Fashion

HAPPY NEW YEAR, van Marni en mij!

Het is een januari 2017, een speciale dag! Een dag om vrienden en familie gelukkig nieuwjaar te wensen. Daar hoort natuurlijk een passende outfit bij. Mijn Marni rok heb ik voor deze gelegenheid bewaard. Marni en ik gaan samen op stap om iedereen, die ons dierbaar is, een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Geen frisse nieuwjaars duik, maar een duik in mijn warme Marni rok!
Met nieuwjaarsdag komen de zwarte jurkjes en en de parels te voorschijn. Best wel saai als iedereen zich zo kleed. Nee, ik ga deze nieuwjaarsdag in kleur. Mijn rok van Marni heeft de kleur van de zee, maar is niet zo koud als de zee. Ik zal ook geen nieuwjaarsduik nemen, maar een duik in mijn warme Marni rok. Marni heeft deze rok voorzien van een dikke stof. In mijn warme rok krijgt iedereen vandaag de warmste nieuwjaarswensen van mij.

Mijn blauwe Go-To-Outfit!!
Ja, vandaag ga ik naar vrienden en familie. Natuurlijk kan ik casual gaan, maar als fashionista kies ik voor iets trendys. Mijn Prada bloes, tas en schoenen zijn ook blauw en passen perfect bij mijn Marni rok. Allemaal verschillende kleuren blauw, net zoals de zee. Zelfs de sokken van Humanoid met een klein glittertje zijn blauw en passen in de look. Feestelijk maak ik mijn nieuwjaars look met de ketting van Miu Miu! Deze ketting is een juweeltje met allemaal verschillende kleuren stenen, waaronder ook blauw. Als een Blue Lagoon wens ik iedereen HAPPY NEW YEAR!! Iedereen straalt en verwelkomt mijn look. Niet alleen ik, maar ook de anderen genieten van mijn look. We vertrekken om naar het volgende adres te gaan en weer vult de Blue Lagoon op een frisse manier de woonkamers. Een tip voor het volgend jaar, kies eens iets anders. Maak er een frisse Go-To-outfit van en laat iedereen stralen.

HAPPY NEW YEAR,
FROM MARNI AND ME!

Tags: