Fashion

10.000 volgers op Instagram, YES!

Eindelijk is het zo ver, ik heb 10.000 volgers op Instagram. Een getal waar ik altijd naar uitgekeken heb. Een magisch getal, 10K. Ook al heb ik nu 10.100 volgers, die 10K voelt zó goed. Ik ben trots op mijn trouwe volgers en happy met mijn nieuwe volgers. Dit moeten we vieren met gouden ballonnen. Yes, I am so happy!

Terugblik en mijn trouwe volgers

Mijn eerste foto’s op Instagram zijn niet te vergelijken met de foto’s van nu. Mijn outfits en houding van toen zijn meer ingetogen dan de foto’s van nu. Mijn creativiteit is gegroeid en ik ben vrijer in mijn houding. Het stoeien met Instagram is een uitdaging voor mij. Elke dag een nieuwe outfit bedenken blijft een feestje. Gewoon doen, gooi het in de groep. Het is inmiddels wel een groep van 10.100 volgers, maar het voelt als thuis. Ik houd van mijn groep, mijn trouwe volgers.

Mijn likes zijn echt

Mijn likes zijn echt, ik koop geen likes. Hoe verleidelijk het ook is, ik heb nooit mijn likes gekocht. De groei gaat soms wat langzaam en dan is de verleiding groot om likes te kopen. Ik ben samen met mijn volgers gegroeid naar 10K. Op deze natuurlijke manier leer je ook de regels van Instagram kennen. Zoals: gebruik hashtags, wees consistent, gebruik dezelfde filter, interactie met je (potentiële) volgers, like foto’s van andere, volg andere Instagram gebruikers, foto’s bewerken en nog veel meer. De volgers waarderen je foto’s met likes en reacties. Ik dank mijn volgers weer met een reactie of likes en zo is het plaatje compleet op Instagram. Ik volg ook elke dag andere Instagram accounts en raak geïnspireerd door hun account. Het is een feestje op Instagram. Stap ook in deze wereld en dan heb jij ook elke dag een feestje. Ik volg fashion, food en lifestyle. Mijn inspiratie vertaal ik weer naar mijn volgers. Maak snel je eigen Instagram account aan en deel je interesse. Just folowforfollow!

Heldere foto’s doen het beter

Mijn foto’s zijn meestal helder. Heldere foto’s doen het beter dan donkere foto’s. Ik bewerk mijn foto’s dan ook om die reden. Veel wit en helderheid brengt vrolijkheid bij de volger en bij mij. Instagram heeft hiervoor een programma, maar andere media’s hebben dit ook. Zodra je hiermee vertrouwd bent gaat een wereld voor je open. Zelfs zonder mak-up kan ik op de foto. Inmiddels heb ik van de kinderen een fototoestel gekregen, een echt blogger fototoestel. OMG, alweer een apparaat wat ik me eigen moet maken. Ondertussen zijn de Olympus Pen (fototoestel) en ik dikke vrienden. Binnen of buiten, mijn Olympus Pen maakt met gemak de mooiste foto’s. Het regent buiten en het is grijs, maar mijn foto toestel durft het aan. Ik ook en met mijn ballonnen trotseer ik het slechte weer. De gouden ballonnen en ik verdrijven het slechte weer. Het is showtime!

Showtime met gouden ballonnen!

Grote gouden ballonnen staan in mijn gang als ik thuis kom. Mijn dochter heeft ontdekt dat ik de 10K heb bereikt. Rachelle is dit weekend thuis en weet me keer op keer te verrassen. ‘Morgen gaan we foto’s maken, mam! Leuk voor op Instagram’ zegt ze. Ze omhelst me en we genieten van dit moment. Vanavond hebben we een dubbel feestje. Mijn 10K feest en een klein verlovingsfeestje van mijn dochter en Martijn. Martijn heeft mijn dochter in Parijs ten huwelijk gevraagd en daar moeten we natuurlijk nog op toosten. De volgende dag sta ik alweer klaar met mijn nieuwe outfit, want het is showtime. De ballonnen en mijn sandalen van River Island zijn van ‘goud’. Mijn nieuwe witte top is van Twinset en is gemaakt van ‘fake leather’. De tekst op mijn top past geweldig in mijn shoot, creativity saves the world.
Creatief is ook Isabel Marant met haar grijze broek. Als laatste nog de zwarte sokken in mijn sandalen en de rest doet de wind. De foto shoot is een spel van wind, plezier, geluk en show. Alweer zo’n moeder-dochter moment. Dankjewel Rachelle voor dit moment en geniet nog van je eigen verlovings-wolk.

Creativity saves the world
Instagram saves my world
Up to 100K

Tags: