Fashion

SHOP your TOP, it’s summer

Het is zomer en de topjes springen uit mijn kast. De temperatuur stijgt en daarbij horen nu eenmaal topjes. Wij vrouwen kunnen de zomer trotseren met een top en boffen met dit bovenkledingstuk. Een zomertop is luchtig en fashionable: helemaal TOP! Ik krijg er niet genoeg van en mijn topverzameling is nog lang niet compleet. Laat je inspireren en misschien is deze zomer het begin van jou topverzameling.

Een topje is TOP

Een top is een toppertje onder de zomerkleding. De top is een veelal luchtig stuk bovenkleding. Er zijn verschillende varianten zoals: t-shirt, hemd, ‘strapless’ (zonder mouwen) of spaghettibandjes-hemdje. Topjes zijn er in variërende lengtes, maar alleen de jonge meiden kunnen nog het buikje af en toe laten zien (crop-top).
In de jaren 1990 is onder invloed van trendsettende publieke figuren zoals Madonna de top uitgebreid met lingerie. Vanaf toen zijn topjes van kant de trend geweest. De kanten tops kunnen zowel onder, maar worden nu het liefst als bovenkleding gedragen. De fashionwereld staat nooit stil en de top creaties ook niet. Het assortiment van topjes is nu zó veelzijdig, waardoor er voor iedereen een top te vinden is. Dus ook voor jou!

Top trends, nét even anders

Elke zomer komen weer nieuwe trendy zomer tops. Er zijn genoeg variaties om mee te experimenteren. Je kunt spelen met kleur, model of combinaties. De laatste ontwikkelingen van de top zijn daarom geweldig, voor iedereen wat wils. Ik neem je mee in de laatste top trends.

1. De Cross-over top is altijd heel verrassend. Van voren eenvoudig en van achter verrassend door een kruis of juist andersom. Het kruis maakt de top ‘most-wanted’!
2. De Chokertop is een hals sierraad en een top ineen. Een choker dragen is de trend, maar de chokertop kan er ook iets van. Deze top wordt gevarieerd met kort/lange mouwen of off-schoulder.
3. De off-schouldertop is een van my favourite. Daar krijg ik niet genoeg van. Deze top is er voor iedereen. Iedereen kan een stukje schouder laten zien met deze top. Er zijn tops met volledige de off-schoulder look of een beetje off-schoulder. Jij mag kiezen in de toptrends van zomer 2017. Ga mee in de laatste top trends en doe nét even anders.
4. De Crop-top is een klein topje wat meestal te kort is, daarmee bedoel ik dat dit topje tot aan de navel of nèt erover valt. Maar deze top is zeker niet alleen weggelegd voor strak getrainde buikjes, je hoeft je buikje namelijk niet altijd te laten zien bij het dragen van deze top.

Verliefd op de Crop-top!

De Crop-top is dus meestal te kort, omdat de meeste broeken/rokken vanaf de heup beginnen. Daardoor komt bij het dragen van deze Crop-top een flink stuk blote buik vrij … en laten we eerlijk zijn: we zijn niet de Spice-girls. Het combineren van deze top is dan ook een moeilijkheidsgraad voor velen. Maar schuw deze top niet, want er zijn verschillende manieren om deze top te veroveren. Sowieso kan onder elke Crop-top een t-shir, geen bloot deel meer te zien. Er zijn zulke mooie fashionable Crop-tops, ook al zijn ze zo klein. Draag gerust een t-shirt eronder en het probleem is opgelost. Draag je Crop-top onder een high-waist pantalon of rok en er is ook geen bloot meer te zien. Ik ben helemaal verliefd op deze look, omdat deze look zo comfortabel en luchtig is. De Crop-top is een topper deze zomer en ook jij kunt mee in deze look. Deze tops liggen overal in de winkels op jou te wachten. De kleuren en prints maken elke top uniek en jou ook.

Mijn verzameling zomer tops

Mijn tops zijn om van te genieten. Elke sale komen weer zomer tops erbij. In het voorjaar koop ik geen tops, omdat het dan nog niet zomers voelt. Maar als de zomer er is, dan is de sale er weer… en ik ook! Shop your top, it’s summer. Ik varieer vijf tops op een pantalon, waarbij elke look weer TOP is. Mijn floral suit van Only heeft ook een top en is easy-to-wear. Mijn Zara schoenen en mijn Marc Jacobs tas zijn geel en fleuren de boel nog meer op. Wanneer ik mijn comfort-zone verlaat en de broek met andere tops ga combineren verandert het plaatje keer op keer. De witte bloes van GD Golden Days zorgt voor een frisse romantische look. De ”ruffles” zijn enorm, maar dat mag allemaal deze zomer. Het witte shirt van Hope maakt de look sportief. De gestreepte geel/witte Crop-top van Patrizia Pepe mag op deze bloemetjes broek, gewoon doen. De gele top van MSGM is kort en kan makkelijke op mijn highwaist pantalon. Mijn tops zijn eindeloos te combineren deze zomer. Mijn zomer is TOP!

Ik hou van de zomer,

mijn zomer is TOP

Tags: