Fashion

Collaboration is sensational

Samenwerken is elkaar versterken. De kracht van samenwerken is door velen opnieuw ontdekt. In de modewereld zijn merken en/of modeketens gaan samenwerken met designers om elkaar te versterken. H&M heeft al met meerdere grote designers samengewerkt, maar de samenwerking met Johanna Ortiz is wel mijn grote favoriet. Door deze samenwerking kunnen wij genieten van Colombiaanse sferen in bloemen overgoten jurken. This collaboration is sensational!

Wie is Johanna Ortiz

Johanna Ortiz is een Colombiaanse ontwerper, die bekend staat om haar kleurrijke en flamboyante creaties met exotische prints en feministische silhouetten. Vorig jaar heeft zij een exclusieve collectie ontworpen voor de Zweedse modeketen H&M. De collectie bestaat uit elegante creaties die zowel overdag als in de avond te dragen zijn. Zij heeft vier jurken ontworpen voor deze collectie. Ben jij een bloemenliefhebber en fan van een fleurige kleding stijl dan zal jij haar collectie zeker waarderen.

 

Haar obsessie

Haar printen komen allemaal voort uit haar obsessie met bloemen, palmbomen en de prachtige kleuren die zij ziet als zij ‘s morgens wakker wordt in Cali, Columbia. Zij woont in de tropen en komt uit de tropen. Dit is wat ze ziet en ademt, voelt en droomt.

Voor H&M heeft zij haar favoriete prints verzameld met als doel een collectie te ontwerpen die feestelijk, elegant en effortless is, en toch trouw blijft aan haar merk. Ze is ook trouw gebleven aan haar silhouetten. De jurken zijn makkelijk te dragen, maar ook heel erg verfijnd. Haar prints noemt ze: Wild roses, Orchid Paradise, Cacatua en Coquelicots.

Zij vindt haar jurken met de nieuwe kleuren en nieuwe silhouetten allemaal geweldig, maar als ze dan toch moet kiezen dan… kiest zij voor de Coquelicot midi jurk.

H&M & Johanna Ortiz are sensational

Ik ben helemaal verliefd op deze samenwerking. Door deze actie kunnen wij, jij en ik, een stukje Latijns-Amerikaanse sfeer voelen in onze kleedkamer. Een mode die we mogen dragen met blote voeten, natuurlijke make-up en een bloem in onze losse haren. Betaalbare mode die ons laat meegenieten van deze prachtige creaties. Bij H&M is nog steeds deze volledige collectie online te koop. Ik heb twee jurken uitgekozen en ik verheug me op dat stukje Latijns-Amerika, sensationeel. Echt wel.

Samenwerken is elkaar versterken

Zo zie je dat een samenwerking beiden partijen positief in de spotlights zet en anderen ervan kunnen meegenieten. Samen ben je sterker, samen kun je elkaar versterken. Samenwerken heeft iets positief, iets moois, net zoals samen zijn. Er zullen vast nog meer mooie samenwerkingen komen met H&M en andere designers, dus blijf kijken. Ik werk ook samen met meerder merken en wij versterken elkaar ook, waardoor derden weer geïnspireerd raken. Met wie werk jij samen en welk doel hebben jullie? Enjoy your collaboration.

Collaboration is sensational

Het is een feestje om de jurken van Johanna Ortiz voor de eerste keer te dragen. Ik voel een feestelijkheid, ik voel de zon, ik voel de warmte en de tropische sfeer als ik in mijn kleedkamer sta. Zodra ik naar onder ga voor de shoot realiseer ik me dat het winter is en buiten vooral koud is. De jurken zijn mooi en ik wil ze zo graag nu met jullie delen. Straks zijn ze niet meer online te koop, dus ga snel naar H&M als je ook een stukje paradijs in je kast wil toevoegen.  De jurken zijn een droom, qua model, print, en kleur.  Nog even wachten en dan gaan deze mooie jurken mijn koffer in, op vakantie.

Heb ik jullie nu ook geïnspireerd?

Enjoy this collaboration

Collaboration is sensational

 

 

 

Tags: