Fashion

Vijf stijlvolle manieren om shorts te dragen

De short, oftewel de korte broek is de trend deze zomer, maar loopt nog door dit najaar. Draag de short die bij je past en draag de short stijlvol. Er zijn verschillende manieren om je short stijlvol te dragen. Let op, houd rekening met je figuur, lengte van de broek, de kleur en de juiste schoenen. De short draag je snel in je vrijetijd of niet? We gaan nu voor de fashion way en niet de camping way. Ik heb vijf shortlooks ter inspiratie voor jullie op een rij gezet, enjoy.

Kies de short die bij je past

De short trend gaat van ultrakort tot knielange bermuda’s. De jonge meiden gaan voor ultrakort en de dames kiezen eerder voor een knielange bermuda. Heb je mooie benen, kun je natuurlijk je benen al sneller laten zien.  Zorg wel dat deze altijd goed verzorgd zijn. Ben je klein van stuk kies dan voor een kortere short, dan lijken je benen langer. Wees eerlijk tegen jezelf en kijk eerst in de spiegel.

Ik heb een leeftijd waarin ik mij niet meer zie lopen in een korte short, daarom kies ik voor een knielange bermuda. Ik kies dan wel voor deze oversized bermuda, want shorts zijn het leukst als ze oversized zijn. Zo blijft de short stoer en daar hou ik wel van.

Vakantie look

De bermuda neigt naar vrijetijd kleding, maar ik kies dan toch voor een meer stijlvollere look. Voor mijn vakantie look spelen de accessoires een grote rol. Kijk eens naar mijn grote tas, zonnebril en oorbellen. Ja hoor, dit is mijn vakantie look. De wedges geven mij lengte, maar ook de top. Hoe kan een top dan lengte geven? Zodra de kleur van je top neigt naar de kleur van je bermuda, geeft dat lengte.  Super toch?

Fashion look

The fashion way is natuurlijk mijn favoriet. Blote benen staan het moois onder een bermuda. Ik draag nu mijn kimono over mijn vakantie look en creëer een eigentijdse look. Dit is de trend, deze look is DE TOP! De kimono en de bermuda zijn de meest trendy items dit seizoen. Zo loop ik door de stad, ga ik op reis en zit ik op terras. Mijn kimono maakt de bermuda nog spannender. I love the fashion way!

De sportieve look

De look wordt sportiever, zodra je de bermuda combineert met een trui. De oversized bermuda combineer ik met een ruimvallende trui. De dunne trui heeft een grotere nonchalante V-hals, waardoor de hele look ontspannen oogt. De slippers onderstrepen de look. In deze look ben je oké en creëer je bewegingsvrijheid. 

De zakelijke look

Combineer de short met een blazer en je krijgt een zakelijke look. Voor het geheel minder streng te maken kies ik voor licht blauwe schoenen en tas. Mijn zaakjes heb ik nu op orde, maar dan wel met een vrolijke touch. Zullen we nu even zakendoen?

Shop look

Een dagje shoppen in een bermuda, doe je in stijl en gekleed. Over mijn bermuda draag ik nu een blouse met ruches en lange mouwen. De blouse is gekleed, waardoor de bermuda nu ook. Een blouse kan wel eens wat stijfjes zijn, maar door de bermuda komt de hele look in balans. Zullen we gaan lunchen? 

Wear your bermuda now,

Wear your bermuda stylish!

Tags: