Fashion

Fluffy fashion, I love it


Fluffy fashion, ik krijg er niet genoeg van. Elk seizoen van het jaar val ik weer op een ander fluffy fashion item. Steeds weer raak ik er door betoverd. Ik krijg er niet genoeg van. Een wereld om in weg te zwijmelen, mijn happy fluffy fashion wereld!
I love it!

 

Van één fluffy naar een kast vol fluffy’s

  1. Mijn eerste fluffy fashion item is lang geleden gekocht. Een bruin faux fur hesje met een bijpassende sjaal. Een bruin hesje van Atos Lombardini, maar toch niet opvallend genoeg. Er volgen meer vestjes van Marc Cain, faux fur en fur. De kleuren van mijn fluffy’s worden ook opvallender en extremer. Hoe langer de haren van mijn fluffy’s, des te blijder ik ervan word. Mijn eerste fluffy hangt nu niet meer alleen in de kast. Hij heeft genoeg vriendjes erbij gekregen. Wanneer ik deze kast open, vliegen de veren en pluisjes naar buiten. Dit is mijn lievelingskast geworden. Een fluffy wereld om van te houden.

Fluffy’s zijn om te aaien

De meeste fluffy’s zijn om te aaien. Het knuffelgehalte is hoog. Wanneer ik een fluffy kledingstuk draag, gaan mij meer mensen aaien en knuffelen. Ik aai mij zelf ook meer en ik voel me comfortabel. Ja, inderdaad zo’n fluffy kledingstuk zit ook meestal comfortabel. Een wereld gaat voor je open, zodra je een harig kledingstuk draagt. In de winter, herfst en voorjaar draag ik meer fluffy’s dan in de zomer. Ik draag harige jassen, vesten, sjaals, gilets, hoeden en hesjes. De mode trends zijn all about fur and faux-fur. Maak je keuze en laat je deze winter eens extra aaien.

Mijn Burgundy beer als mouwloze jas

Ik heb er weer een fluffy bij. Ik noem mijn laatste fluffy, mijn Burgundy beer. Hij heeft een prachtige rode kleur en is zo strek en warm als een beer. Deze beer is naamloos, want zijn etiket heb ik eruit geknipt. Ik kan deze mouwloze jas namelijk van twee kanten dragen. Daarom heb ik de etiketten verwijderd. Een andere keer laat jullie de binnenkant zien, maar nu eerst genieten van mijn buitenkant. Mijn mouwloze jas combineer ik met zwart en andere rood tinten. Mijn zwart/rood top is van Just Dai Fashion. Hierover draag ik een zwarte blazer van Avelon. Mijn top heeft gouden knopen op de schouders, de trend deze winter. Mijn taille broek van Isabel Marant past er perfect bij. Een riem erop en ik ben bijna klaar met mijn look. De laarsjes van Tods zijn cool en comfortabel. Als laatste mijn rode MCM heup tas erbij. De look van winter 2017 is klaar, perfect. Mijn fashion Porsche Design zonnebril heb ik niet nodig voor de zon, maar doet het altijd goed op de foto. Laat de winter nog maar even duren. Ik krijg niet genoeg van mijn fluffy’s.

I love fluffy’s fashion everyday
and you?

 

Tags: