Fashion

Mijn tuniek is uniek

Waarom is mijn tuniek uniek? Mijn tuniek is uniek, omdat je ermee kunt blijven combineren.  Ik draag mijn tuniek zowel casual als chic en … dat zal ik jullie laten zien. Geloof me de tuniek is het key-piece kledingstuk voor een zomervakantie. Met mijn tuniek kan ik niet alleen combineren, maar het vervangt ook nog een keer andere kledingstukken. Lees vooral verder en je zult verstelt staan hoe voordelig het is om een key-piece kledingstuk mee op vakantie te nemen. Ja hoor, mijn tuniek is uniek.

Wat is een tuniek

Een tuniek is net geen jurk. In de zomer draag je een tuniek als jurk en in het voor- en najaar draag je diezelfde tuniek als een lang shirt met een jeans eronder. Er zijn zoveel verschillende modellen van een tuniek. Het woord tuniek komt uit het Romeinse Rijk, genaamd tunica. De mannen droegen het lange kledingstuk van linnen/katoen/wol tot op hun knieën en de vrouwen langer. Nu mag een tuniek lang, langer of nog langer zijn. Alles is anders en we combineren de tuniek eindeloos met jeans, legging, jurk, rok en/of short.

Hoe draag ik mijn tuniek

Mijn tuniek is van Zara en gaat natuurlijk mee op vakantie. Maar thuis kan ik de tuniek ook op verschillende manieren dragen. Ik laat jullie zien hoe ik mijn tuniek naar verschillende gelegenheden draag, keer op keer anders…

NAAR DE STAD

Het is zomer en ik draag mijn tuniek als een blouse over mijn witte Zara culotte broek. De witte Zara sandalen en Wandler tas verhogen het zomer gehalte. De Christian Roth zonnebril is klaar voor de stad. De JewelsbyMarthje oorbellen passen geweldig in het kleuren pallet van de tuniek.

OP VAKANTIE NAAR DE STAD

Wanneer je op vakantie naar een stad gaat mag alles wat losser. Niet te los, want ik wil ook stijlvol zijn op vakantie. De tuniek blijft een uitkomst.  Deze keer draag ik de tuniek als jas. Gecombineerd met een H&M-top en linnen short. De Paul Warmer boots maken de look stoer en de Obag is zo comfortabel. Een tas moet niet te zwaar zijn op vakantie. De Dior zonnebril is zilverkleurig zoals de ketting van de tas.

NAAR EEN AFSPRAAK

Zodra ik een afspraak heb, ga ik trendy gekleed. Ik blijf toegankelijk gekleed, niet te zakelijk en niet te fashionable. De Patrizia Pepe blouse en H&M-jeans zijn classy, net zoals de Tom Ford bril, Celine tas, Prada schoenen en Gucci riem. De tuniek geeft het vleugje fashion van nu.

NAAR HET STRAND/ZWEMBAD

Nu draag ik mijn tuniek over mijn Reformation bikini. De stof wappert langs mijn huid, een heerlijk gevoel. De tuniek beschermt me tegen de zon en s’morgens en s’ avonds tegen de koelte. De Rayban zonnebril verraadt de zomer blauwe lucht. JewelsbyMarthje hangt weer aan mijn oren, prachtig.

TERRASJE ZITTEN

Nu gaat de tuniek over mijn slip dress, zo eenvoudig en vrouwelijk. Natuurlijk kan er ook een korte jurk onder, is misschien nog spannender. De gouden Zara sandalen, Chloé tas en goudkleurige oorbellen van JewelsbyMarthje maken er een spetterende look van. Shinen op terrasje, ik doe niets liever.

Ben ook uniek, met jouw tuniek!

Mijn tuniek kan dus op meerdere manieren gedragen worden. Kun jij niet combineren? Lees de voordelen en raak ook vertrouwd met de tuniek, zo makkelijk kan het zijn!

  • De tuniek vervangt andere kledingstukken, zoals een blouse, jas, trui, vest, blazer etc. Dit is een groot voordeel voor als je op vakantie gaat. Zo kun je nog iets mee nemen van je vakantieadres, genoeg plek over in je koffer
  • Je oogt slanker in je tuniek. Je buik, billen en benen kunnen worden weggewerkt onder de tuniek. Slank en trendy kun jij in je tuniek zijn. Top, toch?
  • De tuniek is comfortabel, omdat het model meestal wijder is. Dit kledingstuk draag je met plezier
  • Doordat de tuniek een blouse/jas/vest/jurk kan vervangen, is de aankoop van dit kledingstuk ook gunstiger voor je beurs. Dat is ook een meevaller, vier voor de prijs van één.
  • De tuniek is een key-piece van je garderobe d.w.z., de tuniek combineer je makkelijk                                                                                                                                                                      met basisstukken. Draag de tuniek met een t-shirt, jeans, jurk, rok of short.

Klaar voor de tuniek

Wil jij nu ook een tuniek? Mijn tuniek vind je nog online bij (klik op) Zara. Er zijn ook nog andere tunieken te koop, sla je slag online of in de uitverkoop. Geniet van de zomerdagen en van je nieuwe tuniek 😉

 

 

 

 

 

 

Tags: