Fashion

Isabel Marant is gezellig!

Isabel Marant is is de beste ontwerper aller tijde. Zij creëert draagbare items en dat waardeer ik enorm. Haar nonchalante stijl look voelt goed. Je draagt haar stijl met een groot hart, een warm hart. Zo creëert ze een gezellig sfeertje.

De aardse look van Isabel Marant!
Haar Franse stijl is iets waar menig hartje sneller van gaat kloppen. Mijn hartje gaat er ook sneller van kloppen. Haar stukken zijn allemaal draagbaar en toch elegant. Ze bewijst dat stoer en romantisch prima met met elkaar kan. Bij haar wordt elke Isabel Marant look, gezellig en aards. Draag een leren broek met een romantische bloes en je look is in balans. Deze balans is Isabel Marant! Ik voel me thuis in haar mode.

Isabel Marant gaat voor Effortless Chic!
Isabel Marant is een Franse Mode ontwerper. Ze is geboren in 1967 in Parijs en lanceerde in 1994 haar eerste collectie. Zij gaat voor Effortless Chic, zoals alle Parisiennes. Je ziet er uit als of je niet veel aandacht hebt besteed aan het aankleden maar er toch enorm stijlvol uitziet. Al haar mode kan met elkaar. Dat is dan makkelijk, toch? De bedoeling is dan ook haar mode met zelfvertrouwen te dragen. Dat is voor mij geen probleem. Ik voel me in Isabel Marant effortless chic!

Samen met Isabel Marant op de foto!
Vandaag ga ik met Isabel Marant op de foto. Warm en gezellig trotseren we de kou voor een kleine fotoreportage. Stoer en en romantisch is mijn look, helemaal Isabel. Wat is ze toch gezellig en aards. Ik sta vol vertrouwen en voel me helemaal op mijn gemak. De rok en trui van haar zijn een perfecte match. Zo makkelijk is Isabel Marant. De stoere laarzen van Marni versterken de look. Het collier van Louis Vuitton heeft dezelfde kleur als de trui. Mijn Dolce Gabbana cross-over erbij en mijn look is ‘ready to go’. Mijn zonnebril van The Row niet vergeten. Heerlijk deze alledaagse chice look. Bedankt Isabel, voor je bijdrage vandaag.

Isabel Marant gaat voor Effortless chic,
Ik ook!!!!

Tags: