Lifestyle

Banken met Eric Kuster!

Na de kerstdrukte is het weer eens heerlijk om thuis te banken. In alle rust genieten van de mooie kerst momenten die achter ons liggen. Niemand thuis, wat een rust. Misschien wel te rustig na zo’n drukte. Ik nodig Eric Kuster bij mij op de bank en geniet van zijn interieur designs!

Wie is Eric Kuster?
Eric Kuster is een beroemde binnenhuisarchitect uit Nederland. Ik geniet van zijn luxe stijl. Hij houd van comfort en over de top glamour. Zijn interieur creaties hebben de perfect balans tussen klassiek en modern. Hij noemt dit zelf de Metropolitian Luxury stijl. Zijn werk is ontzettend populair bij vele beroemdheden. Ik ben dan niet zo’n beroemdheid, maar de gordijnen van Eric Kuster heb ik wel. Verder blijf ik in zijn boeken neuzen ter inspiratie. Eric is bovendien ook nog een mooie vent, wie wilt nou niet met Eric op de bank!?

Banken met Eric of Andrew?
Even tot jezelf komen op de bank, doet iedereen goed. Heerlijk wegduiken in je kussens op de bank en dan in je favoriete tafelboeken bladeren. De mooiste tafelboeken op het gebied van interieur design heb ik gekregen van een heel lief vriendinnetje. Als zij naar het zuiden komt en blijft logeren verwent ze mij altijd met een mooi interieur boek. Het eerste boek wat ik gekregen heb is van Eric Kuster. Dit boek neemt je mee in een wereld van Luxury Design . Typerend voor zijn persoonlijke stijl: een grote bank met Swarovski stenen. Weg dromen in een zo’n prachtig interieur tafelboek , laat je de dagelijkse beslommeringen vergeten. Mijn laatste gekregen boek is van Andrew Martin. Hij is een wereldwijde interieur aanbieder van een breed scala aan meubels, stoffen, verlichting enz. Hij is de go-to plek voor smaakmakers op zoek naar individuele interieurs met een twist. Met Andrew is het ook gezellig banken. Beiden mannen zijn grandioos. Eric met zijn natuurtinten en Andrew met zijn individuele twist. Ik kan niet kiezen. Mijn bank is groot genoeg, dus jullie kunnen beiden blijven.

Tafelboeken, een leuk kado!
Tafelboeken zijn populair en gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen. De boeken vertellen over huizen, reizen en interieur. De tafelboeken weten precies hoe ze jou aandacht moeten vasthouden. De mooiste foto’s zorgen ervoor dat je eventjes compleet vergeet waar je bent en wie je bent. Mijn vriendinnetje heeft me verrast met zulke boeken. Wil je ook iemand verrassen met een tafelboek? Of verras je zelf met een tafelboek en geniet. Wie weet met wie jij straks op de bank zit!

Banken met Eric?
Banken met Andrew?
Banken met tafelboeken is top!

Tags: