Fashion

“Prada look” made by Hub Rademakers

Bij fashion stopt mijn creativiteit nooit! Voor de kerst heb ik een prachtige bruine tweed winterjas van Prada gezien, met onderaan een lichtblauwe bontrand. Wat een te gekke combinatie is! Ongelooflijk mooi, maar waanzinnig duur. By-the-way, ik heb meer met winterjassen dan met zomerjassen. Winterjassen heb ik daarom genoeg, maar toch?! De mooie Prada jas doet me denken aan mijn oude Balenciaga jas en mijn creativiteit doet verder zijn werk. Ik loop de Prada shop naar buiten met een tas en wat zit erin……..geen Prada jas!

Mijn Balenciaga jas transformeert

Na de kerst ga ik op zoek naar mijn bruine tweed jas die zoveel lijkt op de Prada jas die ik gezien heb. Ja hoor, mijn Balenciaga lijkt op de Prada jas. Alleen mijn Balenciaga jas heeft geen bontrand, maar wel een geweldige pasvorm met mooie pofmouwtjes. Ik ga mijn Balenciaga transformeren tot Prada jas en geef hem een bontrand. De bontrand moet ook blauw zijn, want de combinatie bruin en blauw is te gek. Prada durft heel veel op mode gebied en ik ga vaak mee met de Prada trends. Mijn Balenciaga jas transformeer ik tot Prada jas en ik weet ook al wie dat kan waarmaken…

Custom-made by Rademakers

En daar sta ik weer voor de deur van Hub Rademakers. Zoals jullie al weten is Rademakers Fur and Fashion sinds 1965 de specialist in het ontwikkelen en produceren van exclusieve bontjassen en lammy coats. Door zijn vakkennis is het nooit een probleem om mijn creativiteit bij Hub uit te leggen. Vriendelijke Hub staat altijd open om met de trends mee te gaan. Zijn vernieuwde website rademakersfurfaschion.nl is een aanrader om te bezoeken. Hij werkt samen met toonaangevende couturiers, maar ook met jou en mij. Ik vertel over mijn idee en hij loopt meteen naar onder om daar voor mij een blauwe bont vos (uit Finland) te tonen. Hub gaat voor de hoogste kwaliteit onder de beste omstandigheden en is daarom aangesloten bij SER (Sociaal economische raad). Zij vertegenwoordigen een convenant waar duurzame kleding en textiel een must is.


Op de toonbank laat Hub zien hoe hij het bont aan mijn jas gaat maken. Ik moet nog twee keer terug komen om door te passen, voordat de jas klaar is. Ik vertrek en loop naar de deur. Ik kijk om naar mijn jas en weet nu al dat het een toppertje wordt.

Mijn oude jas komt weer tot leven

Ambachtelijkheid en maatwerk is een methode die nog schaars is, maar gelukkig houdt Hub deze methode in stand. Het herstellen en restylen van jassen is een unieke methode voor unieke mensen. Ik houd van kwaliteit, maar volg ook graag de trends. Het modebeeld verandert en wanneer je mooie stukken kunt restylen is dat goed. Zo kun je de mode blijven volgen zonder je oude spullen te dumpen. Ik blaas nieuw leven in mijn mooie oude Balenciaga jas en hoef geen nieuwe jas te kopen. Tijdens het restyle proces krijg ik van Hub video’s doorgestuurd, waarop te zien is hoe mijn jas wordt vermaakt. Het blauwe bont geeft mijn bruine jas een opkikker, dat zie ik. Een heerlijk gevoel en ik verheug me erop om mijn nieuwe jas door te passen. Het blijft toch altijd spannend.

Een echte Rademakers gaat mee naar huis

Ik word gebeld om door te passen. Vanuit de etalage zie ik mijn jas en eenmaal binnen schiet ik mijn gerestylde coat. De kleine metamorfose heeft duidelijk impact op mijn jas. Het blauwe bont pimpt mijn jas ongelooflijk op. Hub vertelt hoe hij de opstakels heeft opgelost. Het bont van de achterkant begint niet in het midden, maar halverwege net zoals de Prada jas. Het bont aan de voorkant heeft een overlapping, waardoor het bont eindigt waar de overflap is. Dit speelse effect is vakkundig opgelost. Hub zal de jas afmaken en de dag voor de Preview Interclassics MECC Maastricht 2018 kan ik mijn jas afhalen. Ja hoor, het is een ‘echte Rademakers’.

Ik ga deze jas met trots dragen op de Preview en zal een ware concurrent zijn voor de Classics Cars.

De show-off van mijn “Prada look”

Op de Preview Night van de Interclassics jubileumeditie in het MECC te Maastricht lanceer ik mijn ‘Prada look’. Thuis heb ik mijn look gestyled met het collier van Miu Miu en de schoenen en tas van Prada. Weten jullie nog dat ik voor de kerst bij de Prada shop ben geweest ? En dat ik ook iets had gekocht? In de Prada shop heb ik voor de kerst geen jas, maar… een rok gekocht. Deze rok draag ik nu onder de jas, zoals Prada deze look styled. Mijn outfit heeft een groot Prada gehalte. De rode loper ligt klaar voor Seebymiriam 😍

Mijn look speelt in op het kleurenpallet van de auto’s. Ik neem een glas champagne en ga heerlijk genieten van deze mooie avond 🥂

Prada lovers,
Hub Rademakers did it!

 

 

 

 

 

 

 

Tags: