Fashion

Mijn Moncler jas oppimpen bij Rademakers

De winter is in ons land. Deze week is elke dag vorst voorspeld. Mijn winterjassen hangen klaar en ook mijn Moncler jas! Deze jas is op bezoek geweest bij Rademakers Fur & Fashion in Sittard, waar hij is opgepimpt en weer helemaal ready to wear is.

Winterjassen met een twist.
Winterjassen zijn de mooiste jassen van alle seizoens jassen. Ze zijn gemaakt van mooie dikke winterstoffen en daarom zijn winterjassen mijn ding. Er zijn lange, korte, sportieve, elegante en fashion jassen. Maar jassen verjaren en komen daardoor niet meer de kast uit. Die jassen moeten juist de kast uit, want die vergeten jassen kun je namelijk oppimpen. Vooral winterjassen van betere kwaliteit moet je blijven dragen.
Geef je oude jas een twist en je hebt een custom made jas. Ben je niet creatief in het vinden van die twist? Breng dan een bezoek aan Rademakers en vraag voor een persoonlijk advies. Ik ga ook altijd voor advies naar Hub en Helma Rademakers en meestal loop ik daarna twistend de zaak uit. Zo verfrissend en nieuw zijn hun ideeën! Met hun vakmanschap restylen ze met gemak elke jas. Misschien loop jij straks ook twistend met een customated jas de deur uit bij Rademakers…

Custom made by Rademakers!

Niet een keer, maar twee keer is mijn Moncler jas onder handen genomen door Rademakers. Vorige winter ben ik bij Hub Rademakers aan de Engelenkampstraat in Sittard op bezoek geweest voor mijn Moncler jas. Mijn jas mistte iets, dus ik vroeg of hij een bont rand aan de capuchon kon creëren. Geen probleem bij Hub! Hij heeft vele kleuren bont die geschikt zijn voor deze jas. Ik kan kiezen uit rood, geel, blauw, oranje etc of antraciet grijs. Ik kies voor antraciet, want geel is toch wat te fashion. Met antraciet blijft mijn groene jas in balans en is hij draagbaar.

Na een jaar draagplezier ben ik weer bij Hub op bezoek. Mijn Moncler jas heeft onderaan een schootje. Dit schootje stoort me al een jaar lang. Zelfs Karl (mijn man) noemt het schootje een rokje. Hoe lossen we dit op Hub? Onderaan de jas ook een bontrand i.p.v. een schootje? Na een week is mijn jas klaar. Mijn jas is custom made by Rademakers en fashion proof. Mijn jas is te gek en morgen krijgt hij de vuurdoop. Zondag hebben we een nieuwjaarswandeling en trek ik mijn te gekke jas aan. Super, Hub! Bedankt voor de snelle service. En ook dank aan atelier Rademakers, want Rademakers staat met zijn atelier wel heel dicht bij de klant. Ik heb er weer een prachtige jas bij!

Pronken met mijn jas op de nieuwjaarswandeling!
Vandaag is de nieuwjaarswandeling. Ik heb me nog nooit zo verheugd op de nieuwjaarswandeling als deze, hi hi hi! Ik kan mijn Moncler jas aan, met zijn dubbele twist. Ik hoop dat de gekozen wandelroute mooie paden heeft. Maar helaas, daar loop ik dan met mijn nieuwe jas door de modder, steil omhoog en omlaag. We worden geholpen door de mannen, want hier moet je niet uitglijden! De jassen van mijn honden -ja die hadden ook hun winterjasjes aan- zijn niet meer te herkennen: ze zitten ook al helemaal onder de modder. Ik hoop dat ik niet val! En ja hoor, ik val naar voren op de grond. Ik vang me op met de handen en de knieën. MIJN JAS??? Geen modder spatje op mijn jas, gelukkig. De volgende keer geen custom made jas meer aan met de nieuwjaarswandeling, maar de oudste jas die ik heb!

Just custom make your coat by
Rademakersfurandfashion.nl

Tags: