Fashion

www.seebymiriam.nl is gelanceerd, cheers!

Eindelijk is het zover, met bijna 10.000 volgers op instagram (seebymiriam) ga ik vandaag de lucht in met mijn nieuwe website. Naast mijn instagram avontuur is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Naast LovestoHAVE, Facebook en Instagram, ben ik nu ook actief op www.seebymiriam.nl.
Enjoy my world and stay tuned! CHEERS!

Van Offline-fashion naar Online-fashion!
Tegenwoordig is iedereen online. De tegensputters komen als laatste over de brug. Iedereen deelt en informeert zich online. Oud en jong ontmoeten elkaar online. Wanneer je offline blijft en hiervoor kiest kan dat ook. De online wereld is daarentegen zo spannend. Jij drukt op de knop voor online of offline, beiden zijn goed. Kies je spanning of rust, jij mag hierin je eigen balans vinden. Ik kom van de Offline wereld en die wereld is altijd goed geweest. De online wereld heeft mijn leven echter verrijkt. De Online-fashion heeft de mode voor mij dichterbij gebracht. Mijn uitdaging is dan ook om mijn fashion wereld met jullie te delen. Er is niets mooier dan delen. Vergeet niet, Online-fashion is er voor iedereen.
Enjoy my world and stay tuned!!

CHEERS!
Cheers, wij gaan toosten op deze spannende dag. Ik kan bijna niet stilstaan met mijn glazen en champagne. Wat een spannende dag, iedereen doet zijn best voor deze lancering. Creamy Concepts heeft mijn website gecreëerd. Romy Wauben is de Creative Director van Creamy Concepts en werkt samen met een jong team. Niets is leuker dan met jonge mensen samen te werken. Ook mijn dochter Rachelle werkt mee op de achtergrond. Vanuit Amsterdam waakt ze over alles en schiet te hulp wanneer het nodig is. Maud (fotograaf) heeft de mooie foto’s van mijn nieuwe website gemaakt. Via deze weg dank ik ook mijn huisfotografen, want zonder hen ben ik verloren. Dankzij mijn huisfotografen kan ik mijn dagelijkse outfits met jullie delen.
Enjoy my world and stay tuned!

Te gekke outfit met MCM coat!
Een te gekke dag, met een te gekke jas. Vandaag is het zover. Met mijn Golden MCM Coat lanceer ik mijn website. We gaan schitteren en maken er een feestje van. Een feestje met gouden details. Mijn goudkleurige jas heeft ook gouden ritsen en drukkers. Ja hoor, vandaag gaan we over de top. Goud vind je ook terug in de champagne fles en champagne glazen. Vandaag moet het perfect zijn. Ruime jassen zijn hot en gewatteerde jassen nog meer. Mijn jas laat ik hangen en niet omdat ik het warm heb. Een jas half aan is namelijk helemaal te gek. Je ziet deze trend terug in Streetstyle en bladen. Mijn MCM coat wordt steeds gekker en ik ook. Maakt niet uit, want mijn COS trui en ACNE bloes zijn vandaag rustig. Zo is mijn outfit weer in balans en ik ook.
Enjoy my world and stay tuned!

Cheers to you,
Cheers to www.seebymiriam.nl

Tags: