Fashion

Cowboy boots, my heroes

Cowboylaarzen zijn er altijd geweest, maar deze herfst heb ik mijn Wild Western Boots gevonden in Amsterdam. Met mijn helden zal ik de herfst/winter met stijl gaan trotseren in de meest spraakmakende looks. Je zult verstelt staan hoe makkelijk je het wilde westen in je kast haalt, maar dan niet als cowboy. Nee, we gaan in stijl aan de slag. Kies je eigen cowboy boots en stijl deze af. The sky is the limit met deze “it-boot”.
The sky is the limit

 

Met de cowboylaars is het oneindig combineren om de meest verschillende looks neer te zetten. Er zal altijd een passende it-boot voor jou zijn te vinden. Het wilde westen stroomt door fashion land en jij kunt gewoon mee op het paard. Be high fashion! Ver hoef je niet te zoeken, want de it-boots vind je nu in winkels en online. Ik bereid me altijd voor en kijk eerst in bladen en scrol door Instagram. Wanneer dan het shop moment er is, sla ik toe. The sky is the limit in boot fashion world: Boots for everyone, everywhere.

How to wear cowboy boots

De cowboy boot is dus weer terug in het straatbeeld. Misschien heb je nog een paar ergens in je kast liggen? Altijd goed, maar schroom je niet om te investeren in een nieuw setje. Kun je nog geen keuze maken? Ik neem je mee in het wilde westen, how to be a cow girl (met de klok mee, zie foto)

  • De korte cowboy boots zijn trendy en voor jonge meiden, leuk te combineren op shorts en korte rokjes.
  • De enkel cowboy boot draag je hetzelfde, maar kan door patroon of felle kleuren heel high fashion zijn.
  • De classic cowboy boot met stiksel kent iedereen en is zo makkelijk te combineren. De casual uitstraling van deze boot is geweldig. Deze boot vraagt naar denim, maar geen cowboy hoed. We blijven fashion-land volgen en belanden niet in een western movie.
  • De knie hoge cowboy laarzen draag je met een blok hak. De schacht is wijd, waardoor er gespeeld kan worden met broeken die er in kunnen. Combineer de boots met een zwierig jurkje, strak zittende jurk, legging/maillot of bij je boho look.
  • De evening cowboy boot is meestal zwart en heeft een sjiekere casual uitstraling.

Hoe dan ook je zult altijd met je cowboy boot een casual uitstraling houden. De perfecte uitstraling in het tegenwoordige straatbeeld. I love it!

F is voor Fendi

Zoals jullie weten is Fendi momenteel mijn favoriete brand in fashion world. Fendi is dan ook de brand die mijn cowboy boot ontworpen heeft. I love my heroes! De it-boot staat geadverteerd in de meeste modetijdschriften en ik heb hem, yesss. Niet alleen ik, maar ook veel influencers hebben de Fendi boot ontdekt. Mijn model is er in verschillende kleuren, motieven en schacht lengtes. Probeer deze boot niet aan, want eenmaal aan… ben je verkocht! Deze boot heeft geen F nodig om een Fendi te zijn, cool. Fendi is een Italiaans multinationaal modehuis van luxe goederen. Karl Lagerfeld heeft in de ‘60 jaren het dubbele F logo ontworpen. Nu loopt zelfs Kanye West met de F logo geschoren op zijn hoofd. Dat doe ik niet, my boots are made for walking.

I know it, they are my heroes

Als influencer introduceer ik de mode, maar dan wel op mijn manier. Ik ben niet altijd de eerste met de nieuwste fashion trends, maar volg de mode wel op de voet. Ik ga mee in de trends als ik voel dat de trends bij mij passen. Daarbij houd ik rekening met mijn leeftijd, maat en stijl. Een ding is nu duidelijk. Ik ben klaar voor de it-boot deze herfst. Ik laat jullie zien hoe het wilde westen stroomt door mijn looks, zonder cowboy hoed in ieder geval. Ik stijl mijn Fendi boots en Fendi tas in vijf verschillende looks:,

De Marc Jacobs zwierende rok en sweater omarmen de laarzen. Elk andere lange rok of jurk zal perfect zijn geweest met de boots.

Mijn Vetements jurk en de zwarte Balenciaga legging gaan ook mee in de boot rage.
Zelfs mijn rode MSGM culotte met H&M trui en Vetements sjaaltje houden van de stoere look.
De blauwe Essentinel jurk met Prada jas love the new boots.
Tot slot zijn mijn Calvin Klein Jeans en de Fendi Boots de perfecte match, omdat beiden voor elkaar zijn gemaakt.

Wil jij ook een fashion cowgirl zijn? Step into your heroes & feel it.

Find your heroes,
be a cow girl,
be a fashion girl

Tags: