019. Hang oorbellen, mij niet gezien?! Juist wel, want bij Jewels by Marthje is het effect van lange oorbellen anders. Ze zijn zo stijlvol en passen zich ook aan bij jou. De oorbellen maken een statement of ze werken als een kameleon.  Dit is de kracht van Marthje en haar sieraden. Maak je nieuwe look af met de sieraden van Jewels by Marthje. Art yourself, gewoon doen!

My style

Genietend van de schoonheid van de natuur neem ik jullie mee in de trends van dit seizoen. De kleur groen speelt de boventoon in zowel mijn kleding als mijn juwelen. De leren items geven kracht en de shiny items geven een sprankelend effect in de mode. Mijn jurk creëert rust en mijn Fluffie coat is zo zacht. Er heerst rust in de beelden en dat is wat ik ook wil uitstralen. Alle items vinden hun balans in deze setting.

Willen jullie alle merken weten van deze fotoshoot?

Groen is een blijver

Groen is relaxter

Groen geeft ruimte

Groen geeft je een kusje erop

 

 

Tags: