FashionLifestyle

Liefde voor Ibiza

Karl en ik gaan weer met onze kinderen en hun partners naar Ibiza. Zodra we landen op Ibiza zijn er geen zorgen meer en telt alleen nog het heden. We stralen van geluk en weten van elkaar hoe het voelt. We maken vier dagen feest en genieten van elkaar. Liefde is wat telt op Ibiza, maar dan wel in stijl. De Ibiza stijl is losjes met fancy jewels. Jewels by Marthje zullen mijn looks op Ibiza verfraaien, hot stuff!

Ibiza en haar aantrekkingskracht

Een keer per jaar organiseren Karl en ik een vakantie met de kids, leuk hoor. We boeken een vakantie waar iedereen iets mee heeft. Toevallig hebben we alle zes een zwak voor Ibiza. Onze zoon Carlo heeft zijn vriendin hier leren kennen en met z’n allen voelen we de zorgeloosheid van Ibiza. Wanneer je naar Ibiza gaat kies je voor rust, feest, zon, strand of freedom, of je gaat voor alles tegelijk. De diversiteit aan mensen die naar Ibiza gaan zie je al in het vliegtuig. Dat is zo leuk van Ibiza, het eiland is er voor iedereen.

Ben je jong of oud, hip of klassiek, heb je een kleine of grote beurs, ben je een model of niet, Ibiza wacht op jou. Iedereen wilt zijn zorgen achterlaten en op Ibiza zijn geluk vinden. Voor de zuidkust van Ibiza ligt een magisch rotseilandje Es Vedra, waar het geluk op je wacht. Hier zorgt de natuur voor een bijzonder magnetisch veld, een combinatie van kalksteen en een hoge concentratie van mineralen en metalen. Rachelle is kort bij het eiland geweest en zij heeft de magie gevoeld. Ik voel het geluk op Ibiza elke keer met mijn familie, zo mooi. Liefde overtreft hier alles, liefde is wat telt.

Graaien in de schatkist
Ik heb twee doosjes met oorbellen van Jewels by Marthje meegenomen. Een perfecte timing om een deel van de nieuwste collectie van Jewels by Marthje te presenteren in Ibiza. Bijna elke dag je look verfraaien met de mooiste oorbellen, hoe leuk is dat.

Een collectie die met liefde is ontworpen en met liefde wordt gedragen door Rachelle, Malwina (vriendin van Carlo) en mij. Elke dag graaien in de schatkist, elke dag een nieuwe verrassing aan je oren. Onze mannen maken grapjes en willen ook graaien in de schatkist. Ha ha, toch maar liever niet doen.

Oorbellen van Marthje NU Jewels by Marthje

Zoals jullie al hebben kunnen lezen is de naam van het juwelen merk veranderd, Oorbellen van Marthje is nu Jewels by Marthje. Het merk blijft groeien, Jewels by Marthje gaat internationaal. Het buitenland is al een tijdje fan van de mooie designs, daarom is het nu de hoogste tijd voor de naamsverandering. Hun website is ook vernieuwd, prachtig. Mooie illustraties en categorieën verfraaien de website. Ik (Seebymiriam) heb ook een pagina op de website van Jewels by Marthje gekregen, trots dat ik ben! Ja hoor, bij Jewels by Marthje is het nu nog leuker en gezelliger. Heb je even tijd, breng dan een bezoek aan hun website en verwen jezelf met leuke verhalen, mooie beelden en de prachtige webshop. Lekker thuis genieten met een bakkie koffie en Jewels by Marthje, doen hoor!


Er is meer op Ibiza
Er is zoveel te doen op Ibiza, de keuze is aan jou waarvoor je kiest. Bij ons zijn de kinderen Party animals, waardoor wij meestal logeren in het Ushuaïa Party Hotel. Best heavy hoor, maar Karl en ik laten ons niet kennen. Karl en ik voelen ons thuis in het hotel en nemen onze “party-momentjes” (zolang we het leuk vinden). By the way, de party momenten zijn bij de kinderen ook al minder heavy. Onze Party Animals worden ouder en ze weten uiteindelijk waar het schip strandt. Om de volgende dag te kunnen genieten zonder kater is hun ook wat waard 😉 Maar er is natuurlijk meer op Ibiza, zoals the Oldtown Ibiza-stad. Hier vind je gezellige restaurantjes (La Oliva, een toppertje), bars en terrassen en een haven waar luxe jachten aanmeren. Relaxte sferen vind je terug op de hippie markten. Malwina is onze flower power girl en snuffelt hier graag rond.

Het eiland is ook heel romantisch, ideaal voor bijvoorbeeld een huwelijksreis. Prachtige rustige stranden zijn er genoeg en de Spaanse zon siert de zonsop- en zonsondergang. Rust vind je ook wanneer je een villa huurt, zo relaxed. Dit hebben wij een paar jaar geleden gedaan. Geen feestgangers, feestjes en bijbehorende geluidsoverlast zoals in een hotel als Ushuaïa, maar rustig genieten met je vrienden of familie. Huur een auto en je kan de drukte altijd opzoeken, of juist niet!

Op negen kilometer afstand van Ibiza ligt het eilandje Formentera met zijn hagelwitte stranden, azuurblauwe zeeën en prachtige natuur. Een leuke tip: bezoek een dagje Formentera, daar ligt het restaurant (Juan y Andrea) waar je met de voeten in het zand kunt genieten van een overheerlijk vis gerecht. Op Ibiza is alles mogelijk. Ons hoogtepunt van Ibiza is een avondje Lio. Hier moet Karl dan wel even voor sparen, maar elke keer is het een onvergetelijke belevenis. Tijdens het diner worden we verrast met muziek, acrobatiek, comedy, dans en striptease (ooo lala). We zitten op ons best met een glas wijn te dineren en genieten van de ambiance en niet te vergeten het prachtige uitzicht op de grootste jachten. This is heaven!
Fotoshoot met hot stuff
De fotoshoot met de oorbellen is een natuurlijke beweging geweest op mijn vakantie. Geen poespas, gewoon elke keer bij je outfit andere oorbellen aan je oren. Op Ibiza draag je geen stadskleding, maar makkelijke zittende kleding. De Jewels by Marthje doen de rest, hot stuff. De Boho/ Bohemian look is een casual en ongecompliceerde kledingstijl die opvallend en kleurrijk tegelijk is. Geïnspireerd uit de hippietijd met zijn franjes, bloemendessins, trompet mouwen en wijd uitlopende broeken. Ik ben geen hippie, maar doe wel mee met de ongecompliceerde kleding. Bij elke easy outfit maken de oorbellen mijn look af. De oorbellen gaan mee in de Boho stijl en zijn verrassend in kleur en design. De goudkleurige verfraaiingen aan de oorbellen doen het goed.

De kwastjes aan de oorbellen zijn helemaal van nu, net zoals de lengte van de oorbellen. Schouderlengte is de trend voor de oorbellen F/W 2018 en Jewels by Marthje volgt ook deze trend. De kleuren van de edelstenen zijn fris en krachtig, ze volgen de natuur. De oorbellen zijn met liefde gemaakt en passen bij elk moment van de dag.

s’Avonds bij Lio heb ik gekozen voor de opvallende goudkleurige oorbellen met wel twaalf kettingen met bronskleurige kraaltjes die eindigen in een pareltje of een gouden sterretje. Zo heeft elke oorbel zijn identiteit en is er voor ieder een passende oorbel te vinden. Een tip: neem maar een paar jurken mee op vakantie en stijl die jurken af met verschillende oorbellen. Zo heb je steeds een andere look en het scheelt in je bagage. Hot stuff die Jewels by Marthje, net zoals Ibiza.

Naar huis met magische krachten

De magie van het rots eilandje (Es Vedra) bij Ibiza vind je terug in Jewels by Marthje. Beiden zijn krachtig in vorm en uitstraling. Laat mij nou die krachten bundelen en vertalen in liefde:

liefde voor Ibiza,
liefde voor Jewels by Marthje,
liefde voor elkaar!

Tags: