Food

Grieks ontbijtje met een snufje Acai poeder!

Ontbijten doen we allemaal, maar welk ontbijt past het best bij jou. Of, welk ontbijt vind jij het lekkerst. Natuurlijk willen we ook een gezond ontbijt. Ik ga voor mijn Grieks ontbijt met een snufje Acai poeder, gezond en makkelijk!

Van toetjes-yoghurt naar ontbijt-yoghurt!
Gewoontes veranderen door de jaren. Mijn dessert yoghurt-momentje is altijd na het warm eten geweest. Voor mij nu geen yoghurt dessert meer. Waarom? Denk ik soms aan de lijn?  Genoeg is genoeg?  Of ga ik mijn yoghurt moment van tijdstip veranderen? Ik verplaats mijn yoghurt-moment en eet mijn yoghurt nu het s’morgens. Yoghurt heeft genoeg voedingswaarde voor een gezonde start van de dag.

Waarom Griekse yoghurt?
Van alle soorten yoghurt wordt Griekse yoghurt vaak als de meest gezonde variant bestempeld. Griekse yoghurt is eigenlijk gewone yoghurt waaruit het vocht is weg gefilterd. Het resultaat is een dikkere, romige yoghurt met meer smaak. Daarom hou ik van deze Griekse yoghurt. Met deze Griek is elk yoghurt moment een feestje. Een feestje met wel vet en calorieën, maar ook veel eiwitten. Laat ons die eiwitten nu nodig hebben voor de gezonde eigenschappen. Mijn Griek is om op te eten, elke dag!

‘Style’ je Griekse yoghurt met een snufje Acai poeder!
Deze Griek hoef je eigenlijk niet te versieren. De Griekse stijl van yoghurt is namelijk zonder toevoegingen al zo lekker. Zo makkelijk is Griekse yoghurt. Stylen zit in mijn bloed, dus ook mijn yoghurt moet er aan geloven. Met fruit en raw super food versier ik mijn Griek. Lekker en gezond! Zo start ik mijn dag. Tot slot versier ik mijn ontbijt met een snufje Acai poeder, organic raw superfood! Acai poeder staat bekend voor zijn bijzondere eigenschappen, zoals cholesterol verlagend en werkt positief op de bloedsuikerspiegel. Ik voel me super met zo’n ontbijt, a superwoman!!

Good food,
superfood,
Superwoman!

Tags: