Fashion

FRINGE IS FUN

Fringe is fun! Franjes blijven trendy, ook dit voorjaar. Franjes horen bij de 10 Best Spring Trends from New York Fashion Week 2016. Een trend die al werd ingezet in 2015. Franje-fashion is hot! Western-style it is!

Miriam249

Western-style met Loro Piana sjaal

Mijn Amerikaanse Western look heb ik gespot bij Ralph Lauren winter 2015. De stijl inspireert me. De look geeft je een goed gevoel. De cape van Loro Piana heeft een feel good elegance en faultless fit. De cashmere stof is waanzinnig comfortabel. De tweekleurige sjaal zorgt voor efficiënte draagbaarheid. Op een bewolkte dag draag ik de donkere kleur en op een zonnige dag kies ik voor de lichte variant. De kleuren geven de sjaal een sophisticated look. De leren franjes zijn donkerbruin van kleur. De franjes zijn best lang en zwieren steeds mee. Fringe is fun!

Miriam348

Outerwear feels good look

Mijn outerwear outfit feels good en zit comfortabel. Zelfs mijn laarzen van Jil Sander zijn food-friendly. De winterdagen zijn nat en donker. Met deze look trotseer ik wind en weer. Het weer kan ik immers niet uitkiezen, maar mijn kleding wel. Mijn favoriete broek van H&M sluit past bij de comfortabele look. De groene kleur zorgt voor natural allure. H&M heeft ook deze winter prachtige hoeden in de collectie. Mijn groene hoed heb ik hier gekocht. Een look-a-like Ralph Lauren. I love Ralph Lauren!

Miriam424

Fringe lovers opgelet: don’t overdo it 

Franjes aan je kleding is fun! Maar pas op, want teveel franjes is simpelweg too much! Franjes zie je aan shirts, rokken, jurken, jassen, tassen, schoenen, laarzen en vesten. Mijn franjes heb ik alleen aan mijn poncho en that is enough for me! De franjes kleuren mooi bij mijn bruine tas van Chopard en jasje van Scapa. I love the look, I love the fun!

Miriam56

Are you a fringe lover?
How do you wear your fringe?
Let me know!