Fashion

NEW Summer-Sale in my Closet-Sale, OP=OP!!!!!!

Ja hoor, deze keer heb ik de closet-sale gevuld met meerdere nieuwe looks. Het is feest in mijn Closet-sale. De zomer waait door mijn kast en dat zie je ook. Klik eens door en laat je verrassen. Sommige volgers zijn je al voor geweest… OP=OP!!

NEW Summer Sale

Deze week heb ik nieuwe looks in mijn Closet-Sale. De outfits zijn nu online te koop voor jou. De zomermode lacht je aan in mijn Closet-Sale en misschien vind je net dat kledingstuk wat je nog mist in je eigen garderobe. Er is genoeg inspiratie voor iedereen. Je vindt sportieve outfits, maar ook elegantere outfits. Laat je verrassen…

DRIE in ÉÉN

Nieuw in mijn Closet-Sale: drie kledingstukken voor één prijs. Zoals mijn olijfkleurig Prada-suit heb ik gestyled met een Dries van Noten bloes. Deze drie-delig gestyled set is compleet, hoe makkelijk is dat. Je vindt meerdere bekende merken zoals: Mulberry, Dolce&Gabbana, Girbaud, Prada, 100%LINO, Donna Karan, Zara, MSGM, Paul Smith, Hale Bob, Twinset en nog veel meer.  Er zijn ook meerdere looks met twee gestyled kledingstukken voor één prijs. Dit is weer een verrassende wending in de Closet-Sale van Seebymiriam.

Accessoires

Af en toe post ik ook accessoires in de Closet-Sale. Ik maak dan heel veel volgers blij, want een tas past iedereen. Je moet er dan wel als de kippen bij zijn, want OP=OP. Zoals de Pucci zonnebril was binnen een uur weg. De witte Burberry tas was bliksemsnel verkocht. So stay tuned!!!

WAAROM, DAAROM

WAAROM gaan mijn kledingstukken in de Closet-Sale? Mijn kasten puilen uit, DAAROM! Als jullie eens wisten hoe moeilijk ik afstand kan doen van mijn kleding. Het liefst wil ik alles bewaren. Ik houd van mijn kleding en wil ze daarom met zorg verkopen. Mijn volgers houden ook van kleding en dat geeft mij een goed gevoel. Bij elke Closet-Sale shoot denk ik: “Wat leuk, zou ik de kleding toch houden?” Maar de nieuwe mode staat weer voor de deur en de ‘show must go on’.

Mijn shop, mijn winkeltje

Zodra ik per email bericht krijg dat iemand iets uit de Closet-Sale gekocht heeft ga ik aan de slag in ‘mijn winkeltje’. Het item wordt ingepakt met dun papier en afgewerkt met een zwarte stikker. Het pakketje gaat in een doos en de doos in een zwarte gesloten plastic zak met handvat. De stikker met het adres er op en trots breng ik het pakket naar de post. Klant blij, Seebymiriam blij!

Betaal methode is uitgebreid

De betaal methode van de Closet-Sale is uitgebreid t/m Europa en nog veel meer landen. So watch out, you can buy too!

SEE YOU,
AT THE CLOSET-SALE
🙋🏻

Tags: