Fashion

I love knitwear in spring

Hallo zon! Hoe blij zijn we met het zonnetje in het voorjaar. De temperatuur stijgt zoals het hoort in het voorjaar. Helaas kan een klimaatsverandering betekenen dat we het ene moment warm en zonnig hebben, en het volgende moment wens je dat je een sweater hebt om in te knuffelen. Knitwear (gebreide kleding) is de uitkomst voor deze knuffelmomenten. Let’s snuggle in spring with knitwear!

Breisel voor koudere momenten

Een gebreide trui, jurk, rok, vest, top of zelfs een broek kan de perfecte oplossing zijn om aan te trekken als je niet weet wat het weer zal doen. In de ochtend en s’avonds laat de temperatuur zich nog van de koele kant zien. De weer-apps zijn ook vaak niet te vertrouwen, dus moeten we het weer te slim af zijn. Draag breisels in het voorjaar, zodat je niet verstrikt raakt in een rilmodus terwijl je een katoenen shirt draagt. Be smart, wear knitwear.

Knitwear is comfortabel

Knitwear is weer helemaal terug. Het is een van de gemakkelijkste en comfortabelste stoffen om te dragen. Breisel geeft mee en daar is menigeen blij mee. Gebreide kledingstukken zijn comfortabel zowel in het voorjaar als in het najaar. Zelfs een knitwear sjaal kan je look in het voorjaar veraangenamen. Draag je knitwear kledingstukken in het voorjaar en laat ze een plaatsvervanger zijn voor een zware jas of dikke stoffen. Heb je het snel te warm, dan draag je één knitwear item per look. Zoals een knitwear trui combineer je met een zomerse broek/rok. Of een knitwear rok met een katoenen bloesje. De regel voor “opvliegers” is : een knitwear item per look. Vergeet niet dat knitwear niet snel zal kreuken. Handig voor een dagje weg. Zo zie je aan het einde van de dag er ook nog tip top uit.

Hoe stijl ik knitwear?

Knitwear in het voorjaar is een geweldig item om er behaaglijk en fashionable uit te zien. Geen jassen en zware vesten, maar luchtige knitwear verovert een grote plek in de mode wereld. Ik heb al luchtige knitwear truien en tops gekocht om te dragen in het voorjaar. Ook dikke katoenen knitwear truien, rokken en vesten doen mee dit voorjaar. Experimenteren met knitwear is een must dit voorjaar. Hoe?
📌 Draag een oversized katoenen trui over je zomer rok
📌 Draag je luchtige trui in je broek of rok
📌 Een gebreide jurk, lekker makkelijk
📌 Draag een lange trui, maar aan de voorkant in je broek: so fashionable                                       📌 Een knitwear broek, voor lange smalle benen
📌 Een los gebreid (doorkijk) vest over je jurk
📌 Een dikkere korte trui op een mini rokje
📌 Een maxi set van knitwear, een lange rok met bijpassende trui/rok/top
📌 Een longsleeve knitwear top op een taille rok

Er zijn zoveel knitwear combinaties om je lekker in te vinden. Ga voor een knitwear look en voel je comfortabel en fashionable.
Verzamel alle knitwear items en ga ze dragen als een fashionista. Je zult zien hoe je look verandert of koop een nieuw knitwear item om je look op te frissen. Een heerlijke mode om deze lente rilmomenten te voorkomen.

Mijn knitwear looks

De fashionwereld is tegenwoordig geweldig. Ze laat je genoeg ruimte over tot experimenteren. Knitwear is in, maar hoe je deze trend invult is aan jou. Jij kijkt wat bij je past qua figuur (want niet iedereen heeft lange benen) en enjoy! Mijn knitwear heb ik voor jullie in verschillende looks gestyled. De knitwear combinatie van MSGM (gekleurde letters combinatie) draag ik met een wit Twinset shirt en mijn La Fée Maraboutée katoenen rok. Niet te warm en niet te koud, perfect. Door een knitwear item per look blijf je in balans qua temperatuur. Mijn rode H&M trui style ik met mijn H&M zilverkleurige rok, maar dan wel de trui in de rok. De strepen H&M trui draag ik weer over mijn witte zomer rok.

Mijn Prada regenjas gaat erover en mijn voorjaars look is klaar. Mijn witte Prada schoenen en -tas passen bij elke look. By the way, de H&M basic truien zijn knuffel zacht en kun je nu kopen of bestellen in H&M store. Veel plezier met deze nieuwe behaaglijke knuffel trend.

Knitwear looks,
Snuggle looks!

Tags: