Fashion

GARBEAU, de mooie garderobe van Nicolle Naebers

Ik ben uitgenodigd om een kijkje te nemen in het modehuis GARBEAU, waarvan Nicolle Naebers de eigenaresse is. GARBEAU staat voor het Franse woord garde-robe en betekent mooie garderobe. De damesmodezaak is niet te missen in de Dautzenbergstraat 18, hartje Heerlen. Zo leuk om weer eens in Heerlen te zijn. De stad waar ik studeerde, op stap ging en shopte. Een stad waar vroeger sjieke stadsmensen liepen en waar zijn die nu? Kom maar eens kijken bij GARBEAU daar shoppen vrouwen met smaak.

Thank God I ‘m a Woman

Ik parkeer mijn auto in Corio Center en loop naar de Dauzenbergstraat, waar op korte afstand damesmodezaak GARBEAU al schittert. Naast de deur staat een elegant billboard met de quote: Thank God I’am a woman. Dit is één van de quotes die Nicolle gebruikt als tekst op haar wenskaarten/giftcards en bags. Vanuit buiten laat de etalage zien hoe een vrouw van GARBEAU deze zomer kan stralen. Yes Nicolle, here I come! Ik maak de deur open en Nicolle verwelkomt mij. Zij straalt en we raken meteen aan de praat. Ondertussen kijk ik rond en wordt vrolijk van de kleuren in haar collectie. Thank God I ‘m a Woman, want deze collectie laat een vrouw stralen.

Nicolle de styliste van het Zuiden

Nicolle is een styliste in hart en nieren. Vanaf haar 21ste levensjaar is zij eigenaresse van haar modezaak. De vrouw van nu kleden, kan zij als geen ander. De kracht van haar zaak is dan ook om iedere vrouw mooi te kleden. Ook voor mij heeft Nicolle een rekje kleding staan. Ja hoor, vandaag heb ik een styliste voor mij alleen. Geweldig, ik voel me een BN’er. Ik kan lui achterover zitten en mij laten leiden door de ‘mooie garde-robe’ van Nicolle. Ik ben meteen verliefd op twee jurken van het merk Rinascimento. Deze jurken hebben prachtige kleuren en ik ben blij dat Nicolle ze voor mij heeft uitgekozen. Vandaag kies ik voor vrouwelijkheid en ga alleen voor jurken. Nicolle kent mij nog niet zo lang en weet toch de juiste kleding voor mij te selecteren.  Via Instagram Seebymiriam en mijn website Seebymiriam kent ze mijn looks en voor Nicolle is dat genoeg. Daar moet je dan ook de styliste van het Zuiden voor zijn. Vandaag is het buiten tropisch warm, maar GARBEAU is voorzien van een aangename airco. Ik ga passen…


De betovering van GARBEAU

Zoals velen mij kennen van Seebymiriam instagram en Seebymiriam.nl is mijn fashionwereld bekend. Mijn garderobe is fashionable, stoer, klassiek, romantisch, natuurlijk, creatief, trendy, classy, bohemian, retro etc. Vandaag is Nicole degene die mijn outfit van de dag creëert. Het voelt een beetje vreemd, maar is wel zo spannend. In de paskamer glijd ik makkelijk in mijn eerste jurk. De jurk heeft een Aziatische look en voelt helemaal goed. De te lange mouwen zijn helemaal mijn ding. De split aan de zijnaden zorgen voor de zomerse look. Deze jurk kan zo mee op vakantie. Oké, nu gaan we voor de volgende jurk. Deze jurk is ‘so sophisticated’, ik ben benieuwd. De pasvorm is perfect en zodra ik in de spiegel kijk, ben ik betoverd van de look. Mijn outfit is adembenemend en ik maak een plannetje met Nicole om ook dezelfde jurk in een andere kleur aan te trekken. Dit plaatje gaan we vastleggen met champagne en zo is ons kiekje compleet. Nicolle en ik kunnen zo op de cover van een magazine. Tjaaa, dat is de betovering van GARBEAU.

Ondertussen gaat de verkoop door

Terwijl Nicolle met mij in de weer is komen de klanten binnen. Zij worden vriendelijk geholpen door de verkoopmedewerkster, Marlie. Af en toe springt Nicolle bij, want de klant blijft koning. In GARBEAU heerst een rust en de klanten laten zich vol vertrouwen helpen. Nicole en Marlie kennen hun collectie en stylen heel makkelijk hun klanten. Prijs en kwaliteit is in balans bij GARBEAU en dat vinden we met z’n allen ook erg belangrijk. Toch? De vrouwen hebben vertrouwen in de styling van GARBEAU en ik ook. Er komt ook een droevige klant binnen en zoekt een donkere jurk vanwege een dierbare overledenen. Voordat ik uit de paskamer kom, heeft deze droevige trouwe klant haar jurk ook al gepast. Zij rekent af en kan weer snel naar huis. Als trouwe klant is dit de perfecte omgeving voor deze aankoop. De klanten kennen GARBEAU en GARBEAU kent de KLANTEN. Zo kan dit modehuis nog jaren floreren en de klanten zullen blijven komen.

CHAPEAU-GARBEAU ????

Nicolle is een meid met een groot hart voor de zaak, klanten en fashion. Zij streeft naar perfectie in alles. De tevredenheid van haar klanten is haar alles. Dit voelen de klanten en ik ook. Ik ben onder de indruk van haar overgave en spontaniteit. Het is een feestje om te shoppen in haar damesmodezaak, want hier heerst geen stress ook al is het druk. De klant blijft koning. Hier kun je je nog klant voelen zoals het hoort, CHAPEAU! Ik ga naar huis met een mijn shopping bag en raad eens wat hier in zit 😉 ?Eenmaal buiten heb ik nog even contact met SEM, de olifant. Ook hier toont Nicolle haar groot hart, door de aankoop van deze kunst steunt ze de olifanten. Dus zodra je deze olifant ziet in de Dautzenbergstraat, ben je op het juiste adres: GARBEAU!

Tot slot nog één quote van Nicolle,
ALWAYS WEAR YOUR SMILE!

Volg Nicolle op Instagram @nicollenaebers_garbeau_, Facebook Garbeau Damesmode en ontdek GARBEAU op www.garbeau.nl

Tags: