Lifestyle

Beautysalon Qualityme, wat is haar kracht …

Inmiddels kennen al velen de high-end Beautysalon Qualityme. Ik ben er, zoals velen weten, bijna elke week voor diverse behandelingen. Ik deel deze momenten via mijn Instagramstories met jullie, maar nu wordt het eens tijd om de laatste ontwikkelingen van dit beautysalon op een rij te zetten. Qualityme groeit en dat is duidelijk te zien. Deze ontwikkelingen zijn interessant, boeiend en uitnodigend. Ik neem jullie mee in de beauty wereld van Qualityme, waar Petra haar high-end beautysalon leidt.

Wie is Petra?

Petra is huidspecialiste in hart en nieren. Ze is niet alleen gefascineerd in de huid, maar ook in de mens. Dat is ook haar kracht … Petra is altijd op ontdekking en ziet iedereen als individu. Dat is ook wat de klanten voelen en deze varen goed op de kracht van Petra. Elke klant krijgt voldoende informatie voordat ze een behandelingsproces in gaan. De klant begrijpt het behandelingsproces en kan zo ook actief het proces in. Petra weet dat deze manier van werken leidt tot een optimaal resultaat. Haar ambities hebben ervoor gezorgd dat er nu een dynamische beautysalon staat. Petra is haar Beautysalon ontgroeid en daarom spreken we nu al over een high-end Skin-instituut, een instituut waar Petra iedereen welkom heet. Met haar kennis en middelen neemt ze jou mee in een behandelingsplan. Petra zorgt voor jou. Ze staat midden in haar leven en wilt haar ambities en kennis graag met jullie delen. Haar voortvarendheid is haar missie, daar kom je als Limburger niet meer om heen.

Petra gaat graag met iedereen aan de slag, dat is haar uitdaging. De huid is een belangrijk gegeven, daar moeten we zuinig op zijn. Daarom heeft elke huid een aangepaste verzorging nodig. Petra houdt altijd een Intake met de klant en maakt zo kennis met jou en je huid. Met vragen en antwoorden komt Petra tot een oplossing. Is er een match? Dan gaat Petra met jou aan de slag te gaan. Let’s skin care. Dit kan dan zijn d.m.v. haar verzorgingsproducten, QMS-behandeling, bindweefselmassage, zuurstofbehandeling, T-way behandeling, Meline behandeling, lichttherapie, Mesotherapie, Icoon laser en/of Venus Versa behandeling.

Petra wilt meer, ze heeft haar behandelingen uitgebreid met de nieuwste apparatuur. Daardoor kan ze nog meer wat betreft huidverbetering. Anti-aging is een groot succes met deze apparatuur.

De Icoone laser en de VenusVersa zijn daarom de paradepaardjes in haar salon. Met deze nieuwe apparatuur weet Petra zich ook te onderscheiden van andere salons. Voordat je mag kennismaken met deze apparatuur zal Petra eerst een huidscan maken van je huid om de conditie van je huid vast te stellen. Petra zet ook de huidscan op mijn huid en de scan gaat meten.

Het resultaat kunnen we meteen zien op de laptop van Petra.

Mijn huidscan geeft aan, gezien mijn leeftijd, dat mijn huid nog in een redelijke conditie is. Nu kan ik nog zonder supplementen mijn behandelingen in gaan. Wat goed deze scan, want we gaan toch voor een optimaal resultaat. Als ik de supplementen nodig zou hebben, zou ik ze zeker slikken. Uiteindelijk moet ook ik deze supplementen gaan nemen voor onderhoud, want Cellics produkten ondersteunen je huid. Natuurlijk en mooi ouder worden, dat willen we toch allemaal?

Mijn ervaring met de Icoone laser en VenusVersa

Er zijn steeds nieuwe ontwikkelingen wat betreft anti-aging. Petra’s nieuwste apparatuur is zo innoverend en sluit perfect aan bij haar behandelingen. Zoals jullie hebben kunnen zien op mijn Instagramstories heeft Petra een combi Icoone laser en VenusVersa behandeling gekozen voor mij. Deze behandelingen heb ik eerst ondergaan voor mijn benen. De Icoon laser heeft de huidverslappingen en cellulitis grondig aangepakt. De VenusVersa heeft de structuur van mijn huid aangepakt. Gezien mijn leeftijd zijn de resultaten boven mijn verwachtingen, geweldig. Mijn benen hebben meer vorm en structuur gekregen. Nu onderga ik nog de laatste gelaatsbehandelingen met dezelfde combi apparatuur.

Voor meer informatie over deze of ander behandelingen kijk je op de website Salonqualityme of op Instagram.  Zodra ik de gelaatsbehandeling heb ondergaan kijk ik altijd in de spiegel en zie ik meteen het resultaat van mijn gezicht.  Zowel voor mijn benen als gelaat blijf ik terugkomen voor onderhoud. Petra of Ilse plakken de onderhoudsbehandeling dan meestal achter een reguliere gelaatsbehandeling, perfect.

De behandelingen heb ik als prettig ervaren en voel dat ik op de juiste plek zit. Petra en Ilse zijn superhandig met de apparatuur. Ze vragen steeds naar je toestand en passen de intensiteit van de apparatuur aan op jou. Ik ben of wordt rustig bij Petra/Ilse en dat is goed.

Petra’s beautysalon wordt te klein

Vanaf 2007 runt ze haar eigen zaak, waar ze dan ook altijd te vinden is. Haar zaak ligt achter haar woonhuis, maar de ruimte voor haar diversiteit aan behandelingen is nu te klein. Zoals ze zelf zegt:” We groeien letterlijk uit onze voegen”. Daar heeft ze helemaal gelijk in, want zodra de apparatuur gewisseld moet worden is het opletten geblazen. De Icoone laser is groot en onhandig met haar witte lange slurven. Ilse is handig en ik heb er geen last van als klant, maar het is passen en meten.

Daarbij groeien het aantal klanten en zijn er meerdere behandelkamers nodig. Petra heeft ook nog een ruimte nodig voor haar intakegesprekken. Petra zal zelf nog meer punten kunnen opnoemen, maar het belangrijkste is toch wel om de klant zo goed mogelijk tegemoet te komen: liefde & aandacht voor mens & huid. Ze is op zoek gegaan naar een nieuwe locatie en zit midden in de verbouwing, halverwege Maart moet alles klaar zijn…

Waar gaat Petra naar verhuizen? Zij blijft in het dorp Schinnen, alleen nu op een ander adres: Nagelbeek 6. Ze heeft een prachtig monumentaal pand gevonden en dat ziet er wel heel goed uit. Ook heb ik het moodbord gezien van de details en dat zag zo vernieuwend uit, helemaal van nu. Ik mag helaas niet alles verklappen. Petra heeft het dus extra druk met het runnen van haar salon en de verbouwing erbij, maar ze is een survivor. Ook dit draagt ze, net zoals de zorg van haar klanten. Dit doet ze natuurlijk niet alleen. Ilse vangt de klanten in de beautysalon op als Petra er niet is. Samen hebben ze er een groter salon van gemaakt en dat vraagt naar meer.

Een nieuwe locatie, een nieuwe naam

De naam Salonqualityme wordt binnenkort vervangen door een nieuwe naam. De nieuwe naam wordt begin maart gelanceerd op haar Instagramaccount en middels een mailing naar haar klantenbestand. Ik ben zo gewend aan deze naam. Maar, heel eerlijk … de nieuwe naam is zo uniek, dat komt helemaal goed. Een nieuw salon met een uniek concept wordt straks het HET huidinstituut van Limburg. Daar wil je toch zijn, want ook jij bent uniek. Blijf de laatste ontwikkelingen volgen op Instagram en straks ook op haar vernieuwde Website.

De kracht van Petra,

liefde & aandacht voor mens & huid.

Tags: