Fashion

Fris & fruitig de zomer in

Deze zomer gaan we knallen met kleuren. Wanneer de natuur knalt met kleuren, dan kunnen wij dat ook. De zon, de zee en de bloemen spreken voor zich, nu wij nog. Ik ben voor jullie op pad gegaan en heb een selectie aan kleuren gevonden om fris en fruitig de zomer te vieren. Geen zwart, maar een pallet aan kleuren om jezelf en anderen op te vrolijken. We gaan fris en fruitig de zomer in en maken het geheel af met het juiste juweel…  Doe je mee?

Smile please

Met een big smile gaan we van de zomer genieten. De natuur komt ons tegemoet door de hogere temperatuur en zijn prachtige bloei. Daar worden we vrolijk van. Ik word blij van de kleur blauw. Een kleur die me doet denken aan water en lucht, een zomer fris gevoel.

En als ik met blauw mijn gevoel accentueer, onderstreep ik hiermee mijn identiteit. Kleuren laten zien wie je bent, hoe je je voelt en beïnvloeden je energie, gemoedstoestand/ humeur. Ik voel me fris en vreedzaam met de kleur blauw en dat wordt nu geaccentueerd. Ik ga voor die big smile en geniet van de zomer en haar kleuren. Ik accepteer die karakterrol en speel deze met verve, wat jullie zien op de foto’s.

Kies een kleur die jou beïnvloedt en waar jij blij van wordt. Zoals jullie kunnen zien heb ik mijn identiteit deze zomer gevonden en onderstreep deze met de oorbellen van Jewelsbymarthje in het blauw en ….

Art Yourself with colors

Jullie zijn ondertussen wel bekend met de kleurrijke sieraden van JewelsbyMarthje. Is het jullie al opgevallen dat Marthje het woord “art” in haar naam heeft. Daarbij is Marthje’s vader ook nog eens een kunstenaar. Dat kan niet anders dat Marthje – met het woord “kunst” in haar naam (“art”) – ook erg kunstzinnig is. Haar passie is dan ook om natuurlijke elementen terug te brengen in haar juwelen. De kleuren, lijnen, materialen, motieven en vormen van haar juwelen vind je allemaal terug in de natuur. Zo mooi hoe ze haar kleurrijke sieraden keer op keer weet te creëren. Met stenen, kristallen, parels en andere materialen ontwerpt ze die sieraden voor ons, art yourself. Dat ga ik doen deze zomer. Ik ga knallen met de kleurijke oorbellen van JewelsbyMarthje

The bigger, the better

De prachtige oorbellen van de zomercollectie 2019 van JewelsbyMarthje gaan mijn summerlook afmaken. Deze zomer zie ik de zomerjuwelen groot en kleurrijk. Klein en fijn kan ook, maar deze zomer vraagt naar meer. Meer goud, meer kleur, meer stenen, meer kralen en grote juwelen zijn de trends van nu. Jij hoeft ze alleen nog aan je oor te hangen.

Je hoeft niet bang te zijn dat bepaalde oorbellen je oorlel niet kunnen verdragen. Kies voor een steker, hanger, clips of knopjes: het kan allemaal. Marthje maakt de oorbel zoals jij dat wil, of kan een bestaande aanpassen. Marthje en jij willen ‘the best of both worlds’, toch?

Draag de oorbellen van JewelsbyMarthje met verve laat ze shinen als nooit van tevoren. De grote en opvallende oorbellen hebben hun comeback. Zowel de lange, slanke oorbellen, als de kroonluchters zijn gespot. Doe mee en ga ook voor ‘the bigger, the better’.

 

Touch my ear

De oren staan deze zomer in het middelpunt. Ze worden dus totaal niet overgeslagen bij de modetrends. Ze maken hun statement door in kleur en vorm te schitteren. Ik laat jullie zien hoe juwelen je zomer outfit kunnen versterken. Mijn kleurrijke blouses en sjaals van Mucho Gusto  zijn mooi en aanwezig, maar wanneer ik daarbij oorbellen draag is dat net die kers op de taart. Zij geven je dat rijkere gevoel in je look, waardoor jij je bijzonder voelt. Laat je zien deze zomer en hang oorbellen van JewelsbyMarthje aan je oor. Ik kijk naar de kleuren van mijn kleding en kies een kleur en vorm die het geheel aanvult. Kijk naar mijn rode oorbellen, dezelfde kleur vind je terug in mijn blouse.

Eigenlijk hoeft het allemaal niet zo precies gekozen te worden, want de oorbellen doen toch gewoon hun ding. Ze zijn zo flexibel en passen zich aan bij elke look als een kameleon. De gouden oorbellen staan namelijk ook weer perfect bij diezelfde blouse.

Ze zijn zo mooi, ze vinden altijd hun plekje wel. Vergeet deze zomer je oren niet te versieren… Je bent het waard. Jij bent net zo bijzonder als de oorbellen van JewelsbyMarthje.

Bring me sunshine

Daarvoor hebben we niet alleen de zon nodig, want door de oorbellentrend zijn we zelf het zonnetje in huis. We kunnen schitteren door de mooie stenen, parels, kristallen en kraaltjes. Verdiep je deze keer eens in de oorbellen van JewelsbyMarthje. Ik kom jullie hierin tegemoet en heb daarom bijna allemaal close-up foto’s gemaakt, zodat jullie de mooie materialen kunnen bewonderen.

Wil je nog meer juwelen zien van dit merk, breng dan een bezoek aan hun website. De website is helemaal vernieuwd, zo verfrissend. Zo leer je Marthje kennen en begrijp je haar manier van werken.

Zij streeft erna om iedereen te laten shinen. Ik begrijp haar en voel het elke keer wanneer ik haar juwelen draag, you bring me sunshine.

 

Bij deze wensen Marthje en ik jullie een geweldige zomer. Geniet van de zon, zee en … JewelsbyMarthje. Verwen jezelf en fris je zomerkleding op met kleurrijke oorbellen.

Hebben jullie geluk, er is Summersale bij JewelsbyMarthje. Als vaste lezer mag ik jullie als eerste mee laten profiteren van deze sale. Met de code SUMMERSALE (hoofdletters) krijgen jullie als eerste het privilege om oorbellen te kopen met 30% korting.

Nu kun jij ook knallen deze zomervakantie. Ga voor een frisse en fruitige summerlook, net als ik.

 

Art yourself

Enjoy yourself

Happy holliday

Tags: